Poradna duly
Jana Čurdová
Tak nám dneska přišly konečně golfky. Trochu jsem si zanadávala při montování, ale nakonec se povedlo. ![]()
Nakonec jsem zvolila TFK Dot-červený. Je lehoučký a je v něm spoustu místa a malé se v něm moc líbí. ![]()
Jj, vlasy jsem nikdy nenosila v culiku nebo v drdolu… po 22 letech zivota jsem je do nej musela dat ![]()
Ahoj holky, já jsem skončila se Štěpulou v nemocnici, dlouho nás trápí zadní rýma, pořád u doktorky, v noci hodně kašlal, už dlouhodobě, pořád mucosolvany, stoptussiny, fenistil a nic, tak jsem šla k dr, že už to takto dál nejde, opět ho poslechla, já jsem si řekla už o rentgen atd, protože výtěry krku měl ok, tak jsme šli v pondělí do nemocnice, rentgen plic, průdušek, braní krve, test moči…ultrazvuk žaludku, kontrola uší…dnes jsme se vrátili, měl malý nález na plicích, takže to léčili jako zápal plic, i když to nebyl, máme antibiotika, dýcháme přes masku ventolin, kapeme do očí, uší, mořskou vodu do nosu, odsáváme…ale testy má za sebou, tak snad to bude ok, ale ta zadní rýma se tím stejně asi nevyléčí, to až začne smrkat…ale zase se nám v nemocnici poprvé sám posadil a začal lést, když to srovnám se starším synem, tak ten se posadil až v deseti měsících a Štěpula už v osmi, je to šikula, ale v nemocnici byl děsně hodnej, pořád spinkal, nebo si hrál v postýlce a jak mu bylo už lépe, tak hodně i jedl
Holky jak jsem rikala ze male lezou jen horni dvojky tak nakonec ji lezou nahore jednicky i dvojky naraz ![]()
@vevericka12 píše:
Holky jak jsem rikala ze male lezou jen horni dvojky tak nakonec ji lezou nahore jednicky i dvojky naraz
Nám narostla dvojka a jednotky nikde
a dolu mame 2 jednotky ![]()
@vevericka12 píše:
Holky jak jsem rikala ze male lezou jen horni dvojky tak nakonec ji lezou nahore jednicky i dvojky naraz
nam taky rostly vsechny 4 najednou
to byl des, jak trpela…a ted nam zacina rust 8.zoubek uz
@Maarlen Teda, tak to máš hrozné!!!
A co to tedy bylo, když měl nález, ale ne zápal plic? A co starší? Jak zvládal, žes byla v nemocnici a hlavně - chytal to od malého? Tak to se tedy vážně držte, ať už je to pryč!
Jo jinak kamarádka s tímto také bojuje od září, má teda starší děti 2 roky a skoro 4. Děti kašlaly, pořád nemocné a nikde nic. I na plicním a alergologii bez nálezu. Dělaly jim doma testy na plísně a také nic. Teď má teorii, že to mohou způsobovat paraziti (škrkavky atd. - dostanou se všude do těla - i do plic atd.) nebo kamarádku napadl černý kašel, ačkoli na to se očkuje jako součást hexy, myslím… Chjo, to je něco… ![]()
@vevericka12 píše:
Ahoj, k te zadni ryme.sem ted cetla ze je na to dobra uvarena brambora primackla na celo jeste tepla.
malymu taky ted rostou dvojky nahore ale asi i jednicky sou tam videt takovy fleky.
Ahoooj holky moje
tak Ami rostou jedničky dole
huuuráááá dočkala jsem se ![]()
Holčiny, ahoj… já vás tak namátkou sleduju… tu se děje věcí! Moc nemám čas, protože jak už malý leze, mám oči na šťopkách. Dneska předvedl vrchol, přelezl z obýváku do chodby rovnou do kočičího hajzlu, no moje nervy. Bylo to třicet sekund, než jsem vybrala prádlo z pračky. takže jdeme koupit zábrany, nemáme tam dveře.
Taky nám lezou horní zuby, tak je to zábavička na entou. Jo, nevím zda jsem psala, ale to vyšetření na nerfologii dopadlo dobře. ![]()
@Binnuska Jeee, tak to jsem ráda, že má malý ledviny v pořádku a že se ozýváš!!! Už jsem na vás hodněkrát myslela… ![]()
Ahoj holky moje,
ja sem tady na skok. planujeme stehování.. no a dnes nam v byte praskl odpad takže pecka, malou sem včera dala mamce a dnes sem si jí vzala asi pred hodkou, a my sme chteli mít s manželem hezky včerejší večer a dnes den, no večer byl krásnej ale od rána bouráme koupelku
a to zítra ma dojít se podívat realiták a musíme to zrušit skoro celej tejden mame prohlídky našeho bytu a musíme to rušit
jsem nasrana.. opravdu hodne.
A dnes mne chytli záda takže manžel mne bral na pohotovost a tam sem sedela 1,2hodiny a jak sem byla na rade tak sem se nevedela postavit
bylo to smešné pro lidi co tam byly ale ja trpela. dostala sem injekci a ted už trpím zas, ![]()
Jj.
Našemu staršímu jsem vysvětlila, že nás prcek rve za vlasy z lásky.
Bohužel to pochopil po svém a začal to též zkoušet. Většinou z legrace, ale jednou fakt sadisticky… Víte, že jsem si připadala docela bezmocná? Větší dítě prostě jen tak nesetřesete, když vypáčíte ruku a chystáte se na druhou, hned vás zas chytne tou první.
Tak jsem mu ukázala názorně, jak to bolí - teda možná jsem mohla být mírnější - a…nakonec pochopil.
Takže mimina jsou ještě zlatá. 
Ale holky počkejte, až přijde fackovací období. To jsme si fakt nevěděli rady a byl to vážně problém…