Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Eilaan
13.3.13 15:37

Aha. Tak kolik měl starší v 8 měsících nevím, na to není v průkazu kolonka, to má jen Dr. v kartě. S malým jdeme příští týden. Velikost teda máme tak mezi 74 a 80. Něco nám je ještě 74, ale hodně věcí nosíme 80 (každý výrobce to šije trochu jinak, ale jak to nosil starší, jsou to takové ty menší 80). :mrgreen:

Musím zaklepat, včera a dnes jedl hezky příkrmy, k obědu klasika mrkev, brambor + cuketa, ale dnes ještě s krůtími prsy. Pak jsem s ním asi hodinu po jídle trochu cvičila, co máme za úkol z RHB a pěkně jsem mu podrádila žaludek, který se mu pak pořád dokola zvedal a ublinkával… :( Je to jak psala Vev s vodou - kam do programu zařadit cvičení, když je buď po jídle nebo spí?

Jinak Vev, pokud Ti pije z lahvičky, řekla bych, že ji nemá cenu trénovat, když jí to nedělá dobře. Já mu teda vodu dávám jen na lačno když se vzbudí před obědem než mu ho naservíruji a také na zapíjení během jídla. Ale pokud je malá zvyklá na láhev, tak to na rozdíl od kojených dětí není třeba trénovat a dehydratovaná také nebude, ne?

S tim blinkáním po mlíce jste to nějak s Dr. řešili?

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
13.3.13 16:01

No ja jsem to jen dr. rekla, ze jsem presla z normalniho nutrilonu na ten proti blinkani, tak po tom protiblinkacim ublinkava sice min, ale stejne :nevim: pristi mesic mame termin tak to zas nadhodim :nevim: ale uprimne nejaky leky na reflux a tak do toho se mi teda moc nechce dokud normalne ji, ma chut, pribyva atd, akorat jsem tedka koupila zkusmo jiny mliko tak jeste pockam jak to bude s tim :think: dneska jsme dojeli baleni nutrilonu a tak zacnu s tim novym a uvidime :nevim: kdyby se to na tom novym upravilo tak by to bylo samozrejme idealni :) si taky rikam ze me to s tou zmenou znacky nenapadlo driv :zed:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
13.3.13 16:03

Jo a k vaze a tak - aktualni nevim, nosi tak zhruba 74, nektery jsou ji uz skoro maly, nektery tak akorat :nevim: a kila - pekne se pronese takze myslim ze bude mit tak nejmin 9kg urcite

a tim pocasim jak snezi 8o jsem zas vytahla zimni kombinezu 8o

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
13.3.13 16:06

Holky vase deti co maji vic nez jen dva zuby dole :lol: ktery rostly jako v poradi druhy? nam rostou tedka horni dvojky a uprostred nic 8o

• Citovat
  • Upravit
7744
13.3.13 16:31
@vevericka12 píše:
Holky vase deti co maji vic nez jen dva zuby dole :lol: ktery rostly jako v poradi druhy? nam rostou tedka horni dvojky a uprostred nic 8o

Většinou rostou jedničky nahoře. Ale znám holčičku, která jako první měla dvojky dole. Je to individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
13.3.13 18:17

Mimochodem k tem zubum - se mala silene oprudila :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
14.3.13 10:40

Vev, také jsem slýchala, že někomu vyrostly jako první zuby dvojky… A to opruzení se zuby nesouvisí, doufám? :mrgreen: Nám na opruzení vždy úžasně zabral sypký pudr. Kam se hrabe na sudocrem a kdesi cosi. Úplně nejlíp s azulenem. Pak jsem ale jednou koupila jiný a ten malého štípal… Měli jsme, myslím i od Johnson a ten byl snad v poho.;-)

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
14.3.13 10:41

To je hrozný, jak to člověk všechno za 2 roky zapomene… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8698
14.3.13 12:10

Ja se kupila aviril sypkej pudr.. protože nam nic nezabera na opruzenej zadeček. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
14.3.13 13:06
@Hana89 píše:
Ja se kupila aviril sypkej pudr.. protože nam nic nezabera na opruzenej zadeček. :nevim:

Jj, Aviril mi prisel nejlepsi, nemohla jsem si vzpomenout na název. :palec: Ale ten asi Vev nesezene. My teda opruzeni nebyli temer nikdy, ale tenkrat se to starsimu stalo v lete a tohle zabralo krasne. :-)

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
14.3.13 14:07

Juj no to jsem mohla koupit tedka jak jsem byla nakupovat sice aviril nesezenu ale nejakej jinej no :nevim: zkousela jsem jeden takovej desinfekcni ale to mi prislo jeste horsi tak to mazu zinkovkou :nevim: nekde jse tady cetla ze to deti mely jak mely zuby a se zubama to skoncilo jak vylezly, u nas bych tomu skoro i verila; protoze se dycky oprudi jak je neco se zubama :nevim:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
14.3.13 19:56

Holky tak jsem asi nasla spravnej hrnecek :pankac: je to zirafka sophie :P a je to netekouci a malou to zatim zajima ze chce porad jen pit :pankac: a dobre se ji to drzi samotne :pankac:

http://pmcdn.priceminister.com/…12395_ML.jpg

• Citovat
  • Upravit
50
15.3.13 14:47

Vev: kde jsi ten hrníček pořídila? :) malá mi moc nechce z hrníčku pít, zatím jsem vykzoušela 3…
Jinak jsme také byly na kontrole v 8 měsících, 73cm a 8.4kg, takže dobré :) Malá už běžně leze a teď asi 14 dnů si začiná stoupat a doktorka jen na to, že je šikovná, jestli to dělá sama od sebe, tak je to v pořádku. Každé dítko je jiné, má své tempo a že už leze, tak to je snad v pohodě, ne, na tu tvoji doktorku bych se, Hanko, vyprdla…i co se týká váhy, malou nijak nešídíš, je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
15.3.13 15:30
@Emte píše:
Vev: kde jsi ten hrníček pořídila? :) malá mi moc nechce z hrníčku pít, zatím jsem vykzoušela 3…
Jinak jsme také byly na kontrole v 8 měsících, 73cm a 8.4kg, takže dobré :) Malá už běžně leze a teď asi 14 dnů si začiná stoupat a doktorka jen na to, že je šikovná, jestli to dělá sama od sebe, tak je to v pořádku. Každé dítko je jiné, má své tempo a že už leze, tak to je snad v pohodě, ne, na tu tvoji doktorku bych se, Hanko, vyprdla…i co se týká váhy, malou nijak nešídíš, je v pořádku.

:hug :hug: : Já jí vymením a hotovo :cert:
naše taky lozí a stoupá si na kolínka a dr. rekla at jí to zakážu :lol: a jak asi :lol: :lol:
dcerka ti ma hezklou vahu i výšku :kytka:
No naše taky nepije s pítka :zed: a už mam doma 4 hrníčky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
15.3.13 17:57

@Jadla Jadli, tak jsem se konečně viděla s tou kamarádkou, co měla její holčička opařenou tu ruku. Ten přípravek, co se jim tak osvědčil je dermatix gel. Je to na jizvy, po zhojení rány, ale stojí to 800. :-( Každopádně jim to prý hrozně pomohlo právě aby se zahojila taková ta rudá kůže. Možná u Vás není ten stav pokožky tak hrozný, nevím… Tak se na to koukni na netu… A jak jste na tom? Už jsi klidnější? A Josefka to už má dobré? :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex