Poradna duly
Jana Čurdová
@Eilaan píše:
@Hana89 Hani, opravdu nádhera!!!![]()
Jste zlatíčka a malá je vážně celý táta.
@Dlaždička ono ani svoje jidlo ohrivat znovu, ale me to vubec neva moje streva sou zahdny.
@Fíková me vydrzi zarucene 3 dny.to zer se ti tam udela takova ta voda neni na skodu, normalne zamicjat.
@Hana89 krasne foto slusi ![]()
Eilaan kde jsou tvoje referáty?
jen taková kratičká věta, nezvyk u Tebe ![]()
Holky děkuju že jste mi napsaly proč se to nemá!
Dneska jsem si koupila knížku Nespavost od E. Estilla tak budu číst a snad se dopracuju i k tomu abych i činila podle ni ![]()
Dneska máme opravdu krásný den, hnedka se mi zvedla nálada!
Pusinky posílám všem ![]()
No ja se musim pochvalit ze nase mimi
usina uz v 7 vecer, ale musime jit s nim na nejaky vysetreni on totiz dist spi i pres den tak jestli mu neni, on dost padal na hlavu tak tak.
zitra deme na KO budou mu 9 m tak sme zvedavi kolik meri a vazi tak dam vedet.
@Sidinka Jj, myslela jsem, že tak tři dny by to mohlo vydržet, díky.
@Dlaždička
Tos mě vážně rozesmála!
Tak umíte si to představit, přijedu domů po 14 dnech, kdy tu válčil sám manžel s dítětem…
Navíc starší na mě od příjezdu pořád visí. Díky Bohu za školku, to je vynález století!
Navíc mají teď knižní týden, tak mi psala učitelka, ať ho tam dám na celý týden včetně PO a PÁ, kdy normálně nechodí.
O víkendu jsem v sobotu dospávala časový posun, prala a uklízela, v sobotu jsme po ránu vyrazili do ZOO, kde jsme se po obědě s manželem úspěšně pohádali (dojedla jsem oběd po starším a jsem prý tlustá…).
Je to pravda samozřejmě, ale co mi to pomůže, když mi to bude vyčítat, že jo. Ať si zkusí ty slasti 2 těhotenství (když nepočítám ten samovolný potrat a zamlklé těhu s následnou revizí mezi tím), pak skoro nepřežiju porod, s čímž jsem se, musím říct, ještě asi pořád 100% nesrovnala, aspoň co se týče plánů na 3. dítko, pak kojení, noční vstávání a člověk má pořád jen kolem sebe ty 2 draky. Ještě že jsme, my ženy, tak silné! ![]()
No, omlátila jsem mu to o hlavu - nejlepší obrana je útok
- nechala jsem je tam vlastnímu osudu a šla do kina a po obchodech.
Večer už byl zase hodný a milý, o děti postaráno.
Ale příště ať si to nechá, no ne? ![]()
@Eilaan píše:No, omlátila jsem mu to o hlavu - nejlepší obrana je útok**- nechala jsem je tam vlastnímu osudu a šla do kina a po obchodech.
Ale příště ať si to nechá, no ne?
@Eilaan píše:
@DlaždičkaTos mě vážně rozesmála!
Tak umíte si to představit, přijedu domů po 14 dnech, kdy tu válčil sám manžel s dítětem…
Navíc starší na mě od příjezdu pořád visí. Díky Bohu za školku, to je vynález století!
Navíc mají teď knižní týden, tak mi psala učitelka, ať ho tam dám na celý týden včetně PO a PÁ, kdy normálně nechodí.
O víkendu jsem v sobotu dospávala časový posun, prala a uklízela, v sobotu jsme po ránu vyrazili do ZOO, kde jsme se po obědě s manželem úspěšně pohádali (dojedla jsem oběd po starším a jsem prý tlustá…).
No, omlátila jsem mu to o hlavu - nejlepší obrana je útokJe to pravda samozřejmě, ale co mi to pomůže, když mi to bude vyčítat, že jo. Ať si zkusí ty slasti 2 těhotenství (když nepočítám ten samovolný potrat a zamlklé těhu s následnou revizí mezi tím), pak skoro nepřežiju porod, s čímž jsem se, musím říct, ještě asi pořád 100% nesrovnala, aspoň co se týče plánů na 3. dítko, pak kojení, noční vstávání a člověk má pořád jen kolem sebe ty 2 draky. Ještě že jsme, my ženy, tak silné!
@Eilaan píše:
@DlaždičkaTos mě vážně rozesmála!
No, omlátila jsem mu to o hlavu - nejlepší obrana je útokJe to pravda samozřejmě, ale co mi to pomůže, když mi to bude vyčítat, že jo. Ať si zkusí ty slasti 2 těhotenství (když nepočítám ten samovolný potrat a zamlklé těhu s následnou revizí mezi tím), pak skoro nepřežiju porod, s čímž jsem se, musím říct, ještě asi pořád 100% nesrovnala, aspoň co se týče plánů na 3. dítko, pak kojení, noční vstávání a člověk má pořád jen kolem sebe ty 2 draky. Ještě že jsme, my ženy, tak silné!
Tak máme za sebou osmiměsíční prohlídku. 9.8kg a 74cm ![]()
Všechno v pořádku. ![]()
Tak my tu prohludku odlozili az na pristi tyden.
holky sem to opet dostala a su vyrizena boli me zada a uplne sem se vykalslala na uklid. onoto neutece takze si dam brigadku rano.
http://www.youtube.com/watch?…
Viděli jste? ![]()
Já taková určitě nikdy nebudu.
![]()
Paráda, Hani, jsou úžasné a krásné! Moc hezkééé, dívala jsem se na ně několikrát dokola:)
Jogurt vydrží různě, to záleží, jak je čerstvý. Pro Josefku ho nechám maximálně do druhého dne, pro sebe i dva dny a déle už záleží, jestli je dobrý na chuť, případně dám do pečení a případně vyhodím. Ale když je čerstvý, vydrží dobrý i několik dní.
Já mám teď šílené období Jak se Josefka opařila, šílela jsem starostí o ní. Teď se začíná stavět a předevčírem slyším ránu a ticho, zastavilo se mi srdce. A pak šílený řev, rozběhlo se mi srdce dvojnásobnou rychlostí. Jojo se praštila nejspíš děsně do hlavy. Ale v náručí přestala plakat, pak normálně lezla, hrála si, jedla, spala stejně málo jako obvykle, takže snad je vše v pořádku. ALE! Já se asi zbláznila. Nejradši bych ji měla púořád v náručí, přitulenou a v bezpečí. Včera jsem šla nakupovat, vezla jsem ji v kočárku, podřimovala a já myslela na to, jak se jí může něco stát, jak do mě někdo vrazí, jak se překlpí kočár a Jo si zlomí ručičky, nožičky, žebírka a tekly mi slzy po tvářích - prostě jsem magor na hlavu!!! Když si odskočím do kuchyně nebo na záchod, mám stažený snad každý orgán v těle, jak se bojím, co se stane. Uši samozřejmě natažené jak radary. Sama sobě přijdu jako blázen, ale prostě mám hrozný strach.
![]()
@Jadla
neboj, otrká se… určitě máš vše nebezpečné z dosahu, tak neboj… ![]()
Naše Adel si stoupá a strhává na sebe vše o co se snaží přitáhnout… Mám stejné pocity, tak ji raději jdu naložit do kočáru a jdu ven ![]()
také půjdeme, ještě čekám na poštu, partner mi objednal sexy prádélko, tak to musím napřed vyzkoušet a případně někam bezpečně ukrýt a tvářit se, jako by nic. Ocenila bych teď spíš nějakou bezpečnostní helmičku pro Josefínu. ![]()