Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
4.3.13 18:42
@Eilaan píše:
@Hana89 Hani, opravdu nádhera!!! :potlesk: :palec: Jste zlatíčka a malá je vážně celý táta. :srdce:
:hug: :hug: Dekujem no jo tata :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
4.3.13 19:47

@Dlaždička ono ani svoje jidlo ohrivat znovu, ale me to vubec neva moje streva sou zahdny.
@Fíková me vydrzi zarucene 3 dny.to zer se ti tam udela takova ta voda neni na skodu, normalne zamicjat.
@Hana89 krasne foto slusi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
5.3.13 12:20

Eilaan kde jsou tvoje referáty? :)jen taková kratičká věta, nezvyk u Tebe :lol:
Holky děkuju že jste mi napsaly proč se to nemá!
Dneska jsem si koupila knížku Nespavost od E. Estilla tak budu číst a snad se dopracuju i k tomu abych i činila podle ni :|
Dneska máme opravdu krásný den, hnedka se mi zvedla nálada!
Pusinky posílám všem :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
5.3.13 20:29

No ja se musim pochvalit ze nase mimi :* usina uz v 7 vecer, ale musime jit s nim na nejaky vysetreni on totiz dist spi i pres den tak jestli mu neni, on dost padal na hlavu tak tak.
zitra deme na KO budou mu 9 m tak sme zvedavi kolik meri a vazi tak dam vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
5.3.13 20:46

@Sidinka Jj, myslela jsem, že tak tři dny by to mohlo vydržet, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
6.3.13 09:29

@Dlaždička :mrgreen: Tos mě vážně rozesmála! ;-) Tak umíte si to představit, přijedu domů po 14 dnech, kdy tu válčil sám manžel s dítětem… :mrgreen: Navíc starší na mě od příjezdu pořád visí. Díky Bohu za školku, to je vynález století! :mrgreen: Navíc mají teď knižní týden, tak mi psala učitelka, ať ho tam dám na celý týden včetně PO a PÁ, kdy normálně nechodí.

O víkendu jsem v sobotu dospávala časový posun, prala a uklízela, v sobotu jsme po ránu vyrazili do ZOO, kde jsme se po obědě s manželem úspěšně pohádali (dojedla jsem oběd po starším a jsem prý tlustá…). :cert: Je to pravda samozřejmě, ale co mi to pomůže, když mi to bude vyčítat, že jo. Ať si zkusí ty slasti 2 těhotenství (když nepočítám ten samovolný potrat a zamlklé těhu s následnou revizí mezi tím), pak skoro nepřežiju porod, s čímž jsem se, musím říct, ještě asi pořád 100% nesrovnala, aspoň co se týče plánů na 3. dítko, pak kojení, noční vstávání a člověk má pořád jen kolem sebe ty 2 draky. Ještě že jsme, my ženy, tak silné! :pankac:

No, omlátila jsem mu to o hlavu - nejlepší obrana je útok :mrgreen: - nechala jsem je tam vlastnímu osudu a šla do kina a po obchodech. :lol: Večer už byl zase hodný a milý, o děti postaráno. :-) Ale příště ať si to nechá, no ne? ;-)

• Citovat
  • Upravit
3780
6.3.13 09:35
@Eilaan píše:No, omlátila jsem mu to o hlavu - nejlepší obrana je útok :mrgreen: - nechala jsem je tam vlastnímu osudu a šla do kina a po obchodech. :lol: Večer už byl zase hodný a milý, o děti postaráno. :-) Ale příště ať si to nechá, no ne? ;-)
**
:palec: :palec: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
6.3.13 09:53
@Eilaan píše:
@Dlaždička :mrgreen: Tos mě vážně rozesmála! ;-) Tak umíte si to představit, přijedu domů po 14 dnech, kdy tu válčil sám manžel s dítětem… :mrgreen: Navíc starší na mě od příjezdu pořád visí. Díky Bohu za školku, to je vynález století! :mrgreen: Navíc mají teď knižní týden, tak mi psala učitelka, ať ho tam dám na celý týden včetně PO a PÁ, kdy normálně nechodí.

O víkendu jsem v sobotu dospávala časový posun, prala a uklízela, v sobotu jsme po ránu vyrazili do ZOO, kde jsme se po obědě s manželem úspěšně pohádali (dojedla jsem oběd po starším a jsem prý tlustá…). :cert: Je to pravda samozřejmě, ale co mi to pomůže, když mi to bude vyčítat, že jo. Ať si zkusí ty slasti 2 těhotenství (když nepočítám ten samovolný potrat a zamlklé těhu s následnou revizí mezi tím), pak skoro nepřežiju porod, s čímž jsem se, musím říct, ještě asi pořád 100% nesrovnala, aspoň co se týče plánů na 3. dítko, pak kojení, noční vstávání a člověk má pořád jen kolem sebe ty 2 draky. Ještě že jsme, my ženy, tak silné! :pankac:

No, omlátila jsem mu to o hlavu - nejlepší obrana je útok :mrgreen: - nechala jsem je tam vlastnímu osudu a šla do kina a po obchodech. :lol: Večer už byl zase hodný a milý, o děti postaráno. :-) Ale příště ať si to nechá, no ne? ;-)
@Eilaan píše:

No, omlátila jsem mu to o hlavu - nejlepší obrana je útok :mrgreen: - nechala jsem je tam vlastnímu osudu a šla do kina a po obchodech. :lol: Večer už byl zase hodný a milý, o děti postaráno. :-) Ale příště ať si to nechá, no ne? ;-)
:pankac: :pankac: :pankac: ty jo umíš to s chlapem :potlesk: :potlesk: a tlustá?? ja by ho hnala :cert: seš užasna matka, manželka, a tlusta určite nejsi :srdce:
Ja to ted vyrvavam po manželovy že mu kype bricho ale on tlustý je..a porád ríka mamko ale ja sem ješte tehotný :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
6.3.13 11:28

Tak máme za sebou osmiměsíční prohlídku. 9.8kg a 74cm 8o
Všechno v pořádku. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
6.3.13 19:39

Tak my tu prohludku odlozili az na pristi tyden.
holky sem to opet dostala a su vyrizena boli me zada a uplne sem se vykalslala na uklid. onoto neutece takze si dam brigadku rano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
7.3.13 08:50

http://www.youtube.com/watch?…

Viděli jste? :lol:
Já taková určitě nikdy nebudu. :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
7.3.13 09:06

@Fíková a já už taková jsem ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
7.3.13 09:17

Paráda, Hani, jsou úžasné a krásné! Moc hezkééé, dívala jsem se na ně několikrát dokola:)
Jogurt vydrží různě, to záleží, jak je čerstvý. Pro Josefku ho nechám maximálně do druhého dne, pro sebe i dva dny a déle už záleží, jestli je dobrý na chuť, případně dám do pečení a případně vyhodím. Ale když je čerstvý, vydrží dobrý i několik dní.
Já mám teď šílené období Jak se Josefka opařila, šílela jsem starostí o ní. Teď se začíná stavět a předevčírem slyším ránu a ticho, zastavilo se mi srdce. A pak šílený řev, rozběhlo se mi srdce dvojnásobnou rychlostí. Jojo se praštila nejspíš děsně do hlavy. Ale v náručí přestala plakat, pak normálně lezla, hrála si, jedla, spala stejně málo jako obvykle, takže snad je vše v pořádku. ALE! Já se asi zbláznila. Nejradši bych ji měla púořád v náručí, přitulenou a v bezpečí. Včera jsem šla nakupovat, vezla jsem ji v kočárku, podřimovala a já myslela na to, jak se jí může něco stát, jak do mě někdo vrazí, jak se překlpí kočár a Jo si zlomí ručičky, nožičky, žebírka a tekly mi slzy po tvářích - prostě jsem magor na hlavu!!! Když si odskočím do kuchyně nebo na záchod, mám stažený snad každý orgán v těle, jak se bojím, co se stane. Uši samozřejmě natažené jak radary. Sama sobě přijdu jako blázen, ale prostě mám hrozný strach. 8o :,( :nevim: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
7.3.13 10:01

@Jadla :hug: neboj, otrká se… určitě máš vše nebezpečné z dosahu, tak neboj… :kytka:
Naše Adel si stoupá a strhává na sebe vše o co se snaží přitáhnout… Mám stejné pocity, tak ji raději jdu naložit do kočáru a jdu ven ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
7.3.13 10:09

:) také půjdeme, ještě čekám na poštu, partner mi objednal sexy prádélko, tak to musím napřed vyzkoušet a případně někam bezpečně ukrýt a tvářit se, jako by nic. Ocenila bych teď spíš nějakou bezpečnostní helmičku pro Josefínu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí