Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vevericka12
28.2.13 16:59

Teena, tak jsem ten clanek zbezne proletla a zda se mi ze je napsanej dost populisticky :nevim: mliko a mlecne vyrobky je podle me ok konzumovat stejne jako cokoliv jineho, navic jsou tam nektere veci dost zavadejici - napriklad ze ve vysp. zemich kde se konzumuje mleko je hodne osteoporozy - ale osteoporoza muze ve vysp. zemich spis plynout z toho ze se tam lidi obvykle prakticky nehybou a sedi doma za pocitacem nebo u TV :nevim: stejne tak zduvodnovat veskery alergie kravskym mlikem je taky prehnany, doted nikdo nevi z ceho vznikaji, a podil na tom bude mit spis daleko vic jinych faktoru nez zrovna jen mliko :nevim: stejne tak si nekdo muze zalozit blog na to jak je silene konzumovat maso, kolik tam je hormonu a je to puvodce vsech prikori na svete atd :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8698
28.2.13 19:47

Teena a do kdy chceš davat sve mlíko? To ako nebudeš davat mlíko ani pozdej jo?
:think:
Kravske mlíko neni jed..
hodne píšou, ale stejne deti dostanou i kravske mlíko.
No každeho vec, a nazor :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
28.2.13 19:48
@vevericka12 píše:
Teena, tak jsem ten clanek zbezne proletla a zda se mi ze je napsanej dost populisticky :nevim: mliko a mlecne vyrobky je podle me ok konzumovat stejne jako cokoliv jineho, navic jsou tam nektere veci dost zavadejici - napriklad ze ve vysp. zemich kde se konzumuje mleko je hodne osteoporozy - ale osteoporoza muze ve vysp. zemich spis plynout z toho ze se tam lidi obvykle prakticky nehybou a sedi doma za pocitacem nebo u TV :nevim: stejne tak zduvodnovat veskery alergie kravskym mlikem je taky prehnany, doted nikdo nevi z ceho vznikaji, a podil na tom bude mit spis daleko vic jinych faktoru nez zrovna jen mliko :nevim: stejne tak si nekdo muze zalozit blog na to jak je silene konzumovat maso, kolik tam je hormonu a je to puvodce vsech prikori na svete atd :mrgreen:

Presne je to prehnané to sem chtela napsat vzala si mne to z pusy :hug: :hug: :lol:
jj i maso je jed ja to nekde četla ale takhle strašit že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
1.3.13 10:16

Ahoj holčiny, tak jsme domaaa! No, je to docela záhul, starší se do 1 v noci vzbudil 4×, malej do rána 3×, k tomu časový posun a vlastně vynechaná 1 noc na vrub cestě. :-) Nemusím vám vyprávět, že bych se tam hned vrátila, ale ta cesta je teda příšerná. :cert:

Co je u vás nového? ;)

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
1.3.13 17:46
@Fíková píše:
Ale ne… Plazení je v podstatě nezralé lezení a ničemu nevadí.

Jj, samozřejmě takové to natahování ruky za hračkou a odrážení nožičkou (s jejich střídáním) je normální, když se k tomu brzy přidává právě už to zvedání zadečku (houpání na kolínkách) a lezení. Já ale psala o tom, když se dítě plazí místo lezení. Prostě místo toho používají k přemisťování jen plazení a lézt nezačnou nebo se plazí dlouho. To by ani jedno být nemělo. Takže @Hana89 když malá zvedá zadeček, tak super. Omlouvám se, nechtěla jsem nikoho postrašit, jen jsem to psala v rychlosti. :hug:

• Citovat
  • Upravit
533
1.3.13 19:33

Eilaan vítej doma!!! :hug:
No nového…budem chodit na rehabku, žádný zoubek zatím nemáme, pořád se v noci budí co 2 hod.asi čekat na to, že se to samo zlepší je zbytečné :/Budu muset to nějak asi řešit :(
Holky v kolik dáváte prcky spát? Moje Ami je už o půl 7 tak unavená že už musí jít spát, ale četla jsem, že když ji dávám tak brzo tak je už v 5 hod. ráno vyspaná…je na tom něco pravdy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
1.3.13 20:44

@Dlaždička Záleží, v kolik ti vstává odpoledne.
Maty odpoledne spí zhruba do pěti a pak jde spát v osum. Ráno vstává mezi sedmou a půl osmou, ve čtyři ráno se teda ještě budí na mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
1.3.13 20:58

Eilaan - vitej zpet :hug: :kytka: u nas noveho nic, zuby stale jen dva, mozna jen ze vali sudy :P

dlazdicko - u nas je to od zacatku mezi 7 - 8, a budi se rano tak mezi 6-8, vetsinou v tech 7, dam najist kasi lzickou, vykoupu a ukladam, driv jsem to delala opacne vykoupat, najist a ulozit, ae tak jak to delam tedka se mi to zda lepsi, pres den spi ruzne, vetsinou si dachne tak okolo 10, pak okolo 13 a pak 16 a pak 18, pres den spi tak dvacetiminutovky, + jeste spi pokud jdeme na prochajdu, to se vzdycky uonda, ze zacatku jsem mela strach dat ji spat treba v 18h aby pak spala, ale spi i tak, akorat je nekdy po tomhle spanku dost rozmrzela :cert: spat ji dam vzdycky jak vidim ze si tre oci nebo je takova umrmlana :P pres den teda sama neusne, musim ji vzdycky ukolibat s dudlikem v naruci, ale to mi nevadi, protoze kdyz je fakt uz zrala tak s ni houpnu tak 2× a je to :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.13 21:57
@Dlaždička píše:
Eilaan vítej doma!!! :hug:
No nového…budem chodit na rehabku, žádný zoubek zatím nemáme, pořád se v noci budí co 2 hod.asi čekat na to, že se to samo zlepší je zbytečné :/Budu muset to nějak asi řešit :(
Holky v kolik dáváte prcky spát? Moje Ami je už o půl 7 tak unavená že už musí jít spát, ale četla jsem, že když ji dávám tak brzo tak je už v 5 hod. ráno vyspaná…je na tom něco pravdy???

Je to pravda. Já právě malého posunovala z 19 hodin k 20. Zajímavé je, že když jde v 7, vzbudí se mi v noci. Když jde o půl hoďky dýl, tak až ráno. 8o Ale je to určo individuální.

Jinak fakt, prostě s tím něco udělat musíš. Ono se to samo nezlepší. Co to pití??? :hug: Hrozně tě lituji, mám to ještě v živé paměti. To si nikdoi neumí představit… :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.13 22:01

Zase já, Eilaan, ha ha. Holky, jste zlatíčka, díky moooc za přivítání!!! :hug:
Vev, tak už jsme vás dotáhly se zuby - vylezl též 2.! :mrgreen: A teda zírám, kolikrát za den Ti malá spí, mně prcek jen 2× - max. 3×, ale to už mi pak večer třeba nevychází, tak ho spíš táhnu aby spal v noci… Pusu všem!!! :*

• Citovat
  • Upravit
1578
1.3.13 22:34

@Teena21 ale prosimte fsek podle fsech vedcu a jim podobnym, bys nemela ani dychat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
1.3.13 22:39

Hezký večer všem-to jsme tu s malým jediní kdo ještě nemá zoubek… :nevim: jinak holky prosím pěkně malý dostává ráno UM k obídku maso-zelenina ke sváče přesnídávku a k večeři kaši..do toho nějakou tu křupku a tak dvě 120ml flašky mléka a přes to se mi v noci dvakrát na mléko vzbudí-to je jen on takovej nenažránek nebo to máte podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
2.3.13 09:05

@Belll V klidu, u nás ani náznak zubu a to jsme tu z červencátek nejstarší. :lol:
Naše kyselina sežere všechno, co jí dám. :lol: Kromě dvou příkrmů má čtyřikrát dvoustovku UM, z toho jednou v noci(nebo teda brzo ráno).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
2.3.13 09:34

Tak nase mela vcera hlad co 2h :cert: no a poradny tvare tzv. škraně :mrgreen: ma tak asi jako holcicka fikove, takze podvyziva nehrozi :mrgreen: s pitim jsme na tom ale bidne, protoze rano ma mliko a to zvraci i tak, takze dat ji dopoledne jeste vodu tak by to bylo jeste horsi, cili davam odpoledne ale to vypije taky dost malo musim to casovat mezi prikrmama a to se fakt moc neda no :nevim:

• Citovat
  • Upravit
385
2.3.13 11:41

No dobře, nebudu vás tady přesvědčovat o tom jak je špatné jíst zvířecí produkty, ale aspon se podivejte jeste na tohle video na poslednich 10 minut, kdyz ne na cele - brečela jsem :-( http://www.youtube.com/watch?…

Chtěla bych kojit tak do dvou let.

jinak Kristy Annka musí spát apon do peti do sesti odpoledne, aby pak šla spát v devet v deset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí