Poradna duly
Jana Čurdová
Teena a do kdy chceš davat sve mlíko? To ako nebudeš davat mlíko ani pozdej jo?
![]()
Kravske mlíko neni jed..
hodne píšou, ale stejne deti dostanou i kravske mlíko.
No každeho vec, a nazor ![]()
@vevericka12 píše:
Teena, tak jsem ten clanek zbezne proletla a zda se mi ze je napsanej dost populistickymliko a mlecne vyrobky je podle me ok konzumovat stejne jako cokoliv jineho, navic jsou tam nektere veci dost zavadejici - napriklad ze ve vysp. zemich kde se konzumuje mleko je hodne osteoporozy - ale osteoporoza muze ve vysp. zemich spis plynout z toho ze se tam lidi obvykle prakticky nehybou a sedi doma za pocitacem nebo u TV
stejne tak zduvodnovat veskery alergie kravskym mlikem je taky prehnany, doted nikdo nevi z ceho vznikaji, a podil na tom bude mit spis daleko vic jinych faktoru nez zrovna jen mliko
stejne tak si nekdo muze zalozit blog na to jak je silene konzumovat maso, kolik tam je hormonu a je to puvodce vsech prikori na svete atd
Presne je to prehnané to sem chtela napsat vzala si mne to z pusy
![]()
jj i maso je jed ja to nekde četla ale takhle strašit že?
Ahoj holčiny, tak jsme domaaa! No, je to docela záhul, starší se do 1 v noci vzbudil 4×, malej do rána 3×, k tomu časový posun a vlastně vynechaná 1 noc na vrub cestě.
Nemusím vám vyprávět, že bych se tam hned vrátila, ale ta cesta je teda příšerná. ![]()
Co je u vás nového? ![]()
@Fíková píše:
Ale ne… Plazení je v podstatě nezralé lezení a ničemu nevadí.
Jj, samozřejmě takové to natahování ruky za hračkou a odrážení nožičkou (s jejich střídáním) je normální, když se k tomu brzy přidává právě už to zvedání zadečku (houpání na kolínkách) a lezení. Já ale psala o tom, když se dítě plazí místo lezení. Prostě místo toho používají k přemisťování jen plazení a lézt nezačnou nebo se plazí dlouho. To by ani jedno být nemělo. Takže @Hana89 když malá zvedá zadeček, tak super. Omlouvám se, nechtěla jsem nikoho postrašit, jen jsem to psala v rychlosti. ![]()
Eilaan vítej doma!!! ![]()
No nového…budem chodit na rehabku, žádný zoubek zatím nemáme, pořád se v noci budí co 2 hod.asi čekat na to, že se to samo zlepší je zbytečné :/Budu muset to nějak asi řešit ![]()
Holky v kolik dáváte prcky spát? Moje Ami je už o půl 7 tak unavená že už musí jít spát, ale četla jsem, že když ji dávám tak brzo tak je už v 5 hod. ráno vyspaná…je na tom něco pravdy???
@Dlaždička Záleží, v kolik ti vstává odpoledne.
Maty odpoledne spí zhruba do pěti a pak jde spát v osum. Ráno vstává mezi sedmou a půl osmou, ve čtyři ráno se teda ještě budí na mlíko.
Eilaan - vitej zpet
u nas noveho nic, zuby stale jen dva, mozna jen ze vali sudy ![]()
dlazdicko - u nas je to od zacatku mezi 7 - 8, a budi se rano tak mezi 6-8, vetsinou v tech 7, dam najist kasi lzickou, vykoupu a ukladam, driv jsem to delala opacne vykoupat, najist a ulozit, ae tak jak to delam tedka se mi to zda lepsi, pres den spi ruzne, vetsinou si dachne tak okolo 10, pak okolo 13 a pak 16 a pak 18, pres den spi tak dvacetiminutovky, + jeste spi pokud jdeme na prochajdu, to se vzdycky uonda, ze zacatku jsem mela strach dat ji spat treba v 18h aby pak spala, ale spi i tak, akorat je nekdy po tomhle spanku dost rozmrzela
spat ji dam vzdycky jak vidim ze si tre oci nebo je takova umrmlana
pres den teda sama neusne, musim ji vzdycky ukolibat s dudlikem v naruci, ale to mi nevadi, protoze kdyz je fakt uz zrala tak s ni houpnu tak 2× a je to ![]()
@Dlaždička píše:
Eilaan vítej doma!!!
No nového…budem chodit na rehabku, žádný zoubek zatím nemáme, pořád se v noci budí co 2 hod.asi čekat na to, že se to samo zlepší je zbytečné :/Budu muset to nějak asi řešit
Holky v kolik dáváte prcky spát? Moje Ami je už o půl 7 tak unavená že už musí jít spát, ale četla jsem, že když ji dávám tak brzo tak je už v 5 hod. ráno vyspaná…je na tom něco pravdy???
Je to pravda. Já právě malého posunovala z 19 hodin k 20. Zajímavé je, že když jde v 7, vzbudí se mi v noci. Když jde o půl hoďky dýl, tak až ráno.
Ale je to určo individuální.
Jinak fakt, prostě s tím něco udělat musíš. Ono se to samo nezlepší. Co to pití???
Hrozně tě lituji, mám to ještě v živé paměti. To si nikdoi neumí představit… ![]()
Zase já, Eilaan, ha ha. Holky, jste zlatíčka, díky moooc za přivítání!!! ![]()
Vev, tak už jsme vás dotáhly se zuby - vylezl též 2.!
A teda zírám, kolikrát za den Ti malá spí, mně prcek jen 2× - max. 3×, ale to už mi pak večer třeba nevychází, tak ho spíš táhnu aby spal v noci… Pusu všem!!! ![]()
@Teena21 ale prosimte fsek podle fsech vedcu a jim podobnym, bys nemela ani dychat.
Hezký večer všem-to jsme tu s malým jediní kdo ještě nemá zoubek…
jinak holky prosím pěkně malý dostává ráno UM k obídku maso-zelenina ke sváče přesnídávku a k večeři kaši..do toho nějakou tu křupku a tak dvě 120ml flašky mléka a přes to se mi v noci dvakrát na mléko vzbudí-to je jen on takovej nenažránek nebo to máte podobně?
@Belll V klidu, u nás ani náznak zubu a to jsme tu z červencátek nejstarší. ![]()
Naše kyselina sežere všechno, co jí dám.
Kromě dvou příkrmů má čtyřikrát dvoustovku UM, z toho jednou v noci(nebo teda brzo ráno).
Tak nase mela vcera hlad co 2h
no a poradny tvare tzv. škraně
ma tak asi jako holcicka fikove, takze podvyziva nehrozi
s pitim jsme na tom ale bidne, protoze rano ma mliko a to zvraci i tak, takze dat ji dopoledne jeste vodu tak by to bylo jeste horsi, cili davam odpoledne ale to vypije taky dost malo musim to casovat mezi prikrmama a to se fakt moc neda no ![]()
No dobře, nebudu vás tady přesvědčovat o tom jak je špatné jíst zvířecí produkty, ale aspon se podivejte jeste na tohle video na poslednich 10 minut, kdyz ne na cele - brečela jsem
http://www.youtube.com/watch?…
Chtěla bych kojit tak do dvou let.
jinak Kristy Annka musí spát apon do peti do sesti odpoledne, aby pak šla spát v devet v deset.
Teena, tak jsem ten clanek zbezne proletla a zda se mi ze je napsanej dost populisticky
mliko a mlecne vyrobky je podle me ok konzumovat stejne jako cokoliv jineho, navic jsou tam nektere veci dost zavadejici - napriklad ze ve vysp. zemich kde se konzumuje mleko je hodne osteoporozy - ale osteoporoza muze ve vysp. zemich spis plynout z toho ze se tam lidi obvykle prakticky nehybou a sedi doma za pocitacem nebo u TV
stejne tak zduvodnovat veskery alergie kravskym mlikem je taky prehnany, doted nikdo nevi z ceho vznikaji, a podil na tom bude mit spis daleko vic jinych faktoru nez zrovna jen mliko
stejne tak si nekdo muze zalozit blog na to jak je silene konzumovat maso, kolik tam je hormonu a je to puvodce vsech prikori na svete atd