Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
12.3.13 16:14

Holky tak mame 8m prehlídku za sebou mala ma 6768kg dr. mne zdrbala že by mnela mít víc. že ma venku rebra, a že potrebuje vitamíny, chapete? jak kdyby sem jí trapila hlady.. sem stoho zla
Musí papat hodne ovocí, vlakninu, zeleninku, ale ona toho moc nespapa tak že to do ní musím davat za cely den skoušet..
Pak že kakala krv tk to proto že ma natrhlou prcku, protože kaka tuhé a jak nemá dostatek vlakniny, tak kaka težko.
No je toho na mne dost. sem brečela jak díte.
Jinak rekla že mala je akční, že už že pekne lozí ale že moc brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
12.3.13 17:11

Haničko, nenech se vystresovat!!! :hug: Baba doktorka Ti závidí, jak jsi štíhlá! ;-) Schválně se doma kouknu, kolik měl starší v 8 měsících, také to nebylo nic moc a Dr. mě naopak uklidňoval, že je v pohodě. Na roce mu udělal odběry, měl jen malinko míň železa, ale jinak všechny prvky a celou krev v pořádku. :)

Já teď najela na systém nechat prcka před krmením pořádně vyhladovět - po dopoledním spaní dám jen vodu a jdu vařit zeleninku - to trvá půl hoďky… To prořve, ale pak aspoň pěkně jí. :mrgreen: Jinak ho stejně po každém příkrmu asi tak po půl hodině ještě dorážím mlíkem. Přikrmujeme teda zatím akorát 2× denně a jedno z toho mi stejně v 99% případů jí max. tak symbolicky. Ale prostě nestresuju, dám mlíko a je to. Jo, ráno si potrpí na chleba, který tak 45 minut žužlá. :mrgreen:

Na tu zácpu a krev ve stolici mi hlavně přijde nejdůležitější mít víc tekutin, takže když to malej má, víc mu ředím mlíko a začala jsem mu k příkrmům dávat do učícího hrnečku vodu, kterou naštěstí docela pije. Tak zkus to, uvidíš, že to zabere!!! :*

• Citovat
  • Upravit
8698
12.3.13 17:32

Eillan :hug: Zlatíčko dekuju no ja se snažím ješte davat mlíko po jídle ale nechce mne to, taky nechám hladovet ale mala spapa par lžiček a ma dost odríhne víc nechce,
Ovoce mne nechce ani mačkane, presnídavky malo sní ale dr. rekla že to neni ovoce,
Um mlíko vypije 150ml 2× za den ráno a podvečer.. jinak papa jogurty, rohlíky žužlá- to moc nepokouše, nepolkne, pak polívečky, masko, zeleninka, ale taky jen trochu a dost :roll:
No zdrabala mne jak díte.. že mala nemá v 8m ani 7kg a že jí trčí rebra, ale to neni pravda, hladem jí netrápym :roll: :roll:
je akční, šikovná, vesela, neni uplakana,
tak já nevím..
Ted mnela mlíko UM a místo 150ml vypila 80ml a dost :zed: :zed: a už nehce ani piškot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
12.3.13 17:48

To jeteda mala fakt prcek, ale kdyz nechcejist tak conadelas :nevim: mymame zas problem s pitim, zhrnku toneçgchce a zkelimku seporad zakuckava :nevim: na zacpu u nas funguje cuketa a jestli seu ùvas prodava tak presnidavka jablko'+svestka

• Citovat
  • Upravit
7744
12.3.13 17:57

@Hana89 Na doktorku se vyprdni. Podle té naší je zas Maty přerostlá, a co já s tím jako? :mrgreen: U nás v rodině jsou všichni přerostlí.
A jako to, že leze v osmi měsících, je brzo? Já myslím, že to je snad normální. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
12.3.13 18:09

Fíková: mala ma 66kg a 6768kg a dr. mne drbe :cert:
ale je živá, akční, vesela tak jí nic netrapy, chjo.. :( malo papa ak jí to stačí tak co. :nevim: odríhne si a je klidná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
12.3.13 18:18

@Hana89 Však jo, evidentně jí to stačí. Tak bude holt drobnější, no. Co si budeme povídat, u holčiček je to spíš výhoda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
12.3.13 18:20

Fikova - nase mala je taky prerostla akorat u nas v rodine nikdo prerostlej neni :think: :lol:

jinak nam leze dalsi zub, mala je protivna :P ale je to divny protoze je to treti zub a je to dvojka nahore 8o vsude jsem cetla ze rostou jako dalsi zuby jednicky nahore :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8698
12.3.13 18:20
@Fíková píše:
@Hana89 Však jo, evidentně jí to stačí. Tak bude holt drobnější, no. Co si budeme povídat, u holčiček je to spíš výhoda. :)
že jo? taky si to myslím. no ja tam rvala jak mala.. :,(
a dr. vymením ne proto e mne dnes zdrbala že mala je vyhladovelá ale io proto že rekla že i plavaní neni vhodne pro nas, a že mala se ma koupat jen 2× tydne a žádnou kozmetikou jen mydlo, a že nemám jí nechat at lozí, a atd no des
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
12.3.13 21:43

Dobry vecer, co se tyce hrnecku na piti, koupila jsem tak nejak nahodou v DM hrnecek Nuby (prodavany pod znackou Babylove). Vypada takto, akorat vrsek se savickou ma pruhledny: http://nuby.com/…-spouts/851/ Vrsek s pitkem jsou z mekkeho silikonu.

Ma nejaky ventilek, takze se z nej musi sat, netece to rychle a tudiz se dite nedusi. Teda musim rict, ze u nas na 1 s *! :dance: Davam mu tam cistou vodu, jen trochu, aby to unesl. Poprve jsem mu to dala do rukou na hrani, hrozne se mu to libilo. Ma ouska. Prvni 2 dny mu trvalo, nez zjistil, jak z toho poradne sosat, ale od te doby super. :palec: A dneska jsem nasla spoustu diskusi, kde si ho maminky hodne chvali. :D Stal nejak lehce pres 100 Kc, myslim.

Jinak Dlazdi, kojene deti se nekdy chytnou spis na brcko, lahve s „vestavenym“ brckem maji take v DM. Co si pamatuji, 1 druh nesel uplne dobre rozlozit a vymyt. To meli my, casem jsem to musela vyhodit. Ale kamaradka rikala, ze tam meli jeste jiny typ a ten sel umyt a byl vubec lepsi.

Jinak

• Citovat
  • Upravit
8698
12.3.13 21:53

Ja mam 3 učíci hrnečky a ani jeden nezaujal-nefunguje.
obyčejní je tvrdá savička, takže ta nic, pak mam baby love a ta nam teče všude savička je velika, a pak mam jednu od mam a na ní sem kupila silikonovou savičku a stejne teče takže mala políva sebe i dlažku čajem :cert: a nechce mne stoho pít, ale lahev na kaši, nebo UM kde nejsou držatka si sama chce držet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
12.3.13 22:03

No my tady DM nemame :nevim: ale zkusim se pozdeji po tom podivat, mame akorat dva hrnky od aventu a z toho to tece moc rychle :pocitac: to uz je lepsi ten kelimek, ale jestli zvladne tak 10-20 ml za den tak je to hodne :( u nas je to fakt slozity s planovanim - dopoledne ma mliko a po tom zvraci i normalne tak 1-2× takze dat ji mezitim jeste vodu tak by to bylo podle me jeste horsi :nevim: v poledne ma zeleninovej prikrm a kdyz ji dam vodu po nem tak do hodiny tak zvraci taky :nevim: takze se musi cekat, mezitim spi a tak, takze se to do dalsiho prikrmu zvladne dat tak 1× par loku :nevim: no a pak po tech dalsich prikrmech taky po trochach a pak uz je vecer a jde spat :zed: :zed: tak fakt nevim jak to s tim pitim resit :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
3780
13.3.13 09:59

@Hana89 Hani, klid… :hug:
Kdyby měla hlad, tak si zařve… a zkus jí dávat míň mrkve (raději jinou zeleninu) a víc pít, ať nemá tvrdé ty bobíky.
A váha není směrodatná ;)
Jo a s tím lezením… jak máš zabránit dítěti v lezení?? Ta doktorka je fakt koza! Ke komu chodíte? Jsio z Brna, že jo?
Moje starší dcera v 10ti měsících chodila a nemá žádnou újmu… dítě ví, kdy na co má čas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
13.3.13 11:24
@balenka píše:
@Hana89 Hani, klid… :hug:
Kdyby měla hlad, tak si zařve… a zkus jí dávat míň mrkve (raději jinou zeleninu) a víc pít, ať nemá tvrdé ty bobíky.
A váha není směrodatná ;)
Jo a s tím lezením… jak máš zabránit dítěti v lezení?? Ta doktorka je fakt koza! Ke komu chodíte? Jsio z Brna, že jo?
Moje starší dcera v 10ti měsících chodila a nemá žádnou újmu… dítě ví, kdy na co má čas ;)
7

Ahoj no sem z Brna a chodím dr. Matiašovicovej v Medlánkach
:)ale brzo jí vymením.
No male mrkvu ted nedávam aspon dlouho nemnela :think:
no že Terča 8-9 mesíc by mnela sedet ale ne lozit :zed: tak ja nevím.. je to šikulka,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
13.3.13 11:50

Cau my deme zitra na 9tesicni ko tak su zvedava, ale veci uz nosi 80ky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí