Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7743
17.3.13 20:04

Holky, dítě mi přestalo úplně spát ve dne. 8o Ještě v pátek byla úplně kaput po čtyřech hodinách bdění a včera naspala za celej den půl hodiny a dneska asi hodinu. Jako je hodná a v pohodě, ale je to u ní divný. Leze na ní jaro, nebo co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
17.3.13 20:44

Taaaak holky, my byly v utery na osmimesicni, mame 8300g a 68cm…7zoubku :) ale to spani je porad des a hruza :( budí se co 2 hodiny :( nevím co je to pořádně se vyspat :( pořád jsem se utěšovala že to bylo zubama ale nebylo :( od prvních zoubku neusne jinak než v náruči a já už jsem že všeho úplně odrovnana :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
17.3.13 21:45

Fikova jak ti Matylda nechtela 14 spat jak si toresila? nechalas ji brblat nebo jak? my jsme ted zas na dovolene, tak samozrejme usina blbe :nevim: vcera jsem drzela za ruku, dneska jsem si akorat sedla kousek od ni zitra zkusim zmizet :andel:

• Citovat
  • Upravit
8698
17.3.13 22:10

Holky tak mala jak nespavala tak sem to vyrešila tak že sem jí nechala celou ložnic pro sebe a ja s manželom spíme v obyváku a prve dny plakala ale šla sem tam dala dudlík a nechala..
A když zabrečela tak sem jí nechala brečet (bylo to takové fnukání) a usla sama
Jinak ted ma chudinka slabé spaní takže je to v pr*** a hodne ze sna brečí :,(
nevím jak to udelat at se to zmení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
17.3.13 22:54

Holky, tezko neco radit, jak jsem kdysi psala, ze mezi pul rokem a rokem (hlavne k tomu roku) je s detmi obtizne cestovat, je to proste takovy vek nejistoty, nejakeho utvareni duvery/neduvery, jistoty ve svet/osamostatnovani. To co popisujete se spanim k tomu proste patri. Po roce se to zase upravi. My tenkrat prestali vsude cestovat, neslo to. Jak nebyl doma - katastrofa. Ale utece to, nebojte, chce to trpelivost… :hug: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
17.3.13 23:03
@Fíková píše:
Holky, dítě mi přestalo úplně spát ve dne. 8o Ještě v pátek byla úplně kaput po čtyřech hodinách bdění a včera naspala za celej den půl hodiny a dneska asi hodinu. Jako je hodná a v pohodě, ale je to u ní divný. Leze na ní jaro, nebo co? :roll:

My meli se starsim take nekolik obdobi, ze vypadalo, ze uz nebude pres den spat. A dodnes to ve 3 letech potrebuje. Mozna jen zmen kolikrat, kdy nebo frekvenci. To u nas probihalo vzdy skokovite.

• Citovat
  • Upravit
7743
18.3.13 08:37
@vevericka12 píše:
Fikova jak ti Matylda nechtela 14 spat jak si toresila? nechalas ji brblat nebo jak? my jsme ted zas na dovolene, tak samozrejme usina blbe :nevim: vcera jsem drzela za ruku, dneska jsem si akorat sedla kousek od ni zitra zkusim zmizet :andel:

Nějak jsem to pytlíkovala. Buď tak, že jsem k ní chodila dávat dudlík a pohladit a zase odejít. Že bych tam zůstala, to nefungovalo, v tu ránu se chtěla bavit. Když to uspávání trvalo víc jak hodinu a byla úplně rozběsněná, hodila jsem ji do kočáru a šla ven. Ona si tam aspoň těch dvacet minut zdřímla a šlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7743
18.3.13 13:27

Tak a u nás probíhají první nesmělé pokusy o střídání rukou a nohou na kolínkách. Konečně nějaký posun po měsíci a půl pérování. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
18.3.13 21:18

No tak ta nase se teprv stavi na kolena, takze perovani atd. je jeste v nedohlednu :D

• Citovat
  • Upravit
8698
18.3.13 21:41

My se stavíme na kolená, a perujeme taky, a stojíme v postylke, a sedíme jen nekdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
18.3.13 22:20

Holčiny, tak jsem přežila dnešek… :jazyk: A zítra zase školkáááa!!! :palec: Jak to dělaly naše matky? Jsem vážně hotová - v devět jsem šla ještě Maxe sprchovat, pak jsem ho teda předala manželovi a šla dát prát, věšet/sušit, poklidit, nandat do myčky.. Na víc už fakt nemám… :zed:

• Citovat
  • Upravit
1578
18.3.13 22:44
@Eilaan píše:
Holčiny, tak jsem přežila dnešek… :jazyk: A zítra zase školkáááa!!! :palec: Jak to dělaly naše matky? Jsem vážně hotová - v devět jsem šla ještě Maxe sprchovat, pak jsem ho teda předala manželovi a šla dát prát, věšet/sušit, poklidit, nandat do myčky.. Na víc už fakt nemám… :zed:

ty meli po ruce svoje matky a babicky, vsici byli na jednom miste, to byla ta RODINA.ted je kazdej mladej rad pryc od rodicu, ale vlastne se potrebujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
19.3.13 07:26

No jak to delaly nase matky a babicky mne taky neni jasny 8o mne neni jasna ani rodina s vice detma, protoze staci kdyz nekam jedeme a auto praska ve svech 8o :lol:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
19.3.13 15:56

Ááá!!! Tady má dnes někdo narozeniny (stejně jako moje maminka :srdce: ) a ani se nepochlubí!!! :hug: Tak Fíková, vše nej nej Tobě i Tvé rodině a ať Ti (nejen) malá dělá jen samou radost! :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8698
19.3.13 15:59
@Eilaan píše: Ááá!!! Tady má dnes někdo narozeniny (stejně jako moje maminka :srdce: ) a ani se nepochlubí!!! :hug: Tak Fíková, vše nej nej Tobě i Tvé rodině a ať Ti (nejen) malá dělá jen samou radost! :kytka: :kytka: :kytka:

Jak to víš? :think: :oops:
Fíková: pridávam se Vše nej :kytka: hodne šestí, zdraví, lasky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí