Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Eilaan
19.3.13 16:05

Holky, já jsem tak šťastná (teda nechci to zakřiknout). Prcek dnes začal běžně propínat ručičky při pasení („druhé vzpřímení“). Tak doufám, že se bude dál normálně vyvíjet. Fakt už jsem se bála, že třeba nikdy nepoleze. Starší v jeho věku už lezl a Vaše děti už jsou téměř všechny také na kolínkách… My tedy ještě ne, ale aspoň nějaký pokrok, no…

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
19.3.13 16:06
@Hana89 píše:
Jak to víš? :think: :oops:
Fíková: pridávam se Vše nej :kytka: hodne šestí, zdraví, lasky :srdce:

Náhodou to psala do jiné diskuze, kterou jsem akorát pročítala… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7743
19.3.13 16:08
@Eilaan píše: Ááá!!! Tady má dnes někdo narozeniny (stejně jako moje maminka :srdce: ) a ani se nepochlubí!!! :hug: Tak Fíková, vše nej nej Tobě i Tvé rodině a ať Ti (nejen) malá dělá jen samou radost! :kytka: :kytka: :kytka:

Děkuju. :srdce: Tady se nic neutají. :oops: :mrgreen:

@Hana89 Děkuju. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
19.3.13 16:38

Pridavam se ke gratulantum :kytka:

´pam zpravu, ze nas zappik projede v pohode brecku :pankac: se snehem teda ale uz problem, ale kdyz je to ujetej snih tak to taky jde, a co je teda uplne super - nevim jak to maji jiny golfky - da se super zatahnout ten vrsek aby nestvitilo na hlavu :pankac:

• Citovat
  • Upravit
8698
19.3.13 16:53

Holky co je na tom pravda že díte musí mít 6× týdne masovite jídla a 1× týdne bez masa :think: ja to tak nedelám :think: jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
19.3.13 17:20

Ja jsem zas cetla 4× maso a 3× bez masa :lol: delam prikrm vetsinou tak na dva az tri dny, takze to do nekterych davam a do nekterych ne, presne kolik dni to nesleduju, urcite byla i 5 dni treba bez masa a myslim ze se nic nestane, maso je kvuli zelezu a o zelezo je stejne obohaceny i UM co davas

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
19.3.13 17:33

Tak ja ted davam maso kazdy den. Ale klidne bych 2 nebo 3 dny vynechala. Jak pise Vev, u deti na UM to je fuk. I kdyz jestli je Terinka droboucka, maso je hodne vyzivne. To vis, s mrkvi se to neda srovnavat. :-D Asi bych ho, byt Tebou, male davala. I kdyz vim, ze ty maso NEE… Takze jsi to asi nechtela slyset… :hug:

• Citovat
  • Upravit
385
19.3.13 18:24

Vše nej také :-)

jinak mě uplně hrabe. dnes bylo 25 st, tak jsem vzala kocar, ze pujdem ven. usnula, po hodine se vzbudila, tak jsem zaklapla knizku, ze pojedem domu. asi kilometr pred barakem spustila takovej koncert, ze malem vyskocila z kocarku a doma jsem ji nemohla za boha utisit. je mi strasne po dnesku :´-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
19.3.13 18:27

Eilian: jinak mala a postavit se? to nehrozi u nas. jsem rada, ze je sem tam na brise..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
19.3.13 18:35

My maso jíme jen ne vždy a delám masko male ale ne porá asi tak 2-3 týdne nekdy ani to ne. ale je na UM no tak nic zmením jídelníček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
19.3.13 18:54

Hani: jsem veganka, takze male davam maso 2 krat tydne a to hodne nerada, ale nechci hazardovat, protoze je pravda, ze miminka to zelezo hodne potrebuji a z masa ho dostanou nejlepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
19.3.13 19:54

Fíková vše nejlepší!!!Štěstíčko, lásku a hlavně zdravíčko :*
Holky vůbec nestíhám číst :( a když už čtu tak jen tiše doufám, že moje Aminka to všechno dožene…už se začala překulovat na bříško, ale z bříška nazádička ještě neumí…jsem strašně ráda!!!Doma poctivě cvičíme :)na rhb jsme ještě nebyly, doktorka nás objednala až 27.3. :/
Jsme teď obě nemocná já mám rýmu jak trám! A Ami :,( tak ta má zánět průdušek, strašila nás s nemocnicí, zítra jdeme na kontrolu tak uvidíme, ale myslím, že se ji dělá lepe…
Já dávám masko skoro pořád a dáváte žloutek 1 týdně? Měl by se! :)
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
19.3.13 20:00

No a ten žloudek? když udelám vejce na tvrdo a pak ten žloudek vyloupnu a dam ho do jídla tak to je dobré? nebo jak deláte vy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
19.3.13 20:39

Zloutek nedavam ale udelala bych to jako ty Hani :)

• Citovat
  • Upravit
7743
19.3.13 20:44

Holky, děkuju vám za přání. :srdce:
Já teda dávám šestkrát týdně maso a jednou žloutek uvařený natvtrdo do toho rozhňahňám. Tak jsem si to přečetla v chytré knize…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí