Poradna duly
Jana Čurdová
@vevericka12 píše:
Tak ma na oku absces, ma antibiotika a kapky atd.Prisavkovou nemoc mame uz od 6.mes
Chudáček, to je nepříjemné. ![]()
@Hana89 Myslíš tohle?
http://tinyurl.com/c4emovc
@Fíková píše:
Chudáček, to je nepříjemné.@Hana89 Myslíš tohle?
http://tinyurl.com/c4emovc
jo a kde to sehnám
![]()
Malá měla to samý, dostala atb, byla strašně zahleněná. A už je líp atb pomohla. ![]()
Ja mam taky kolikrat od zad i migreny
takze by mi nejaky cviky taky bodly
fikova - mne se zda ze ji to ani moc neva
ale bolet to urcite bude
hlavne davat ty kapky je boj teda ![]()
Hani ze se nestydis zeji nechas lezt, vis coti rikala pani doktorka
jinak mas pravdu, mala nasobe ma taky ùvlasy jak se roluje ![]()
Vevericka12 no s tim ockem mel porad zalepeny a kapky nam nepomohlly az prostriknuti uz dr. museli sme kvulitomu do detske nemocnice.ale byl klid.
@Hana89 ty cviky sou v podstate kalanetika a nebo pilates, je to pomale posilovani vnitrnich svalu.sem chodila na ty rehabky plus bazenovy cviceni a elektomasaze. a ted to mam zpatky:(( ale jak rika Binuska zezacatku to dost boli chce to vytrvat, ![]()
@Hana89 No v ČR se to neprodává, takže jedině ze zahraničí. Já už nad tím taky přemejšlela.
![]()
@Fíková píše:škoda
@Hana89 No v ČR se to neprodává, takže jedině ze zahraničí. Já už nad tím taky přemejšlela.![]()
![]()
Tak jsme byli u doktora a ma spoustu leku chudinka, nastesti nic vazneho, pouze nejaky virus ![]()
@Fíková píše:
@Hana89 No v ČR se to neprodává, takže jedině ze zahraničí. Já už nad tím taky přemejšlela.![]()
![]()
tak to muže mít Vev tak kde bydlí
![]()
Hani chces to po znamosti poslat nebo jak? ![]()
Jinak jeste k tomu nasemu hnisajicimu oku-zacinato mit i na druhym, hlavne ze tchyne chytra jak radio ze mame pockat za 14 dni na normalni prohlidku
![]()
@vevericka12 píše:
Hani chces to po znamosti poslat nebo jak?Jinak jeste k tomu nasemu hnisajicimu oku-zacinato mit i na druhym, hlavne ze tchyne chytra jak radio ze mame pockat za 14 dni na normalni prohlidku
![]()
a to by se dalo?
nooo klidne si doplatím ![]()
@vevericka12 píše:
Hani chces to po znamosti poslat nebo jak?Jinak jeste k tomu nasemu hnisajicimu oku-zacinato mit i na druhym, hlavne ze tchyne chytra jak radio ze mame pockat za 14 dni na normalni prohlidku
![]()
jo uz sem si vzpomela nam pomohl hermanek,udelat vyvar odvar jak chces a utirat muto. dokonce nam hermanek pomohl kdyz mel sileny fleky na telicku. mohly za to hugisky.
Holky, teda to je sranda s tim obleckem pro mimi a la mop!
Vlastne ani nevite, jak vam zavidim ty vase starosti - ja bych dala cokoli za to, aby mi tu maly lozil nebo mel moznost mi viset na nohavici.
Ale vzhledem k tomu, ze lezi jak buchta, ani jedno se nekona… Je teda fakt, ze se pomalu lepsi, uz obcas propne ty rucicky a po cviceni s nim kdyz jsem ho chtela prebalit se mi 2× otocil ze zad na bricho, ale pak zas nic. A dneska jsem musela zrusit rehabilitaci, protoze mam doma nemocneho starsiho, tudiz jsme nemohli jit… ![]()
Holky jako s tim uklidem to bude teda fakt neco myslimze fakt budu muset vytirat denne
na prvni pohled byla podlaha ok, ale pak to sudama projela mala a mela na sobe vlasy, chlupy od psa a kousky dreva od krbu ![]()
nechavate male i na kachlich? my mame prave kachle a na te jeji dece nevydrzi ![]()