Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vevericka12
2.4.13 11:45

@Fíková tak snad mas pro M. koupaci cepici aby si nenamocila háro :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3780
2.4.13 16:05

@Fíková právě jsme se z plavča vrátily… Aduš se posadí na kraj bazénu a sama hupsne do vody!! Krásně zadržuje dech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
2.4.13 16:08

@Fíková Tak doufám, že se vám tam líbilo! My jdeme s Theodorem poprvé zítra, ale pro mě to bude spíš jako „návrat ztraceného s…/dcery“. :mrgreen: Předtím jsem s ním byla jen 2× na vaničkách a to se mu líbilo, tak to snad půjde. Také se těším.

• Citovat
  • Upravit
7743
2.4.13 17:18

Tak jsme zpátky, bylo to fajn. Nejdřív koukala dost vyjeveně, ale za chvíli už se tam chechtala a cachtala ostošest. :mrgreen: Tak snad se jí to bude líbit pořád.
Vevericko, zatím jí to schne docela rychle :mrgreen: Nevím, jak by se tvářila na čepici.
@balenka To jsem zvědavá, jestli se to Maty taky naučí. :P
Eilaan, Vaničky jsme vůbec nezkoušeli, jak to probíhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
2.4.13 17:56

@Fíková Na vaničky už jsou stejně „staří“. :P Je to pro děti do půl roku přibližně, zkrátka než mohou začít chodit do bazénu. Akorát je to ve vaně po jednom. Se starším jsem chodila asi od 2 měsíců. U nás v Anahitě měli takovou velikánskou vanu, rodič stál venku, a dělal s dítětem podle instruktorky vše jako na plavání v bazénu. Instruktorka je tam celou dobu jen pro vás, na konci namasíruje dítě olejem, zkoukne také jak se vyvíjí motoricky atd. U 1. dítěte to bylo fajn, mohla jsem se v klidu na cokoli zeptat. Instruktorka byla porodní asistentka. Jenže mě z toho hrozně bolela záda. Takže s Tejou jsem chodila na podobné vaničky, akorát rodič tam byl s dítětem - seděla jsem tam. To bylo dobré na záda, ale míň místa.

Starší je narozený v prosinci, tak už jsem ho v létě uměla z vaniček krásně držet a polohovat, on byl z vody nadšený. Bylo to fajn u moře, nevadilo mu ani když se přes něj převalila vlna a celé léto byl naložený v bazénku. Teda ne, že by to třeba nezvládlo i dítě bez vaniček, ale byla jsem si prostě jistá i já, bylo to fajn… :palec:

• Citovat
  • Upravit
385
2.4.13 18:33

Holciny, cistite drobkeckum zuby? co pouzivate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7743
2.4.13 18:42

@Teena21 :mrgreen: Žádný nemáme.
Ale dásně jí jednou denně přejedu navlhčenou gázou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
2.4.13 18:45

Teena - jasne, cistim kazdej vecer po veceri, pouzivam podobny tomu co je na obrazku ale z gumy, navlece se to na prst z jedny strany je kartacek a z druhy takovy boulicky na masaz dasni, tak napred vycistim tech par zubu kartackem :lol: a zbytek dasne tim masirovacim koncem, mala otevre pusu na pozadani, drzi a zboznuje to - nekdy uz ceka s otevrenou pusou jen co to dam na prst :lol: :pankac:

http://www.rossmannversand.de/…039598_1.jpg

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
2.4.13 18:49

Je to vic podonmy tomuhle

http://csimg.choozen.de/…1-4-rste.jpg

• Citovat
  • Upravit
8698
2.4.13 19:59
@vevericka12 píše:
Je to vic podonmy tomuhlehttp://csimg.choozen.de/…1-4-rste.jpg

toto mam ja, a male to delam jen když jí bolí zuby to nevím zda to je i na čistení :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
2.4.13 20:01

TEENA: :mavam: ja sem za to že mimču je zbytečne čistit zuby protože mu to stejne vypada a narostou nové :think: :nevim:
No neslyšela sem otom aby si čistila tak malemu mimi zuby :lol: :nevim:
Jinak ahoj holky my už na plavání chodíme asi mesíc ale mala nechce delat to co musí a když jí to nutím tak rve, takže my se spolu hrajem na kraji bazenu a ostatné deti opakujou po lektorce :lol: :lol:
máme posledne 2× a pak už to necháme, stejne ak bude raz teplo tak se taším na koupaky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
2.4.13 20:59

Hani to je blbost, pokud by prave vypadly driv kvuli kazu tak se muze narusit celkove stavba chrupu - tj. rust tech 2.zubu, ja teda co si kupuju casopisy pro maminky :mrgreen: tak tam neustale zduraznujou jak je to dulezity cistit :nevim: ale jinak je urcite dulezitejsi nedavat med na dudlik atd.

• Citovat
  • Upravit
8698
2.4.13 21:23

Vev ale ja nikde opravdu nečetla že treba čistit taky si kupuju časaky a zatím sem na to nenarazila, :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
2.4.13 21:24

A jim narostou a pak vypadnou zubky a narostou nové, :think: ne neak brzo ale je to tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
2.4.13 21:44

No tak jasne, jim vypadnou ale az na ne tlaci ten novej zub ze shora, a ne ze vypadne nebo bude uzranej zub kazem uz driv

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex