Poradna duly
Jana Čurdová
Micek mame plysovej z decky hraci tak do toho kouse, ale zeby ho nekam posilal:))nee
ale uz asi pul roku mame doma nafukovaci do vody od babi, i kruh s tema dirama na posazeni a jeste nevim co.ale stejne si neradsi hraje napr:plastova flaska od vody, ovladac od tv, minule si sam zapl tv. kramliky na pradlo a podobny levny zalezitosti.
Jeste muzu vrele doporucit (cetla jsem kdesi tady na emiminu) dospelej kartacek na zuby - samozrejme novej…30min klidu zaruceno ![]()
Tak jsme dnes vazili tu nasi opicku a vazi ve skoro 9. mes 8,8 kg, taky jsem mela vybornej napad se zas podivat na nejaky tabulky vyvoje abych zjistila jak je pohybove pozadu ![]()
@vevericka12 píše:
Tak jsme dnes vazili tu nasi opicku a vazi ve skoro 9. mes 8,8 kg, taky jsem mela vybornej napad se zas podivat na nejaky tabulky vyvoje abych zjistila jak je pohybove pozadu
ne každe díte je tgabulkové a to i napr. my nejsme podle tabulek ![]()
My ve skoro 9m vážime 7.300g ![]()
Holky nevim co mam delat, mala nechce usinat sama jak doted
vcera 1h za ruku, dneska 1,5 h ale neslo ji stejne usnout tak tedka rve
chodim dokola ji uklidnovat ale teda je to napor na nervy je uplne hystericka ![]()
Ahoj holky tak po delší době se ozývám
Chodím Vás tady ale číst ![]()
Byla jsem s Aminkou u doktora z rehabky a říkal, že je úplně v pořádku, jen je trošku POHODOVĚJŠÍ
…budeme chodit na RHB cvičit trochu Vojtovku a trochu na míči.
Eilaan jak je to u vás? na bříško se otočí?
Amálka už to jde, ale zpět ještě nene.Na bříšku se otáčí za hračkama a sem tam ji zastihnu jako by už něco ulezla ![]()
My zoubky zatím nečistíme.
@Dlaždička píše:
Joo holky jaké křupky dáváte dětičkám? A dáváte aji piškoty?
@Dlaždička jo jo, křupky miluje Aduš kukuřičné, rýžové, pohankové… kamarádka tomu říká „hubolepky“ ![]()
@vevericka12 kartáček bych asi na hraní nedávala, právě kvůli tomu návyku, že to není hračka, že je to na čištění ![]()
Kašli na tabulky!! ![]()
Ahoj holky, tak i nadale si bezva uzivam bez manzela. Dnes jsem se vznudila s vyhozenymi zady, ale uprimne mi to zas tak nevadi, jako ten sileny spankovy deficit. Ve ctvrtek mela tchyne hlidat aspon 1 dite, misto toho ji odvezli do nemocnice.
A dneska se nam sesypal pes. Ma uz delsi dobu nejake problemy, pravdepodobne s pateri, ackoli veterinar odbornik na ortopedii co ho vysetroval tvrdi, ze je to neco jineho. Kazdopadne dnes zas silenej rev, nemuze si sednout, lehnout, ma bolesti, klasika. Uz mi nejak nezbyla energie ho moc litovat. Vedela jsem, ze k segre do ordinace pro neco na bolest to uz nedam, volala jsem ji a slibila, ze mi neco odpo doveze. Do auta nakonec naskocil kdyz jsem nastartovala a myslel, ze mu odjedu. To bylo super, protoze ma 48 kg a navic silene rve, kdyz se na nej sahne. Jeli jsme k nasim, porad se to horsilo, tak jsme zalarmovali segru, ta mu prijela pichnout opiaty. S mamou jsme sli jeste za tchyni do nemocnice a po navratu pes v hroznem stavu, nejak mu ta injekce nesedla. No nic. Segra zas prijela, dala mu jinou a kdyz zabrala, konecne si lehl.
No nic, to bylo vcera… Dnes je pes mnohem lepsi a ja bych s detmi chtela konecne vyrazit do jiznich Cech ke kamaradce.
Vev, s tim usinanim je to divne, mozna bych se spis pidila, jestli ji neco neni. Segry mama mela ted zanet stredniho ucha a projevilo se to jen tim, ze hur spala a byla neklidnejsi, nez obvykle. Nemela ani teplotu. Mozna uz jste to nejak vyresili???
Dlazdicko, to je super, ze jste OK! Ja uz se o vas bala, ze jsi dlouho nic nepsala! My nic noveho, nebyli jsme znovu na RHB, protoze jsem tu mela nemocneho Maxe a pak zas mel Theo tu strevni chripku a ted jsme objednani zas az za 14 dni. Pokroky nic moc. Neotaci se. Vyslovene jen sporadicky tak 1× za mesic.
Nase deti krupky nee, davala bych klidne, ale nejedl je Max a nechce je ani Theo. Proste mam dva „Nezerky“.
Bylo vzdycky vtipne s Maxem na plavani, na cviceni, jak mi ostatni maminky neverily, ze neji a nabizely mu krupky, susenky a piskoty. On si to nevzal a kdyz, chvili si s tim hral a pak to zahodil. No myslela jsem si, ze Theo bude uz treba normalni.
Ale tenkrat ta psycholozka rikala, ze je to dedicne a my jsme oba s manzelem jako deti take nejedly. Ja nejedla tez ani sladke… Ha ha, takze jsem ted rada, ze si dite vezme aspon lentilky… ![]()
Zena - ja myslim ze to spis mozna bude kombinace prisavky a cestovani, porad se to nezlepsilo, kazdopadne jdeme stejne na ockovani v utery takze se uvidi na vysetreni
Jinak teda mala zacla meresjevovat tak mozna je to taky tim ze blbejc spi ![]()