Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1578
7.4.13 21:50
@vevericka12 píše:
Jinak teda mala zacla meresjevovat tak mozna je to taky tim ze blbejc spi :nevim:

meresjevovat co to znamena??
a nerostou ji zuby??,ale mam pocit ze mi to prcek taky delal, to prejde.ale myslim ze to budou zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
7.4.13 21:54

Plazit se na meresjeva - skoro nehybe nohama jen se pritahuje rukama :)

zuby ji rostou 4 nahore naraz ale uz ma tak 1mm venku

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
8.4.13 16:30

Ahoj holcicky, konecne slunicko, JUCHUUU! :palec:

• Citovat
  • Upravit
2184
8.4.13 16:43

bobo

Hoj my dnes budeme slavit 9mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
8.4.13 21:22

Vev aha no to nic mocale aspon vis kde ji mas:)
i Mirdovi rostou 4 nahore naraz uz ma asi 1cm:) silene rychlemi to prijde rostou. hlavne by furt do neceho kousal, hlavne do me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7743
9.4.13 11:18

Ahoj holky. K nám asi dorazilo období vzdoru. Kvůli všemu dostává záchvaty vzteku, úplné amoky. :zed: Jsou dny, kdy je to lepší a dny, kdy se opravdu držím, abych ji nepřehla přes koleno. Není to nějak brzo? :roll:
Takové hodné mimi to bývalo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
9.4.13 20:05

Mo amoky mame taky a navic k tomu silena prisavka, jak se vzdalim metr tak taky uplnej hysterak, ale fakt uplne drsnej! a to i s pritelem :( tedka ji koupe a je to teda sila :( doufam ze to brzo prejde :(

• Citovat
  • Upravit
1578
9.4.13 22:52

Holky narazila sem na supr stranku kde sou popsany nebezpecne hracky http://www.e-hracky.cz tak se tam juknete posle to to rodicum a pribuznym aby vam nekupovali hovadiny:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
10.4.13 12:02

Ahoj holky, jdu pozdě a mimo téma, ale něco pro Haničku - cviky na záda, co jsem cvičila, našla jsem to i online. Přesně tuhle brožuru mi dali.

http://www.zbynekmlcoch.cz/…valu-obrazky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
10.4.13 21:21
@Binnuska píše:
Ahoj holky, jdu pozdě a mimo téma, ale něco pro Haničku - cviky na záda, co jsem cvičila, našla jsem to i online. Přesně tuhle brožuru mi dali.http://www.zbynekmlcoch.cz/…valu-obrazky

Sidinko ty seš užasna dnes mne bolí jak svina až brečím, dostala sem injekci, prášky, náplaste a stejne nic.. :roll:
do toho omdlívam, zvracím, teploty mám chjo
A dobrá správa holky dnes sme kupily byt, a včera ten náš prodaly :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
10.4.13 21:28

@Hana89 chtela si podekaovat Binusce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
10.4.13 21:36
@Sidinka píše:
@Hana89 chtela si podekaovat Binusce:)
@Binnuska píše:
Ahoj holky, jdu pozdě a mimo téma, ale něco pro Haničku - cviky na záda, co jsem cvičila, našla jsem to i online. Přesně tuhle brožuru mi dali.http://www.zbynekmlcoch.cz/…valu-obrazky

Pane jo moc dekuju Binuš :* :* ja sem tak v prdely dnes že ani nevím komu to píšu, seš nejhodnejší zlatíčko :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
11.4.13 18:11

Holky tak u nas teda brutus :zed: :zed: mala nechce nikoho jinyho nez jen me :zed: :zed: ani pritele nechce :? tedka mam hodne vyrizovani cili ji taham vsude jak kocka kotata jinak je celou tu dobu doma rev :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
11.4.13 21:53
@vevericka12 píše:
Holky tak u nas teda brutus :zed: :zed: mala nechce nikoho jinyho nez jen me :zed: :zed: ani pritele nechce :? tedka mam hodne vyrizovani cili ji taham vsude jak kocka kotata jinak je celou tu dobu doma rev :zed: :zed: :zed:

Neda se nic delat. U nas to tedy kupodivu se starsim prislo az pozdeji, ale holt nic nenadelas. Akorat Ti to takhle vyslo v blbou dobu - ale je to presne dle tabulek - trictvrte roku. Kolem roka by to melo byt lepsi…

Ja jsem zas na mrtvici z toho, ze se porad skoro neotaci - max. tak 1× za tyden… :,( Kvuli ruznym nemocem jsme stale nebyli podruhe na RHB, jdem az pristi stredu… Vcera jsme byly se segrou na plavani s mrnatama - my poprve, protoze minuly tyden byl Theodor po te strevni chripce. Tak jsem tam hned zabredla s ostatnimi rodici do komentu ohledne vyvoje motoriky a jak me segra tak poslouchala, rikala, at se urcite necham poslat na neurologii ciste pro muj klid. No jak mam byt klidna, kdyz se jeji holcicka mladsi o mesic kouli jak kulinka a zacina lezt…

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
12.4.13 20:27

Na internetu pisou ze to muze trvat tydny az mesice, tak dik teda :zed: situace se nemeni, stale rve pokud neni se mnou :zed: nejlepsi je samozrejme na me viset jak opicka :P delame to tak, ze pritel i nadale koupe atd. i kdyz stale s revem :zed: no a doufame ze to teda pak prejde nebo se aspon zmirni :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex