Poradna duly
Jana Čurdová
@vevericka12 píše:
Jinak teda mala zacla meresjevovat tak mozna je to taky tim ze blbejc spi
meresjevovat co to znamena??
a nerostou ji zuby??,ale mam pocit ze mi to prcek taky delal, to prejde.ale myslim ze to budou zuby.
Plazit se na meresjeva - skoro nehybe nohama jen se pritahuje rukama ![]()
zuby ji rostou 4 nahore naraz ale uz ma tak 1mm venku
Vev aha no to nic mocale aspon vis kde ji mas:)
i Mirdovi rostou 4 nahore naraz uz ma asi 1cm:) silene rychlemi to prijde rostou. hlavne by furt do neceho kousal, hlavne do me
Ahoj holky. K nám asi dorazilo období vzdoru. Kvůli všemu dostává záchvaty vzteku, úplné amoky.
Jsou dny, kdy je to lepší a dny, kdy se opravdu držím, abych ji nepřehla přes koleno. Není to nějak brzo? ![]()
Takové hodné mimi to bývalo. ![]()
Mo amoky mame taky a navic k tomu silena prisavka, jak se vzdalim metr tak taky uplnej hysterak, ale fakt uplne drsnej! a to i s pritelem
tedka ji koupe a je to teda sila
doufam ze to brzo prejde ![]()
Holky narazila sem na supr stranku kde sou popsany nebezpecne hracky http://www.e-hracky.cz tak se tam juknete posle to to rodicum a pribuznym aby vam nekupovali hovadiny:)
Ahoj holky, jdu pozdě a mimo téma, ale něco pro Haničku - cviky na záda, co jsem cvičila, našla jsem to i online. Přesně tuhle brožuru mi dali.
@Binnuska píše:
Ahoj holky, jdu pozdě a mimo téma, ale něco pro Haničku - cviky na záda, co jsem cvičila, našla jsem to i online. Přesně tuhle brožuru mi dali.http://www.zbynekmlcoch.cz/…valu-obrazky
Sidinko ty seš užasna dnes mne bolí jak svina až brečím, dostala sem injekci, prášky, náplaste a stejne nic.. ![]()
do toho omdlívam, zvracím, teploty mám chjo
A dobrá správa holky dnes sme kupily byt, a včera ten náš prodaly
![]()
@Sidinka píše:
@Hana89 chtela si podekaovat Binusce:)
@Binnuska píše:
Ahoj holky, jdu pozdě a mimo téma, ale něco pro Haničku - cviky na záda, co jsem cvičila, našla jsem to i online. Přesně tuhle brožuru mi dali.http://www.zbynekmlcoch.cz/…valu-obrazky
Pane jo moc dekuju Binuš
ja sem tak v prdely dnes že ani nevím komu to píšu, seš nejhodnejší zlatíčko
![]()
Holky tak u nas teda brutus
mala nechce nikoho jinyho nez jen me
ani pritele nechce
tedka mam hodne vyrizovani cili ji taham vsude jak kocka kotata jinak je celou tu dobu doma rev
![]()
@vevericka12 píše:
Holky tak u nas teda brutus![]()
mala nechce nikoho jinyho nez jen me
![]()
ani pritele nechce
tedka mam hodne vyrizovani cili ji taham vsude jak kocka kotata jinak je celou tu dobu doma rev
![]()
![]()
Neda se nic delat. U nas to tedy kupodivu se starsim prislo az pozdeji, ale holt nic nenadelas. Akorat Ti to takhle vyslo v blbou dobu - ale je to presne dle tabulek - trictvrte roku. Kolem roka by to melo byt lepsi…
Ja jsem zas na mrtvici z toho, ze se porad skoro neotaci - max. tak 1× za tyden…
Kvuli ruznym nemocem jsme stale nebyli podruhe na RHB, jdem az pristi stredu… Vcera jsme byly se segrou na plavani s mrnatama - my poprve, protoze minuly tyden byl Theodor po te strevni chripce. Tak jsem tam hned zabredla s ostatnimi rodici do komentu ohledne vyvoje motoriky a jak me segra tak poslouchala, rikala, at se urcite necham poslat na neurologii ciste pro muj klid. No jak mam byt klidna, kdyz se jeji holcicka mladsi o mesic kouli jak kulinka a zacina lezt…
Na internetu pisou ze to muze trvat tydny az mesice, tak dik teda
situace se nemeni, stale rve pokud neni se mnou
nejlepsi je samozrejme na me viset jak opicka
delame to tak, ze pritel i nadale koupe atd. i kdyz stale s revem
no a doufame ze to teda pak prejde nebo se aspon zmirni
![]()