Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3780
30.3.13 22:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
31.3.13 01:40

Ahoj holky, ježíš, Fíková, Haničko, Balenko, to jsou nááádherné slečny!!! Já jsem s rodiči na chalupě, je tu docela pěkně.

Už jsem identifikovala ten svůj žaludek, je to asi nějaká střevní chřipka. Naši říkali, že to prý řádí… :pocitac: Mrňous to asi chytl, nepije (o přikrmech nemluvě - to už jsem dnes ani nezkoušela). Vypil od rána cca 360 ml mlíka… :,( Zítra budu asi muset zavolat na pohotovost, už to byl 2. den, kdy nevypil skoro nic a celkově 4. den, co se výrazně omezil v příjmu potravy…

Manžel je fuč, to bude zas pohoda. Starší tu začal klasicky večer kňourat, že chce jet domů, až budem odjíždět, bude kňourat, že chce jet domů. :roll:

Doufám, že bude prckovi líp, kamarádka doktorka mě strašila, že při ztrátě 10% tekutin jsou indikované infuze. :? Chjo, teď mě napadlo, kdo by s ním asi tak do té nemocnice šel, když je mi zle. Ne tak, že bych toho nebyla schopná, ale abych nenakazila někoho dalšího…

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
31.3.13 03:09

Tak mi to nedalo, šla jsem ho vzbudit a dát mu pít, vzal si 60 ml. Zítra aj kouknu na fontanelu, jestli není propadlá. Četla jsem teď net, příjem tekutin má sice za dnešek na jeho váhu poloviční, ale průjem nemá, nezvrací - ŤUK, ŤUK - tak by to snad nemělo být tak tragické…

Tak koukám, že už jsem zas 3 hoďky vzhůru, to zas bude den.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
31.3.13 03:13

Koukám, že ten můj 1. příspěvek je úplně nečitelný, tak se omlouvám… :oops: Snad to pochopíte…

• Citovat
  • Upravit
8698
31.3.13 21:03
@balenka píše:
@Hana89 :oops: :hug:
:mrgreen: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
1.4.13 04:29

Tak malej nám snad ukončil hladovku - ŤUKY ŤUK!!! - teta ho tu rozjedla rohlíkem máčeným ve vodě. :dance: Když ho tedy namočila do mlíka, to poznal, okamžitě vyplivl a řval jak pavián. :mrgreen: Ale další rohlíkový chod už dokonce trochu zapil mlíkem a 2× mi už vysosnul 120 ml! Hodně se vykakal, tvrdé bobečky, ale evidentně se mu ulevilo… :lol:

Jinak dnes jsme byli v krokodyli ZOO - www.krokodylizoo.cz - znate to? Bylo to docela interesantni, musim rict! Tenhle vikend se nese v duchu dalsiho badani okolo zvirat. ;-) Nejprv jsme si ujasnovali, jaky je rozdil mezi zubrem a bizonem, co je to vlastne cabraka (tapir cabrakovy), camara a kdovi co jeste, ted krokodyl versus leguan a kajman atd. Ať zije internet v mobilu! :pankac:

Jinak starsi si tam vybral suvenyr - 60 cm dlouheho plastoveho krokodyla, tak me ta navsteva vysla celkem draho. :mrgreen: Rikala jsem si, ze to v Cine vyrobily s naklady tak 10 Kc a kdo vsechno si z toho po ceste az k nam „namastil kapsy“. :jazyk: Holky, jeste ze mam druhe dite, ja mu proste nedokazu nic odmitnout, max. tak nejake sladkosti nebo opravdu drahe hracky a tak… Ach jo… :oops: Kdyz si vzpomenu, jak my zebrali jako mali na nasich i blbe lizatko nebo zvykacku a nasi nam to koupili opravdu vyjimecne, zadne takove, ze co nakup, to na mne maly neco vydynda… Oni to teda delali z presvedceni a urcite to bylo dobre. :-) Meli tam treba jeste takoveho krasneho latkoveho krokouse, ale toho nechtel. Ted se tohoto lekam, kdyz ho vidim na zemi… :P

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
1.4.13 04:31

… v Cine vyrobili… sakra! :oops: Pardon…

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
1.4.13 08:05
Ted se tohoto lekam, kdyz ho vidim na zemi… :P

bud rada ze to nebyla „hadi zoo“ :mrgreen: tady z toho nakupovani mam taky strach co budu delat, zvlast kdyz se mi nejaka hracka co ona bude chtit bude taky libit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
1.4.13 20:54

Eilaan jeste jedna otazka - ten romer king plus - jestli to spravne chapu z obrazku tak to ma nejakej fixacni system ze se pasama pripevni jak kdyby ten plastovej spodek, a pak se dite pripevni normalnima popruhama v te vlastni sedacce?

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
1.4.13 21:12
Tak zacina to byt dilema. Spis pro me, co je jeste vychovne. On je zatim celkem zvladatelny, kdyz reknu NE, neni nijak urputny, celkem rychle to vezme. Ale presne jak pises, spis problem je, kdyz se to libi i mne. :oops: Zatim mame plnou skrin vysokou 2 m a sirokou 75 cm, ale uz jsou zabrane i 3 police z vedlejsi skrine + samozrejme knihovnicka. :mrgreen: Ted nedavno zacala 2. faze modeliny, striha ji, cpe do vseho mozneho, vari z ni atd. Obecne ale uplne nejvdecnejsi hracky jsou knihy, asi posledni rok puzzle, ale s tim ted skoncil. Jdem spat, dobrou! :mavam:
@vevericka12 píše:
bud rada ze to nebyla „hadi zoo“ :mrgreen: tady z toho nakupovani mam taky strach co budu delat, zvlast kdyz se mi nejaka hracka co ona bude chtit bude taky libit :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Eilaan
1.4.13 21:13
@vevericka12 píše:
Eilaan jeste jedna otazka - ten romer king plus - jestli to spravne chapu z obrazku tak to ma nejakej fixacni system ze se pasama pripevni jak kdyby ten plastovej spodek, a pak se dite pripevni normalnima popruhama v te vlastni sedacce?

Jj, presne tak. ;)

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
1.4.13 21:21

Normalne ji nechavam v aute upoutanou temi pasy, dite do ni nasedne a zapnou se vlastni pasy te autosedacky. Na odnaseni je dost tezka, i kdyz jsem si ji take celkem casto odnasela i se spicim ditetem, ale to je teda vazne akce… :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
1.4.13 21:24

No tak to je takova lowgrade verze isofixu pak ne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
2.4.13 06:44

Ne lowcost, to je proste verze pro auta, ktera isofix nemaji. Pokud mas isofix, kupuj isofixovou. Ale v tech isofixovych to bude fungovat obdobne, kazda ma bud vlastni pasy nebo pultik na vlastni upoutani ditete a kostra sedacky se pouta zvlast. Isofixove maji vetsinou jeste tu nohu.

My resili problem, ze v jednom aute ho mame a ve druhem ne, pricemz ja deti vozim casteji v tom bez. A radili nam koupit teda tu neisofixovou, protoze ta je na to delana. Ze kdyz bych mela isofixovou v aute bez is., bude mene bezpecna nez ta bezisofixova. A ten King nebo Tobi od MaxiCosi jsou srovnatelne bezpecne s temi isofixovymi. Toz tak. ;-)

• Citovat
  • Upravit
7743
2.4.13 11:20

Tak my jdem dneska prvně na plavčo. To jsem na to zvědavá… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat