Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Eilaan
28.3.13 12:10
@vevericka12 píše:
Ty oci se zdaji po antibiotikach lepsi ale teda ty ocni kapky atd. to je vzdycky boj :zed: ovsem tedka jsem prisla na figl - dat ji do lehu na zem tak aby byla televize za ńi nahore a ona jak cumi na TV tak ji lupnu do oka ty kapky :mrgreen: zuby vsechny 4 nahore jsou tedka uz vylezeny z dasne :pankac:eilaan - to s tim nakupovanim je presne :mrgreen: tedka jsem koupila male takovej klouboucek uz na leto :mrgreen:

Vev, to je super s ocickama male!!! :srdce: Jak jsem trochu nahlizela na net, co by to mohlo byt, nebylo to moc hezke cteni. Chjo, choudata mala.

Jinak ad nakupovani: Manzel nekde vycetl, ze je dobre si udelat kazdy mesic radost a cast vyplaty utratit za neco pro sebe. Takze si pry bude neco kupovat, ja uz si delam dostatecnou radost tim, ze nekupuji pro deti. :cert: (Jako zname to, je to trochu pravda, :mrgreen: ale stejne jsem se s nim o to pohadala.) :P Ale jinak Vev, ja jsem take fanatik na kloboucky!!! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1578
28.3.13 17:08

@Jadla ohledne toho padani, ja mu pak jen sedela za zadkem a chytala nic jinyho sem nedelala. pokud mas jen to jedno ditko tak to de.ja mu hodne rikam ze je to daleko a pozor a opatrne, pomaha to dost, on si pak zmeri vzdalenost a preruckuje bliz.
jinak dnes e od nej nemuzu vzdalit, to je asi nejak erupce na slunci ne??:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
28.3.13 17:20

Eilaan: tvoje miminko taky nedela nic jineho nez ze se prevaluje? :-) to je super, aspon nejsem sama :-) cetla jsem ted v jedne knizce, ze je uplne normalni, kdyz se dite zacne samo sedat az v devatem mesice a stoupne si v 10. Takze jsem docela v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
28.3.13 17:32

@Teena21, já jsem to slyšela i od doktorky, byly jsme s malou na neurologii, tehdy kvůli špatné pozici na bříšku, a doktorka říkala, že není absolutně kam spěchat a že na sedání a stoupání mají děti opravdu čas, takže žádné stresy. Myslím tím, že si nemusíš dělat starosti.
Jinak, s nakupováním klasika, jarní tepláčky pro Jojo, prdlajs pro sebe. A to jsem si chtěla vybrat nějakou hezkou malou tašku přes rameno. Ale co.
A také mi připadá, že Jojo na tátu hrozně drží, když je tedy doma, i ráno, když se tulíme v posteli, myslím s Josefkou :oops:, tak ona přeleze na tátovu půlku, chce pod jeho deku a tulí se k tátovi. Mě má přes týden až dost.
Eilaan, o tom gelu si to dohledám, už má tu tvářičku hezkou, zahojenou, ale mazat máme pořád, tak to určitě vyzkouším. Moc děkuju!!! :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
29.3.13 02:53

@Teena21 Tak moje miminko se ani neprevaluje. Naposledy se mi sam otocil 2× pri prebalovani ze zad na bricho pred par dny a od te doby nic! :zed: Navic je ted nejaky neklidny - divny, nevim… Zajimalo by me, co to je. :nevim:

Vcera byl super den, vazne jsem vuuubec netusila, ze mit doma jen starsiho bude tak super, kdyz mi prislo, ze starat se o toho mensiho je o tolik jednodussi. :dance: (Malej mi jeste dost spi a tak.) Dneska byl uz Max ve skolce, navic mi ho vyzvedla mamka a privezl ho az vecer manzel, ale misto odpocinku to byla docela depka. :? Mne to s nim proste tak nebavi, miluju si s tim starsim povidat, cist, da se vymyslet milion cinnosti, hrali jsme si s modelinou, staveli z lega, hrali domino a pexeso (naucila jsem se nova zvirata, rozstrihali jsme nove), :-) vyradili jsme se vytvarne..

Mam asi depku z toho, ze v sobotu manzel odjizdi skoro na tech 14 dni, budu je mit oba bez moznosti pomoci, ve skolce celou dobu prazdniny a venku takove pocasi, ze se mi tam vazne vubec nechce, obzvlast kdyz Max ma porad trochu rymu. Kazdy rok jezdime na Velikonoce k manzelovym rodicum na chalupu, ale sama si tam netroufnu, topi se tam jen v kamnech, bojim se, ze by nam tam bylo v noci zima. Pojedu s nasima k nam na chalupu. o to ne, ale chtela bych spis nejakou zmenu.

Doma porad ucpany odpad, ackoli to manzel uz 2× opravoval… Vecer jsem mela jit na nejakou akci, ale vybodla jsem se na to. Navic me uz pres tyden boli zaludek, co to je? A zitra je ve skolce velikonocni oslava - maji prijit i rodice, mne se tam tak nechce… Jeste chystat nejake obcerstveni, tahnout se tam zas i s Theem… Radsi snad zustanem doma… Jo a notebook midefinitivne vyplivl.

No reknete, totalni prikori celeho sveta, ne??? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8698
29.3.13 09:58

:mavam: Holky Preji Vám ZASNEŽENÉ VELIKONOCE :zed: :zed: Ja už sem stoho na mtvici :zed: :zed: toto je humus už,
No ja sem depresívna ale a moc :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
29.3.13 14:05

Eileen, a nemůže ti být špatně z těch starostí? Třeba až bude muž zas doma, až bude venku hezčejc, bude ti o mnoho líp. A moc bych ti to přála!
My dneska byly plavat a bylo to skvělé jako vždy. Minulý týden bylo podvodní focení, tak jsem se potopila s prťouskou a budeme mít společnou podvodní fotku, stráááášně se těšim! Venku hromady sněhu, kočárkem jsme si razily cestu kudy se dalo, ale je to vlastně i legrace, když si představím sama sebe, jak se vidím zapřenou do kočáru, rudý nos, nohy po kotníky v louži, přední kolečka beznadějně zabořená v kejdě sněhovo-bláto-hnuso původu a ve výlohách kolem pomlázky a umělý zlatý déšť. A ještě mi sněžoprší na brejle a u nosu mám soustavně kapičku. A Jo se neúnavně snaží v kočáru postavit a chytat vlčky a kapky do dlaniček. Potřebovala bych dvacet rukou a všechny s pořádnýma svalama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
29.3.13 16:03

Holky co davate detem odpoledne na svacu? a davate uz i svacu dopoledne nebo jeste porad mliko?

• Citovat
  • Upravit
7743
29.3.13 16:07

8o To zvíře si právě stouplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7743
29.3.13 16:14

Malá už má mlíko jen ráno a na odpolední svačinu, právě. Jinak dopoledne ovocnou přesnídávku s trochou jogurtu, na oběd masozeleninu, k první večeři zbytek ovocné přesnídávky a k druhé večeři kaši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
29.3.13 16:33

@Fíková ajo takhle, no prave nase ma rano dve mlika a pak masozeleninu poledne, cerealie kase s ovocem odpo svacina a cerealie kase mliko s ovocem vecer, a prave jsem myslela ze se ma nahrazovat nejak to jedno dopoledni druhy mliko :nevim:

jinak muzu doporucit artycok - znama mi rikala, ze to jeji deti strasne rady jedly a muzu teda potvrdit :pankac: ja jsem koupila artycok normalne cerstvej ale videla jsem i sklenicky, priste bych mozna koupila spis sklenicku protoze to byl celkem opruz - uprostred jsou takovy chlupy a ty chlupy vsechny dat pryc bylo neco a stejne se mne je nepodarilo odstranit vsechny :zed:

• Citovat
  • Upravit
7743
29.3.13 16:40
@vevericka12 píše:
@Fíková ajo takhle, no prave nase ma rano dve mlika a pak masozeleninu poledne, cerealie kase s ovocem odpo svacina a cerealie kase mliko s ovocem vecer, a prave jsem myslela ze se ma nahrazovat nejak to jedno dopoledni druhy mliko :nevim:jinak muzu doporucit artycok - znama mi rikala, ze to jeji deti strasne rady jedly a muzu teda potvrdit :pankac: ja jsem koupila artycok normalne cerstvej ale videla jsem i sklenicky, priste bych mozna koupila spis sklenicku protoze to byl celkem opruz - uprostred jsou takovy chlupy a ty chlupy vsechny dat pryc bylo neco a stejne se mne je nepodarilo odstranit vsechny :zed:

Ono je asi fuk, kdy co dáš. Hlavně aby měla dostatek mléčnejch příkrmů. Tuším, že by to mělo být kolem 500-600ml denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
29.3.13 16:48

Ajo 8o no tak to teda nema no vypije 150ml rano 2× a pak se 100ml mlikem vecer :nevim:

taky teda nevim do kdy davat to mliko z lahve se savickou :think: na netu jsem cetla nejaky hruzny historky jak si kdosi potajmu bral lahev do postele az asi do 11 let :mrgreen: tomu bych se teda nerada dopracovala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7743
29.3.13 16:53

Do mléčnejch výrobků se počítají i kaše ;)
To co popisuješ s tou lahví v jedenácti letech, to už je extrém. Ikdyž je pravda, že já prý taky dlouho nechtěla pít z hrnku. Ale do jedenácti mi to fakt netrvalo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
29.3.13 18:28

Já dávám Josefce pít z hrníčku z víčkem, v tom víčku jsou dírky a z těch pije. Z lahvičky se savičkou nikdy nepila, tak nevím. Jednou ráno a jednou dopoledne kojím, i když to dopolední někdy vynecháme, když Jo nemá hlad a zaspí do oběda. Oběd masozelenina. Odpoledne jí dvakrát, to dávám jednou ovocnou přesnídávku nebo ovoce s jogurtem a jednou kojím. A večer má kaši.
Taky občas Jo dostane kůrku chleba, absolutně ji miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí