Poradna duly
Jana Čurdová
To jo i ja budu mazat vysokym faktorem, jakoze sebe nemazu.ale i tak bych mu chtea brle poridit.nebo myslis zestaci klobrc??
Ja myslim ze na plazi je lepsi klobrc nez nic, ale jinak taky nestaci protoze i tam se to odrazi od pisku ![]()
My taky v létě jedeme, klóbrc mít budeme, padesátku také, tak ještě brýle.
Nase mela na sobe kloboucek uz dneska a vypada to fakt uzasne
jeste at ji narostou vic vlasy at se muzu vyradit jeste vic ![]()
Jj, v kloboučku jsou všechny miminka moc ![]()
Tahle je ze včerejška z Vojanových sadů.
Jeee
jj mala tedka podedila prave klouboucek kterej je vzadu delsi tak to i kreje krk, ale je to velikost tak tak bohuzel
je to z espritu, tak jsem koukala jestli maji zase s tim delsim na krku, tak maji, ale jen tmavou barvu, coz teda na leto je fakt napad
no a jinak jsem takovej podobnej nikde na netu nenasla ![]()
Tenhle je taky vzadu delší. Koupila jsem ho na veletrhu ForKids, je od firmy Vlček.
@Jadla koupila jsem brýlky levně v DM drogerce a nechala v optice přeměřit UV ![]()
Ale mají je ve sportech i v optikách ![]()
@Sidinka čím mu brýlky kazí zrak?
@Fíková super jarní foto!
@balenka
to s tim premerenim UV je super napad, nevedela jsem ze se to da delat, kolik to stoji?
Ahoj holčiny, já brýle rozhodně dávat nebudu - na vejšce jsme měli na oftalmopedii dětskou oční doktorku, která nám říkala, že v ČR sluneční brýle netřeba. Věřím jí, je to jedna z největších kapacit u nás. Možná bych o tom teoreticky uvažovala k moři nebo na tom sněhu, ale vzhledem k tomu, že bude mít dítko klobouček a k tomu bude ještě většinou ve stínu, přijde mi to zbytečné.
Neřkuli že si neumím představit, čím bych je na něj musela přilepit, když by je nechtěl. V létě už se budou umět bránit.
A přesně si myslím, že běžné brýle nebudou pořádně utěsněné a jediné, co způsobí bude to, co popisuje Vev. Zorničky se roztáhnou a zezhora a z boku bude sluníčko pálit o stošest. ![]()
Co se týče krému, mám zásobu, teď v té Dominikáně jsem ho namazala jen 1×, byl pořád ve stínu. V létě už ale budou lozit všude, tak to bude o něčem jiném. Jinak já mám nejraději Daylong Baby. Má fyzikální filtr, ne chemický - což je, myslím šetrnější - a působí tudíž hned. Před 3 lety vyhrál test. Ale pozor, tenhle „baby“, „kids“ už tak dobře nedopadl. Dřív se dělala 30, ale mám takový matný pocit, že je už možná i 50. Každopádně jsme tenkrát půlročního Maxe v Italii mazali a 30 úplně stačila.
Ja male skouším dat brýle ale jen ze srandy a ona mne to nechce, a v lete pochybuju že bude chtít, ona mne nechce ani klobouček ![]()
Mne rekla detská dr že nemám davat male brýle, ale ono stejne každa maminka si udelá podle sebe, a stejne malou nebudu dávat prímo na slunce.. stačí jí natírat a hotovo, jo, holky a od kdy jí mam natírat kremem na ven? a poradíte jakej? ja mam opalovák pro deti od Astridu
Hani mame biodermu 50 faktor, je to i nesmyvatelne…zatim jsem to pouzivala jen na horach a super, dobre se roztira, je bez parfemu atd.
@vevericka12 píše:
@balenka
to s tim premerenim UV je super napad, nevedela jsem ze se to da delat, kolik to stoji?
- s tim kazenim zraku, myslim ze to myslela sidinka tak ze pokud mas prave nekvalitni bryle, tak tim jak jsou skla tmavy se ti otevre zornicka takze ve finale pronika do oka vic svetla a skodlivych UV atd. nez by se tam dostalo normalne bez bryli
pekne napsane:)
Jadla, my jsme je kupovali v zahranici u firmy co u nas neni, ale jinak vetsinou bryle pro tak male deti delaji vsechny firmy co delaji zaroven i lyzarske bryle - napr. cébé, idealni je se podivat po brylich co jsou kryte i z boku takze na ocich sedi skoro jako bryle na plavani
sidinka - na normalni prochazky s kocarem u nas bryle nedavam, ale kdyz jsme byli na horach kde se to zaroven odrazi od snehu, nebo pokud pojedeme k mori, tak je proste mit musi stejne jako 50 krem