Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vevericka12
26.4.13 19:45

No prave v tom clanku je to taky, ze to muze trvat tri mesice nebo pulroku :nevim: cetla jsem na to tema taky clanek a tam to prave komentovali nejaci psychologove atd. a ti prave rikali, ze zraly je dite, pokud umi samo ovladat sverace, nebo si teda uvedomit, ze vubec nejaky ma :mrgreen: a to je tak nejdriv okolo 18 mes., samozrejme budou vzdycky existovat vyjimky c curaj do nocniku uz ve 4 mesicich atd. :mrgreen:
ale spis hodne ctu/slysim, ze se dite „naucilo“ okolo 1 roku a pak zas zacalo cvrkat do kalhot :nevim: takze to pojeti v urcitym vhodnym veku proste plinu uz nedat a hotovo jak psala eilaan mi prijde asi nejlepsi, no ale je samozrejme na kazdym jak to pojme :nevim:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
27.4.13 19:44

Vylet do budoucnosti - kamaradka poradala narozeniny pro svoji 3 letou dceru, pozvala jeji 3 kamaradky dneska odpoledne asi na 2h, a tedka mi pise ze NIKDY VICE :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
28.4.13 07:17

Ha ha, jo, s tím přišel už manžel, že jeho kolegyně nechává pořádat dceři oslavu narozenin vždy v dětské herně (která je mimochodem tady kousek od nás). Že to není vůbec drahé, ale přitom že je to super - dcera i kamarádky spokojené a to je jim už asi 8 nebo kolik. :-) Ale hlavně, pořádající maminka si ušetří nervy!!! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
28.4.13 09:14

Jj tak bych si to taky predstavovala nekam je vypakovat :P

• Citovat
  • Upravit
3780
28.4.13 14:27

Tak k nočníku jen tolik, že jsme natrénovaly kakání do nočníku a Ada moc dobře chápe na co to je. Je fajn to vyklopit z nočníku a nepatlat se v tom v plence…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
28.4.13 16:50

Ahooj k nocniku, mame, ale zetim nevim, jestoi zacit ucit.asi jeste pockam at si uziva, ale je pravda ze minulesem ho mela asi 20min naholo a nepocural se vetsinou se mi pocura do peti minut co mu plinku sundam aby se v ni neparil cekej den.
k oslave:karadka chce delat spolecny narozky s nama ale to sem odmitla.ale bude mu delat oslavu a pozve nejaky znamy tak su zvedava, ale to bude azzz v cervnu.

jinak ten muj synator bud chrapti nebo se mu zmenil hlas, ale je to takovy divny, no uvidime a je posledni dobou takovej mazlici a unavenej.zeby jaro:)
na 10ti mesicni KO deme pristi tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
28.4.13 16:59

Sidi-mame porad problem s ocima asi teda zkusim ten hermanek jinak uz fakt nevim

Nase taky jednu dobv porad chraptela protoze hodne pres den rvala

• Citovat
  • Upravit
8698
28.4.13 17:31

Ahoj holky po dlouhej dobe sem tady :mavam: stehujem, rešíme, a máme toho hodne,
:mrgreen:
Jinak Vás čtu :hug: a musím se pridat at neríkate že jen špehuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
29.4.13 22:23

Vev to je mi lito ze se vym to taaaak tahne, zkus a uvidis. vymachat hadricek v tom odvaru a otrit ocicka nekolikrat denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
30.4.13 09:26

Jj ja simyslim ze ona na to bude proste nachylna, naoriklad kdyz jsme byli hned vedle nekoh kdo chrchlal tak ic nechytla, ale tohle porad :zed: mela ted jecny zrno, akorat teda teprv cerveny, ale zda se ze ten hermanek fakt ted po tech 3dnech pomohl dnes uz tam skoro nic nema :pankac:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
30.4.13 18:12

Tak jsem dnes kouila prvni duplo :pankac:

• Citovat
  • Upravit
8698
30.4.13 20:02

HOLKY jak je to ak by sem si chtela zmenit rodičák z 3let na 2roky a do skončení rodičáku by sem chtela mít druhé? to pak jdu zas na materskou? nebo hned na rodičák?
zajímam se oto prosím ak víte info napíšte mne :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7743
30.4.13 20:07

@Hana89 Pokud jsi někde zaměstnaná, dostaneš znova mateřskou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
30.4.13 20:26
@Fíková píše:
@Hana89 Pokud jsi někde zaměstnaná, dostaneš znova mateřskou. ;)

jsem a zas stejnou sumu že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7743
30.4.13 20:35

@Hana89 ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...