Poradna duly
Jana Čurdová
Vylet do budoucnosti - kamaradka poradala narozeniny pro svoji 3 letou dceru, pozvala jeji 3 kamaradky dneska odpoledne asi na 2h, a tedka mi pise ze NIKDY VICE
![]()
Ha ha, jo, s tím přišel už manžel, že jeho kolegyně nechává pořádat dceři oslavu narozenin vždy v dětské herně (která je mimochodem tady kousek od nás). Že to není vůbec drahé, ale přitom že je to super - dcera i kamarádky spokojené a to je jim už asi 8 nebo kolik.
Ale hlavně, pořádající maminka si ušetří nervy!!! ![]()
Tak k nočníku jen tolik, že jsme natrénovaly kakání do nočníku a Ada moc dobře chápe na co to je. Je fajn to vyklopit z nočníku a nepatlat se v tom v plence…
Ahooj k nocniku, mame, ale zetim nevim, jestoi zacit ucit.asi jeste pockam at si uziva, ale je pravda ze minulesem ho mela asi 20min naholo a nepocural se vetsinou se mi pocura do peti minut co mu plinku sundam aby se v ni neparil cekej den.
k oslave:karadka chce delat spolecny narozky s nama ale to sem odmitla.ale bude mu delat oslavu a pozve nejaky znamy tak su zvedava, ale to bude azzz v cervnu.
jinak ten muj synator bud chrapti nebo se mu zmenil hlas, ale je to takovy divny, no uvidime a je posledni dobou takovej mazlici a unavenej.zeby jaro:)
na 10ti mesicni KO deme pristi tyden.
Sidi-mame porad problem s ocima asi teda zkusim ten hermanek jinak uz fakt nevim
Nase taky jednu dobv porad chraptela protoze hodne pres den rvala
Ahoj holky po dlouhej dobe sem tady
stehujem, rešíme, a máme toho hodne,
![]()
Jinak Vás čtu
a musím se pridat at neríkate že jen špehuju ![]()
Vev to je mi lito ze se vym to taaaak tahne, zkus a uvidis. vymachat hadricek v tom odvaru a otrit ocicka nekolikrat denne.
Jj ja simyslim ze ona na to bude proste nachylna, naoriklad kdyz jsme byli hned vedle nekoh kdo chrchlal tak ic nechytla, ale tohle porad
mela ted jecny zrno, akorat teda teprv cerveny, ale zda se ze ten hermanek fakt ted po tech 3dnech pomohl dnes uz tam skoro nic nema ![]()
HOLKY jak je to ak by sem si chtela zmenit rodičák z 3let na 2roky a do skončení rodičáku by sem chtela mít druhé? to pak jdu zas na materskou? nebo hned na rodičák?
zajímam se oto prosím ak víte info napíšte mne
![]()
@Hana89 Pokud jsi někde zaměstnaná, dostaneš znova mateřskou. ![]()
@Fíková píše:
@Hana89 Pokud jsi někde zaměstnaná, dostaneš znova mateřskou.
jsem a zas stejnou sumu že?
No prave v tom clanku je to taky, ze to muze trvat tri mesice nebo pulroku
cetla jsem na to tema taky clanek a tam to prave komentovali nejaci psychologove atd. a ti prave rikali, ze zraly je dite, pokud umi samo ovladat sverace, nebo si teda uvedomit, ze vubec nejaky ma
a to je tak nejdriv okolo 18 mes., samozrejme budou vzdycky existovat vyjimky c curaj do nocniku uz ve 4 mesicich atd. 
takze to pojeti v urcitym vhodnym veku proste plinu uz nedat a hotovo jak psala eilaan mi prijde asi nejlepsi, no ale je samozrejme na kazdym jak to pojme 
ale spis hodne ctu/slysim, ze se dite „naucilo“ okolo 1 roku a pak zas zacalo cvrkat do kalhot