Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1578
7.3.13 19:23

@Jadla ahoj jo to znam on padal hlavu porad do zadu se bil ale ted je stabilnejsi, no ja kdyz du na zachod tak ho dam do zidlicky, a mam klid.
ty helmicky se prssy nedoporucuji ono by se pak nenaucilo ze to boli kdyz ude to a to.taky sem mu ji cjtela nejakou opatrit, uz jen treba jako ma ten nas fotbalovej brankar:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
7.3.13 22:43
@Fíková píše:
http://www.youtube.com/watch?…Viděli jste? :lol:
Já taková určitě nikdy nebudu. :mrgreen: ;)

Ježíš, to jsem se pobavila!!! „Že ty sis píchla marihuanu!!!“ Jinak super míry/váhy Tvojí malé! 8o Náš starší měl v roce 9 kg a teď ve 3 letech 13,5. To ho ta Vaše cácorka za chvíli strčí do kapsy! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
7.3.13 22:47

@Dlaždička Tak jsem s tím našim lenochem objednaná na pondělí na rehabilitaci. Vy už jste tam byli? Co jste tam dělali? A co kniha Nespavost? Už by sis vážně zasloužila si trochu odfrknout!!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
523
7.3.13 22:50

Chodily jsme na rehabilitaci kvůli tomu, že Jo měla špatnou pozici při ležení na bříšku. A cvičily jsme vlastně cviky vojtovky - na boku ručičku pod tělem natáhnout dopředu a pkrčit nožičku a pak na bříšku pokrčit nožičku, vybočit jí a nějak držet za patičku. A nevím, jestli to bylo tím nebo prostě tím, že byla starší, ale do dvou měsíců to neuvěřitelně pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
7.3.13 22:58

@Jadla Jadli, já Tě chápu, po tom opaření… Ale jinak neboj, ono se za chvíli otrkáš. :-) Ty děti padají pořád jako švestky - já když si vzpomenu, jak jsem byla na prášky, když mi poprvé spadl starší v pár měsících z nizoučké pohovky na zem kde byly parkety a na nich huňatý koberec - teď se tomu směju. Je to stejně o náhodě - kolikrát je to rána jako z děla - náš starší pořád padá na čelo, asi nechápe, že má ruce, které může před sebe dát, má tam už šílenou jizvu a přitom to nic není. :-D

Jinak já doma nikdy neměla žádné ochranné prvky. Jak začal otvírat skříňky a šuplíky, stačilo si přivřít prstíky 2× a bylo mu to jasné… :-) On je ale hooodně opatrné dítě, vím, že to nebude platit u všech… Každopádně na odchod na WC nebo tak se mi doma vyplatila normální postýlka, do které jsem ho na tu chvíli strčila. Měla jsem ji jakoby místo ohrádky. :-) Normálně stála přiražená pod oknem, když jsem ho tam ale dávala, tak jsem ji odsunula do prostoru, aby nemohl konzumovat pokojové rostliny nebo kdoví co ještě… A bylo. :-) A na rozdíl od ohrádky byla skladnější. Jinak že mi tu lezl mi nevadilo.

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
7.3.13 23:01
@Hana89 píše: :pankac: :pankac: :pankac: ty jo umíš to s chlapem :potlesk: :potlesk: a tlustá?? ja by ho hnala :cert: seš užasna matka, manželka, a tlusta určite nejsi :srdce:
Ja to ted vyrvavam po manželovy že mu kype bricho ale on tlustý je..a porád ríka mamko ale ja sem ješte tehotný :cert: :cert:

Haničko, děkuji!!! :srdce: :hug: On měl tedy bohužel pravdu, to jsem psala… Ale tak snad to dám do léta alespoň trochu dolů. :D No jo, no. Po prvním dítěti to šlo jakoby nic a teď už bohužel jen to „NIC“. :P

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
11.3.13 10:11

Preji vsem dobry den! :mavam: Holky nezlobte a napiste, co je noveho! :dance: My jdeme dnes poprve na tu RHB, tak jsem zvedava. Hlavne doufam, ze na prcka neleze nejaka ryma, parktat podezrele psiknul. Aby tam jeste nekoho nenakazil… :-(

• Citovat
  • Upravit
533
11.3.13 14:03

Ahooj :* nějak nestíhám tady psát :)…pořád někde lítám. My jste ještě nebyly na rehabce…až za dlouho nás doktorka poslala, prvně zase nějaké vyšetření musí Ami podstoupit :roll:…knížku jsem přečetla jedním dechem :) ale zatím se podle ni neřídím. I doktorka mi řekla, že Ami má v noci hlad…nepapá mi totiž žádnou kašičku :zed:,z každé ji natahuje. Doktorka mi doporučila bramborovou kaši, ale to po dvou dnech co ji jedla taky nechce :x, tak čím jí mám zasytit?? :nevim:
8 měsíční prohlídku máme za sebou máme necelých 8kg a 67cm…
A pořád se nepřetáčíme..ale cvičíme doma, Dr. nám dala nějaké cviky.
Dneska je venku taaak hnusně, a mě se nic nechce :roll: paaa :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
11.3.13 14:23

Hojky my menime dr.ted na 8mesicni pojedeme jine dr.,protože byli sme na lužko 5dnu maly mel virozu zhubl 600g. ted zase ma na zpet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
11.3.13 17:54

:mavam: My nestíhame ale zítra mame 8mesíčni prehlídku tak se ozvem ahoj zlatíčka naše :srdce: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
11.3.13 18:00
:* :* :*
@Hana89 píše: :mavam: My nestíhame ale zítra mame 8mesíčni prehlídku tak se ozvem ahoj zlatíčka naše :srdce: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
11.3.13 21:40

Hani - na te fotce co mas jako profilovku je fakt videt ze mala je manzelova :mrgreen: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
8698
11.3.13 21:58
@vevericka12 píše:
Hani - na te fotce co mas jako profilovku je fakt videt ze mala je manzelova :mrgreen: :pankac:
:lol:jj manželova bambulka :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
12.3.13 10:01

Dlazdi azkusilas kasi z tvyho mlika?

• Citovat
  • Upravit
2184
12.3.13 10:05

Ja varim kasički z svyho mlika a je vic užitnejši :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí