Poradna duly
Jana Čurdová
@Jadla ahoj jo to znam on padal hlavu porad do zadu se bil ale ted je stabilnejsi, no ja kdyz du na zachod tak ho dam do zidlicky, a mam klid.
ty helmicky se prssy nedoporucuji ono by se pak nenaucilo ze to boli kdyz ude to a to.taky sem mu ji cjtela nejakou opatrit, uz jen treba jako ma ten nas fotbalovej brankar:)
@Fíková píše:
http://www.youtube.com/watch?…Viděli jste?
Já taková určitě nikdy nebudu.![]()
Ježíš, to jsem se pobavila!!! „Že ty sis píchla marihuanu!!!“ Jinak super míry/váhy Tvojí malé!
Náš starší měl v roce 9 kg a teď ve 3 letech 13,5. To ho ta Vaše cácorka za chvíli strčí do kapsy! ![]()
@Dlaždička Tak jsem s tím našim lenochem objednaná na pondělí na rehabilitaci. Vy už jste tam byli? Co jste tam dělali? A co kniha Nespavost? Už by sis vážně zasloužila si trochu odfrknout!!! ![]()
Chodily jsme na rehabilitaci kvůli tomu, že Jo měla špatnou pozici při ležení na bříšku. A cvičily jsme vlastně cviky vojtovky - na boku ručičku pod tělem natáhnout dopředu a pkrčit nožičku a pak na bříšku pokrčit nožičku, vybočit jí a nějak držet za patičku. A nevím, jestli to bylo tím nebo prostě tím, že byla starší, ale do dvou měsíců to neuvěřitelně pomohlo.
@Jadla Jadli, já Tě chápu, po tom opaření… Ale jinak neboj, ono se za chvíli otrkáš.
Ty děti padají pořád jako švestky - já když si vzpomenu, jak jsem byla na prášky, když mi poprvé spadl starší v pár měsících z nizoučké pohovky na zem kde byly parkety a na nich huňatý koberec - teď se tomu směju. Je to stejně o náhodě - kolikrát je to rána jako z děla - náš starší pořád padá na čelo, asi nechápe, že má ruce, které může před sebe dát, má tam už šílenou jizvu a přitom to nic není. ![]()
Jinak já doma nikdy neměla žádné ochranné prvky. Jak začal otvírat skříňky a šuplíky, stačilo si přivřít prstíky 2× a bylo mu to jasné…
On je ale hooodně opatrné dítě, vím, že to nebude platit u všech… Každopádně na odchod na WC nebo tak se mi doma vyplatila normální postýlka, do které jsem ho na tu chvíli strčila. Měla jsem ji jakoby místo ohrádky.
Normálně stála přiražená pod oknem, když jsem ho tam ale dávala, tak jsem ji odsunula do prostoru, aby nemohl konzumovat pokojové rostliny nebo kdoví co ještě… A bylo.
A na rozdíl od ohrádky byla skladnější. Jinak že mi tu lezl mi nevadilo.
@Hana89 píše:![]()
![]()
ty jo umíš to s chlapem
![]()
a tlustá?? ja by ho hnala
seš užasna matka, manželka, a tlusta určite nejsi
Ja to ted vyrvavam po manželovy že mu kype bricho ale on tlustý je..a porád ríka mamko ale ja sem ješte tehotný![]()
Haničko, děkuji!!!
On měl tedy bohužel pravdu, to jsem psala… Ale tak snad to dám do léta alespoň trochu dolů.
No jo, no. Po prvním dítěti to šlo jakoby nic a teď už bohužel jen to „NIC“. ![]()
Preji vsem dobry den!
Holky nezlobte a napiste, co je noveho!
My jdeme dnes poprve na tu RHB, tak jsem zvedava. Hlavne doufam, ze na prcka neleze nejaka ryma, parktat podezrele psiknul. Aby tam jeste nekoho nenakazil… ![]()
Ahooj
nějak nestíhám tady psát
…pořád někde lítám. My jste ještě nebyly na rehabce…až za dlouho nás doktorka poslala, prvně zase nějaké vyšetření musí Ami podstoupit
…knížku jsem přečetla jedním dechem
ale zatím se podle ni neřídím. I doktorka mi řekla, že Ami má v noci hlad…nepapá mi totiž žádnou kašičku
,z každé ji natahuje. Doktorka mi doporučila bramborovou kaši, ale to po dvou dnech co ji jedla taky nechce
, tak čím jí mám zasytit?? ![]()
8 měsíční prohlídku máme za sebou máme necelých 8kg a 67cm…
A pořád se nepřetáčíme..ale cvičíme doma, Dr. nám dala nějaké cviky.
Dneska je venku taaak hnusně, a mě se nic nechce
paaa
![]()
Hojky my menime dr.ted na 8mesicni pojedeme jine dr.,protože byli sme na lužko 5dnu maly mel virozu zhubl 600g. ted zase ma na zpet..
My nestíhame ale zítra mame 8mesíčni prehlídku tak se ozvem ahoj zlatíčka naše
![]()
Hani - na te fotce co mas jako profilovku je fakt videt ze mala je manzelova
![]()
@vevericka12 píše:
Hani - na te fotce co mas jako profilovku je fakt videt ze mala je manzelova![]()