Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vevericka12
2.3.13 14:50

@Teena21

ono je to s tou stravou dneska tezky, vsude je neco :nevim: i treba bio zelenina - to je sice fajn ze to je bio, ale kdyz jim pak na ten zahon naprsi nejakej kyselej dest z tovarny vzdalene x kilometru? :nevim: ja myslim ze je dobry jist od vseho neco a hlavne nejist takovy ty sizeny jidla jako jsou jogurty s 0% a podobne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
2.3.13 17:02

Holky tak jak se mala nechtela otacet, tak tedka jen koukam :lol: vali se po zemi (po dece) na vsechny strany, na sebe si tim namotava deku co mela na sobe kdyz spala a ruzne hracky :lol: ale ja ji nechavam, at si cvici kdyz je to tezsi :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
2.3.13 23:16
@vevericka12 píše:
Holky tak jak se mala nechtela otacet, tak tedka jen koukam :lol: vali se po zemi (po dece) na vsechny strany, na sebe si tim namotava deku co mela na sobe kdyz spala a ruzne hracky :lol: ale ja ji nechavam, at si cvici kdyz je to tezsi :pankac:

Vev, tak to je supeeer!!! :lol: :pankac: Je to holka sikovna, jen ji nech… ;-) Ja si ted znova podrobne procitala vyvoj motoriky - trochu me to uklidnilo. Houpani na kolinkach - 7. mesic, tak to snad jeste dame. Otaceni a sudy uz mely respektive maji byt, dejme tomu, ze se snad parkrat za zivot (nahodou) :( otocil… Ted jsem ale zjistila, ze kdyz jsem v takovem polosedu a dam si ho na sebe celem ke mne, tzn. ma dole jakoby zaprene nohy o moje stehna a tak kleci, tak se hrozne rad houpa na kolinkach. Potvrdila jsem si tim tu maminu domnenku, ze ma proste slabou rucicku nebo obe. Tak uvidime, jeste zautocim na Dr.

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
3.3.13 08:46

To perovani u nas taky nic :nevim: teda obcas jak jsem rekla zvedne nahoru zadek a to je vsechno :nevim: ale v naruci chce jak kdyby „skakat“

• Citovat
  • Upravit
8698
3.3.13 18:34
@Belll píše:
Hezký večer všem-to jsme tu s malým jediní kdo ještě nemá zoubek… :nevim: jinak holky prosím pěkně malý dostává ráno UM k obídku maso-zelenina ke sváče přesnídávku a k večeři kaši..do toho nějakou tu křupku a tak dvě 120ml flašky mléka a přes to se mi v noci dvakrát na mléko vzbudí-to je jen on takovej nenažránek nebo to máte podobně?
:mavam: :mavam: my to mame podobne Terka zas toho moc nesní :nevim: a mlíka jen 150ml obídek +-90ml pak presnídavku 2-3 lžičky, a večer kaši? malo hodne malo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
3.3.13 20:23

Jinak Ahoj holky moje. my byly zas na horách cez víkend a ja sem nemocná :zed: :,( a do toho mne seklo v zádech nebo prechladnute a neumím se hybat :,( Voda ani hrejivé náplaste mne nepomáhají..tak zítra injekce :,( a ja sem bojko :,(
No a pridávam par foteček z focení zbytek mam v fotoalbu tady na emimi ale mame je 150 tak sem vybrala jen pár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
3.3.13 20:56

Jeee Hani to jsou NADHERNY fotecky!!! :srdce: :srdce: :srdce: a mala je bozi jak kouka :srdce: ale teda na koho je nevim, s kym ji mas? :mrgreen: asi spis na manzela :P ale je fakt super :pankac:

• Citovat
  • Upravit
8698
3.3.13 21:01
@vevericka12 píše:
Jeee Hani to jsou NADHERNY fotecky!!! :srdce: :srdce: :srdce: a mala je bozi jak kouka :srdce: ale teda na koho je nevim, s kym ji mas? :mrgreen: asi spis na manzela :P ale je fakt super :pankac:
:lol: :lol: :lol: je celej manžel :lol: :lol:
Dekujem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
4.3.13 08:46

Hani tak to je fakt paráda!!!Krásná rodinka :srdce: A ta Tvoje postavička no super! :potlesk: Taky v malé vidím více manžela :)Ale i moje je na manžela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
4.3.13 10:21

Holky proč na skleničkách s příkrmy píšou, že již jednou sehřáté jídlo se nesmí znovu sehřívat a jíst???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7743
4.3.13 10:25

@Dlaždička Protože jak to jednou ohřeješ, začnou se tam množit bakterie. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
4.3.13 10:47

Ja kdyz si nšjsem jista ze by to snedla vsechno tak ji dalm pulku a druhou pulku do lednice ale spotrebuju to max do druhyho dne

• Citovat
  • Upravit
8698
4.3.13 14:45

Dlaždičko :mavam: moje postavička? no to určite ne :roll: to moje bricho tam nebylo videt :lol:
No ja taky davam male jen pulku protože celou lahev nesní, a kupovane strašne smrdí a chutí jak :poblion: :poblion: no des

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7743
4.3.13 15:30

Holky, nemáte ponětí jak dlouho vydrží v lednici otevřený bílý jogurt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
4.3.13 18:37

@Hana89 Hani, opravdu nádhera!!! :potlesk: :palec: Jste zlatíčka a malá je vážně celý táta. :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex