Poradna duly
Jana Čurdová
Holky tak jak se mala nechtela otacet, tak tedka jen koukam
vali se po zemi (po dece) na vsechny strany, na sebe si tim namotava deku co mela na sobe kdyz spala a ruzne hracky
ale ja ji nechavam, at si cvici kdyz je to tezsi ![]()
@vevericka12 píše:
Holky tak jak se mala nechtela otacet, tak tedka jen koukamvali se po zemi (po dece) na vsechny strany, na sebe si tim namotava deku co mela na sobe kdyz spala a ruzne hracky
ale ja ji nechavam, at si cvici kdyz je to tezsi
Vev, tak to je supeeer!!!
Je to holka sikovna, jen ji nech…
Ja si ted znova podrobne procitala vyvoj motoriky - trochu me to uklidnilo. Houpani na kolinkach - 7. mesic, tak to snad jeste dame. Otaceni a sudy uz mely respektive maji byt, dejme tomu, ze se snad parkrat za zivot (nahodou)
otocil… Ted jsem ale zjistila, ze kdyz jsem v takovem polosedu a dam si ho na sebe celem ke mne, tzn. ma dole jakoby zaprene nohy o moje stehna a tak kleci, tak se hrozne rad houpa na kolinkach. Potvrdila jsem si tim tu maminu domnenku, ze ma proste slabou rucicku nebo obe. Tak uvidime, jeste zautocim na Dr.
To perovani u nas taky nic
teda obcas jak jsem rekla zvedne nahoru zadek a to je vsechno
ale v naruci chce jak kdyby „skakat“
@Belll píše:
Hezký večer všem-to jsme tu s malým jediní kdo ještě nemá zoubek…jinak holky prosím pěkně malý dostává ráno UM k obídku maso-zelenina ke sváče přesnídávku a k večeři kaši..do toho nějakou tu křupku a tak dvě 120ml flašky mléka a přes to se mi v noci dvakrát na mléko vzbudí-to je jen on takovej nenažránek nebo to máte podobně?
Jinak Ahoj holky moje. my byly zas na horách cez víkend a ja sem nemocná
a do toho mne seklo v zádech nebo prechladnute a neumím se hybat
Voda ani hrejivé náplaste mne nepomáhají..tak zítra injekce
a ja sem bojko ![]()
No a pridávam par foteček z focení zbytek mam v fotoalbu tady na emimi ale mame je 150 tak sem vybrala jen pár
Jeee Hani to jsou NADHERNY fotecky!!!
a mala je bozi jak kouka
ale teda na koho je nevim, s kym ji mas?
asi spis na manzela
ale je fakt super ![]()
@vevericka12 píše:
Jeee Hani to jsou NADHERNY fotecky!!!![]()
![]()
a mala je bozi jak kouka
ale teda na koho je nevim, s kym ji mas?
asi spis na manzela
ale je fakt super
Hani tak to je fakt paráda!!!Krásná rodinka
A ta Tvoje postavička no super!
Taky v malé vidím více manžela
Ale i moje je na manžela
Holky proč na skleničkách s příkrmy píšou, že již jednou sehřáté jídlo se nesmí znovu sehřívat a jíst???
@Dlaždička Protože jak to jednou ohřeješ, začnou se tam množit bakterie. ![]()
Ja kdyz si nšjsem jista ze by to snedla vsechno tak ji dalm pulku a druhou pulku do lednice ale spotrebuju to max do druhyho dne
Dlaždičko
moje postavička? no to určite ne
to moje bricho tam nebylo videt ![]()
No ja taky davam male jen pulku protože celou lahev nesní, a kupovane strašne smrdí a chutí jak
no des
Holky, nemáte ponětí jak dlouho vydrží v lednici otevřený bílý jogurt?
@Hana89 Hani, opravdu nádhera!!!
Jste zlatíčka a malá je vážně celý táta. ![]()
@Teena21
ono je to s tou stravou dneska tezky, vsude je neco
i treba bio zelenina - to je sice fajn ze to je bio, ale kdyz jim pak na ten zahon naprsi nejakej kyselej dest z tovarny vzdalene x kilometru?
ja myslim ze je dobry jist od vseho neco a hlavne nejist takovy ty sizeny jidla jako jsou jogurty s 0% a podobne