Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
385
24.2.13 17:20

Balenka: zoubky? myslis? a jaktoze vzdycky prestane, kdyz ji vezmu a zacnu chodit? kdyby to byly zoubky tak krici i u me ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
24.2.13 17:36

Myslím, že tím, že je u tebe, se uklidní a není tak nejistá. Když jí něco bolí a je sama třeba v postýlce nebo někde, má z toho asi větší strach, že jí někde něco tlačí, píchá, bolí. U Josefky to taky pomáhá jí chovat.
S obličejíčkem už to je na dobré cestě, přidám fotky, na první je před dvěma dny, na druhé dneska. Myslím, že to bude v pořádku. Máme sice teď na nějakou dobu konec s plaváním, sáňkovat taky nemůžeme, ale hlavní věc je, že je jí líp. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
24.2.13 20:26

No vypadalo to teda ne prislis pekne ale je videt ze se to rychle hoji :kytka: a zda se ze ji to ani nejak extra netankuje :)

• Citovat
  • Upravit
523
24.2.13 21:16

Už ten den, kdy se jí to stalo, si hrála a lezla a tak. To já se vzpamatovávala dýl. Teď už o ničem neví, jen když jí večer patlám Dermazulenem, tak se tu mastičku snaží sníst, místo aby si ji nechala nanést. :D Když nebudeme chodit na mráz a pak na sluníčko, neměla by mít ani žádné trvalé stopy po těch jizvách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
25.2.13 10:52

Ahoj holky…Hani, kamarádka taky nekojí a budí se malá co 2 hod.:/ nejsi sama :hug: Vev.je to pěkný záhul ale nějak sem si zvykla, ráno si vždycky musím dát kafíčko :)
Dneska jdeme poprvé na cvičení, rozhodla jsem se že je třeba stou moji lenoškou :) něco dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
25.2.13 11:30

@Dlaždička :mavam: Holky tak ja Vám musím ríct že my dnes spaly ale ne uplne :lol: vzbudily sme se 2× a pak ráno na jídlo :mrgreen:
Nechala sem jí večer at si knourá a ona zaspala.no a 2× se vzbudila ale knourala a zas usla, nechla sem jí spat bez dudlíka aby se mne nebudila že ho nemá v pusince :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
25.2.13 12:43

Ahoj holky, dneska jsme meli 7 mesicni prohlidku, vsecko v poradku, maly je sikovny, no a mame 77 cm a 9,3 kg. Moc vas zdravim a jdu se konecne naobedvat :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
25.2.13 15:19

@Binnuska Binn, :mavam: :lol: My máme 6měsíční a pak až 8měsíční, takže jdeme až zhruba za měsíc. Teď před odjezdem jsem ale malého u Dr. převažovala (myslím 13.2.) a měl jen 7,3 kg. Přičemž předtím na 6měsíční 23.2. měl 7,2 kg, takže nic nepřibral… :,( Binn, jsme v Dominikánské rep.

Ale zdá se mi, že tady vyrostl a trochu se zakulatil! Hurá! Také začal pěkně jíst příkrmy. Jenom jsem zjistila, proč je nejedl odemě. Dávala jsem mu moc na lžičku a strkala jsem mu to hluboko do pusy. On si to chce nechat na kraji pusy a tam si to „vyžužlává“. :-)Akorát má teda parádní zácpu. To se snad trochu vyřeší doma, tady mi došlo pro něj mlíko z čech, tady to, co jsme koupili zde má nějaké pofidérní dávkování (je tam uvedeno, myslím, 3 vrchovaté polévkové lžíce na 2OO ml., navíc jsem zjistila, že je od 1 roku…). Tak mu to dávkuji nějak tak trochu od oka a snažím se to víc ředit, aby vypil víc tekutin.

S tím spaním, jak jsem kdysi psala, náš tenkrát také od půl roka do roka - nejhorší období, katastrofa a navíc nechtěl žádné změny, každá cesta děs… :cert: To cestování se rapidně zhoršilo takhle okolo 3/4 roka. :-( A spát mi začal opravdu až teprve začal v noci pít šťávu. Teď při té zimě je i suchý vzduch, sama jsem mívala sucho v ústech nebo nevím… :nevim: Dlaždi, holčiny, vydržte, vím, co to je!!! :hug:

My odtud odjíždíme ve středu a ve čtvrtek odpoledne jsme zpět. Do té zimy se mi vůbec nechce, ale zas se mi už hrozně stýská po Maxíkovi a po manželovi… :-)

• Citovat
  • Upravit
7744
25.2.13 15:28

@Binnuska 8o 77cm, to je dlouhán. Krásný míry.
My jdeme až na osmiměsíční, šestýho. Jsem zvědavá, jak povyrostla. Na dupačkách je to docela vidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
25.2.13 15:31

@Dlaždička To cvičení bude určitě dobré, ale jde také o to, co to bude. Neptala ses na to otáčení Dr., aby vám napsala nějaké rehabilitace? Náš se tady začal trochu otáčet, dnes jsem ho nechala na posteli s nafukovacím balonkem na zádech a našla jsem ho na břiše. Nafukovací balonek ho strašně baví! ;-) My zjistili, že on má strašně slabou jednu ručičku. Už jak se narodil, měl ji trochu zkroucenou z břicha, ale Dr. říkal, že to nic není. Jen že to můžu trochu masírovat. Jenže on ji má sice už rovnou, ale prostě se na ní nevzepře… :-( Jak přijedem, asi Dr. ještě zavolám…

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
25.2.13 17:59

Eilaan - je to je super ze ses ozvala uz jsem si rikala kde se toulas :P dominikanske mliko no to je mazec :mrgreen: ale ja myslim ze to celkem sedi - normalne je vetsinou davkovani takovou tou davkovaci lzickou 1/30ml, a ty dve muzou skoro odpovidat jedne velke cili to pak vychazi :nevim:

jinak mala nam zacla (az teda ted) valet sudy, dala jsem ji na jednu stranu deky u stolu, a najednou kouknu a ticho a mala nikde a pak jsem ji nasla pod stolem :mrgreen: celkem nezvyk z toho „kam ji dam tam ji najdu“, pak jsem ji vratila zpet a ona sejeste 3× znova dokutalela zpatky :mrgreen:

sezeni u nas bude jeste na dlouhy lokte, ale pres koleno to lamat nebudu, je proste lina no :nevim:

spani mame i nadale dobry (klepu na drevo), akorat je pres den takova nervrla, ma takovy zarudly dasne tak to mozna budou zuby, nevim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1578
25.2.13 21:36

@Binnuska tomu rikam macik:) :potlesk:

@Fíková peknej metrik se mame na co tesit :potlesk: @vevericka12 zkus s ni valet sudy, pretacej ji na jenu a pak na druhou stranu a samo u toho mej nejakou prupovidku jako"kutululu"nebo tak neco, nam to dost pomohloa mocinky se mu to libilo, teda pokud nebyl unavenej.

jinak opet rusna noc. jinak sme se dnes bavili s mladym a ja mu davam malo pit tak pry by to mohlo byt z toho, proste zapominam i na sebe.sem spatna??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
25.2.13 21:58

Kdepak! Prostě se na to pití jen víc soustřeďte, je to fakt těžké uhlídat všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
25.2.13 22:09

@Jadla to sem potrebovala slyset uz sem mela vycitky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
26.2.13 08:54

Ahoj holky, prosím o radu a nebo jen tak podpořit :/malou pořád zavinuju(jinak mi neusne)myslíte si, že by to mohl být problém? nerada cvičí ručičkama nerada dělá paci paci, může to být tím…a ještě se mi ani neotáčí! Půjdeme na rehabilitaci jsem zvědavá co mi řekne :,(
Sidinko:nejsi špatná :hug:
Eilaan:k doktorce jdeme až v 8 měsících
Binnus:tak to máte opravdu krásné míry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest