Poradna duly
Jana Čurdová
A přes den ji máš tedy na podložce rozvinutou, aby měla volnost trénovat otáčení? Se zavinováním na noc podle mě problém není, v porodnici miminka sestry uměly tak krásně zavinout, že jsem ji to záviděla. Na rehabilitaci ti všechno řeknou a ukážou, také jsme s Josefkou chodily a nebylo to nic hrozného. Navíc pak udělala opravdu pokroky, takže neboj, vše bude v pořádku. ![]()
Také jdeme až na osmiměsíční prohlídku s tou naší šelmičkou.
Jinak - včera pokračoval báječný rozhovor s panímámou. Prve to stahovací prádlo a že chlapi můžou opustit ženu, když o sebe nepečuje. A teď mi říkala, že četla o hubnoucích pilulkách s obsahem výtažku z malin, tak jestli si na zahradě nechci omladit maliny a pořádně je tam rozšířit.
Má pravdu, nemaluju se, nikdy jsem se moc nemalovala. Do práce řasenku, pudr, růž, ale jinak ani ne. Pečuju o sebe úplně normálně. Od porodu mám břicho a možná tlustější boky, ale co mě má co komandovat!
Jadlo tak už ji konečně něco řekni, já bych si to líbit nenechala!!!
na noc právě nezavinuji(jen někdy)ale přes den to vyžaduje jen na spaní, jinak ji mám na podložce ať si hraje, ale jak myju nádobí v kuchyni je v křesílku, ale jak říkala Eilaan asi ji tam nebudu dávat vůbec jen na napání
my už druhý den spinkáme dobr vstava male 1× za noc a to len na čajík a pak až v 5hod si pýta mlíčko
no nechci moc zakríknout ![]()
Jinak my lozíme a ja si ani nesednu
a hlavne z postele jak je u nas tak davat pozor at zas nespadne ![]()
Sidinko: Jak si to myslela stym pitím? :think
@balenka píše:
Holky, Aduš leze! A konečně má venku první zub
@balenka Gratuluju ![]()
U nás jsme už měsíc zaseklí na plazení a houpání na kolínkách. A zub taky nikde, ani náznak. ![]()
@Dlaždička Neboj
Všechno to doženete. Za rok už nepoznáš v kolika měsících se kdo otáčel, lezl atd…
Tak u nas plazeni nic jen obcas se trochu posoupne, zadek zveda nahoru, sezeni a lezeni vubec ![]()
dlazdicko-ja jsem kdysi cetla ze se po 4.mes. prave kvuli tomu vyvinu zavinovat uz nema
tu nasi jsem ale nezavinovala nikdy protoze to nemela rada a stejne je pohybove pomala ![]()
Jadlo co to jako je ta tvoje tchyne
hlavne predpoladam ze ona taky nebude jak ze zurnalu ne? navic je to normalni ze po tehotenstvineco zbyde, vzdyt to jeste neni ani rok ![]()
Čtu teď nádhernou knížku, Vlastní životopis Charlese Chaplina, a Jojidlo mi z něj vytrhlo dva listy. Je to likvidátorka až hrůza. Až poleze nebo začne chodit, bude to opravdu šichta jí uhlídat, když teď se mi to nedaří a to teprve couvá.
Zatím furt věřím, že to panímáma nemyslí vyloženě zle, jen mě to pokaždé nakrkne a musím si postěžovat.
@Dlaždička píše:
Co pak? však st šikulky? proč pak tn smutní smajlík? ![]()
Holky ta naše velrybka se ani nehne ![]()
Jadlo: bud ráda, že ti chce poradit ne?
co já bych za to dala, kdyby mi takhle někdo radil
a jinak holky, myslite, ze muzu dat maly mango nebo ananas a co jahody?