Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vevericka12
27.2.13 20:13

Tedka jsem si to nasla jeste jednou a prej ani ten tvaroh by byt nemel, a jogurty i pak jen obcas protoze se ma pit pak jen ciste mliko, navic se tim nadmernym konzumovanim bilkovin v prvnim roce v klasickym mliku, jogurtech atd vysvetluje i pozdejsi obezita :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8698
27.2.13 20:33

No ale dr odporuči aby sme davaly detem jogurt a tvaroh a tak :nevim:
Ja male davam selske jogurtya ty „bio“ i když to je normal jogurt :nevim:
A tvaroh už mnela taky, a mam kamošku mala ma 8mesícu a dr. jí rekla že už jí muže dat i normal mlíko místo UM :think: to bych ješte nedala ale oni si to vychvalují.
Vev a ty deláš knyhu jako autor? :D ako to bude tvoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
27.2.13 21:17

Hanko :lol: no jasne budu autor :mrgreen: ne, ty informace mam ze stranek detskych lekaru, kde maji jejich doporuceni :nevim:

• Citovat
  • Upravit
533
28.2.13 08:26

Dobré ránko holčiny :*
Hani už se těším jak budeme chodit cvičit, měla jsem začít už dříve, ale tak lepší pozdě než později ;)
Balenko koupila jsem sobě takové panáčky ze dřeva:) byla 50% sleva :pankac:
a Amince Fisher Price želvičku(ale to dostane až na roček)říká čísla a tvary česky i anglicky :)
Holky já už cítím jaro…konečně!!!zimu mám moc ráda, ale už aby byla pryč :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
28.2.13 08:57

@Dlaždička jé, my jsme želvičkoví… jdu to najít na netu ;)
Kam budete chodit cvičit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
28.2.13 09:50

Balenka:do včerejška to měli v akci v Dračíku :)já taky miluju želvičky :pankac:
Na rehabilitaci budem chodit, chodily jsme do dětského centra, ale tam to Ami nebaví a ty cviky nejsou pro ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
28.2.13 09:54

@Dlaždička jééé našla jsem želvičku asi za 300,– ta je kráááásná!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7743
28.2.13 10:00

Holky, tak my dneska končíme osmý měsíc. Neuvěřitelné, jak strašně to utíká. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
28.2.13 11:01

Vev ja to tak pochopila když si psala že deláš knyhu :lol: víš :lol:
Dlaždičko ja sem si taky vybavila cvičení ze zdravotní sestrou a bude nas tam víc..bude supr.
Holky želvičku ue supr price je bezvadna Terča na ní oči nechala jak sme byly na navšteve u znamych :mrgreen:
Fíková hod fotečky jakou si našla, a ja se pridávam do klubu želvičky miluju a hodne sem chtela do akvarka želvičku ale manžel to nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
28.2.13 11:02
@Hana89 píše:
Vev ja to tak pochopila když si psala že deláš knyhu :lol: víš :lol:
Dlaždičko ja sem si taky vybavila cvičení ze zdravotní sestrou a bude nas tam víc..bude supr.
Holky želvičku ue supr price je bezvadna Terča na ní oči nechala jak sme byly na navšteve u znamych :mrgreen:
Fíková hod fotečky jakou si našla, a ja se pridávam do klubu želvičky miluju a hodne sem chtela do akvarka želvičku ale manžel to nechce

Ne Fíková ale balenka hod foteky želvičky
omlouvám se za preklep a Fíková to utíka co? my mame taky za 12dní 8 mesícu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
28.2.13 12:18

Ahoj holky :mavam:
jediné mléko, které má lidský organismus přijmout je mléko lidské. kravské mléko je jed!! nikdy bych malý nedala jiné než moje mléko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
28.2.13 12:18

Tak tuhle máme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
28.2.13 12:19

A tuhle chceme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
28.2.13 12:23

Mezi lékaři a odborníky zabývající se výživou o kravském mléce se čím dál častěji hovoří jako o jedné z příčin zhoršování zdravotního stavu lidí žijících ve vyspělých zemích. Prohlašují, že mléko podporuje vznik mnoha nemocí, jako jsou průjmy, astma, alergie, ekzémy, anemie, dokonce i srdeční choroby. Poukazují na rostoucí množství lékařských důkazů, včetně klinických zkušeností, které podporují toto tvrzení. Většina lidí miluje mléko a mléčné výrobky a myslí si, že jejich konzumací si utužují svoje zdraví.
Zásadním omylem je, že známe význam mléka mateřského a domníváme se, že kravské má stejnou hodnotu a prospěšnost.
O tom, že mléko je, či by někdy bylo běžnou potravou dospělých divokých zvířat, není nic známo. Vždy bylo první a základní potravinou pro mláďata. Dospělí lidé mléko jen obtížně tráví. Dlouhá léta se propagovalo, že vysoký obsah vápníku v kravském mléce může být využit jako lék při chorobách z nedostatku vápníku, např. osteoporózy, ale vědecké výzkumy v posledních letech tuto možnost vyvracejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
28.2.13 12:27

Tady je článek celý - prosím přečtěte si ho, chceme přece pro naše droběčky to nejlepší http://vegetarian.blog.cz/…avskem-mleku
pokud budete mít nějaké námitky, budu jedině ráda. já už jsem mléko nepila dva roky a nejen, že jsem mnohem víc fit, ale cítím se skvěle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí