Poradna duly
Jana Čurdová
No ale dr odporuči aby sme davaly detem jogurt a tvaroh a tak ![]()
Ja male davam selske jogurtya ty „bio“ i když to je normal jogurt ![]()
A tvaroh už mnela taky, a mam kamošku mala ma 8mesícu a dr. jí rekla že už jí muže dat i normal mlíko místo UM
to bych ješte nedala ale oni si to vychvalují.
Vev a ty deláš knyhu jako autor?
ako to bude tvoje?
Hanko
no jasne budu autor
ne, ty informace mam ze stranek detskych lekaru, kde maji jejich doporuceni ![]()
Dobré ránko holčiny ![]()
Hani už se těším jak budeme chodit cvičit, měla jsem začít už dříve, ale tak lepší pozdě než později ![]()
Balenko koupila jsem sobě takové panáčky ze dřeva:) byla 50% sleva ![]()
a Amince Fisher Price želvičku(ale to dostane až na roček)říká čísla a tvary česky i anglicky ![]()
Holky já už cítím jaro…konečně!!!zimu mám moc ráda, ale už aby byla pryč ![]()
@Dlaždička jé, my jsme želvičkoví… jdu to najít na netu ![]()
Kam budete chodit cvičit?
Balenka:do včerejška to měli v akci v Dračíku
já taky miluju želvičky ![]()
Na rehabilitaci budem chodit, chodily jsme do dětského centra, ale tam to Ami nebaví a ty cviky nejsou pro ni
@Dlaždička jééé našla jsem želvičku asi za 300,– ta je kráááásná!!
Holky, tak my dneska končíme osmý měsíc. Neuvěřitelné, jak strašně to utíká. ![]()
Vev ja to tak pochopila když si psala že deláš knyhu
víš ![]()
Dlaždičko ja sem si taky vybavila cvičení ze zdravotní sestrou a bude nas tam víc..bude supr.
Holky želvičku ue supr price je bezvadna Terča na ní oči nechala jak sme byly na navšteve u znamych ![]()
Fíková hod fotečky jakou si našla, a ja se pridávam do klubu želvičky miluju a hodne sem chtela do akvarka želvičku ale manžel to nechce
@Hana89 píše:
Vev ja to tak pochopila když si psala že deláš knyhuvíš
Dlaždičko ja sem si taky vybavila cvičení ze zdravotní sestrou a bude nas tam víc..bude supr.
Holky želvičku ue supr price je bezvadna Terča na ní oči nechala jak sme byly na navšteve u znamych
Fíková hod fotečky jakou si našla, a ja se pridávam do klubu želvičky miluju a hodne sem chtela do akvarka želvičku ale manžel to nechce
Ne Fíková ale balenka hod foteky želvičky
omlouvám se za preklep a Fíková to utíka co? my mame taky za 12dní 8 mesícu ![]()
Ahoj holky ![]()
jediné mléko, které má lidský organismus přijmout je mléko lidské. kravské mléko je jed!! nikdy bych malý nedala jiné než moje mléko
Mezi lékaři a odborníky zabývající se výživou o kravském mléce se čím dál častěji hovoří jako o jedné z příčin zhoršování zdravotního stavu lidí žijících ve vyspělých zemích. Prohlašují, že mléko podporuje vznik mnoha nemocí, jako jsou průjmy, astma, alergie, ekzémy, anemie, dokonce i srdeční choroby. Poukazují na rostoucí množství lékařských důkazů, včetně klinických zkušeností, které podporují toto tvrzení. Většina lidí miluje mléko a mléčné výrobky a myslí si, že jejich konzumací si utužují svoje zdraví.
Zásadním omylem je, že známe význam mléka mateřského a domníváme se, že kravské má stejnou hodnotu a prospěšnost.
O tom, že mléko je, či by někdy bylo běžnou potravou dospělých divokých zvířat, není nic známo. Vždy bylo první a základní potravinou pro mláďata. Dospělí lidé mléko jen obtížně tráví. Dlouhá léta se propagovalo, že vysoký obsah vápníku v kravském mléce může být využit jako lék při chorobách z nedostatku vápníku, např. osteoporózy, ale vědecké výzkumy v posledních letech tuto možnost vyvracejí.
Tady je článek celý - prosím přečtěte si ho, chceme přece pro naše droběčky to nejlepší http://vegetarian.blog.cz/…avskem-mleku
pokud budete mít nějaké námitky, budu jedině ráda. já už jsem mléko nepila dva roky a nejen, že jsem mnohem víc fit, ale cítím se skvěle ![]()
Tedka jsem si to nasla jeste jednou a prej ani ten tvaroh by byt nemel, a jogurty i pak jen obcas protoze se ma pit pak jen ciste mliko, navic se tim nadmernym konzumovanim bilkovin v prvnim roce v klasickym mliku, jogurtech atd vysvetluje i pozdejsi obezita