Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3780
21.2.13 08:48

Děkujeme za přivítání!
Prosím, máte někdo zkušenost s alergickou reakcí na příkrmy? Naše Adušje flekatá a já nemůžu vysledovat po čem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
21.2.13 12:29

@balenka ahojky
s te tema prikrmama s @balenka os @balenka obne bych vynechala fsechno na par oni a zacala odznova.po jednom poporadku. mrkev brambor atd.ale treba ti holky co maji vic dedti poradi neco jineho :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
21.2.13 14:09

@Sidinka dělám to tak, ale včera se osypala po jídle ve kterém byla kombinace všech už vyzkoušených zeleninek… :zed: Myslím, že se to zkřížilo asi s něčím, co jsem snědla já a přefiltrovala do mléka, ale nevím s čím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
21.2.13 14:29

Balenko, Amálka se mi taky osypala a bylo to tím, že jsem já snědla ananas :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
21.2.13 19:54

Kdyz kojis tak to mohlo byt i neco cos snedla ty :think: jinak bych udelala to co rikala sidinka ze bych zacala od zacatku

• Citovat
  • Upravit
48
21.2.13 21:10

Balenko, ja s tim taky bojuju. Muj prcek je alergicky na spoustu veci. Diky tomu jediny, co mu davam za prikrm je brokolice a vecer kase Sinlac. Po mrkvi se mi osypal. Nebyla to ta prudka reakce, ale mel neustale pupinly na tvarich a cele a porad to nemizelo. Jinak mel prudkou reakci na dyni, jablko. Vic jsem nestihla vyzkouset. Ja jsem na diete uz nekolik mesicu
zjistila jsem, ze mu vadi kdyz jim jakykoliv mlecny vyrobek, dal nemuzu tunaka, orisky jakehokoliv druhu, zadne napoje z citrusu, taky mu vadi celer ( napr. v bramborovem salatu). No a stale jsem neprisla uplne na vsechno. Tak mrkni, jestli jsi nemela neco z toho meho vyctu. Jo a jeste se vyhybam vajickum kvuli bilku a taky soji. To mi poradila nase pediatricka. Taky bych rekla, ze se tvemu prckovi zkrizilo neco z tveho mlicka… Tak snad na to brzy prijdes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
22.2.13 10:21

:mavam: :mavam: Holky je normálne ak Terču 7,5m krmím v noci 3×?? a to nekojíme?
Ona se budí sakra na jídlo a ja myslela že už by mala prospat celu noc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
22.2.13 10:37

No me to povidej, uz mel obdobi kdy spal celouu noc a ted? sileny porad v postylcce cestuje celou noc klnoura a nakonec ma kolem 3 rano hlad.
dnes opet porad neklidnej a nakonec sme vstavali v 6 rano,.ted chrni a nejde vzbudit uz je to pres hodinu a pul.
ma nejak moc energie hlavne vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
22.2.13 11:09

Náš Terorista ma taky plno energie ale z čeho to bere? :pocitac: :pocitac:
Proste se budí nekolikrát a kourá, nepomáha dat dudla nebo ošidit čajem nic knourá a knourá a manžel ted a že ma mala hlad ale po 3hodinách?? no a ted proste co 3hodiny davame jídlo v noci no mne jebne :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
22.2.13 12:04

@Hana89 taktak uz mam v sobe dve kafe :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
22.2.13 12:59

Nam teda spi ok celou noc - je na UM 2 davky rano a pak prikrmy obed, odpoledni a vecerni, ale cetla jsem, ze se to v tomto veku muze zase zhorsit tak jsem zvedava co prijde

• Citovat
  • Upravit
8698
22.2.13 13:12
@Sidinka píše:
@Hana89 taktak uz mam v sobe dve kafe :potlesk:

Ja ted si udelam první uspavala sem po obede :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
22.2.13 13:13
@vevericka12 píše:
Nam teda spi ok celou noc - je na UM 2 davky rano a pak prikrmy obed, odpoledni a vecerni, ale cetla jsem, ze se to v tomto veku muze zase zhorsit tak jsem zvedava co prijde

Tak nám by se to zas pro zmenu mohlo zmenit a mohly by sme začít spát doma :D protože už mam bíle vlasy, kruhy pod očima a vztekleho manžela :lol: :lol:
A hodne energeticke a žive díte :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
22.2.13 14:44

No tak mozna je to tim jak nespite doma, mala byla taky porad v noci vzhuru na dovolene a doma se to zas upravilo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8698
22.2.13 16:08
@vevericka12 píše:
No tak mozna je to tim jak nespite doma, mala byla taky porad v noci vzhuru na dovolene a doma se to zas upravilo :nevim:

Ale mala spí u mamky raz za mesíc a na mlejne detto :think: takže 90procent spí doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí