Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vevericka12
12.2.13 12:41

Eilaan my te samozrejme poznaly :mrgreen:

jinak mala se budila posledni dobou porad v 5 :zed: vcera jsem zkusila dat kasi lzickou misto do flasky a dneska 6:30 :pankac: tak to doufam nebyla nahoda

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
12.2.13 12:59

Ahoj holčiny! Já se snažím nějak balit, ale vůbec mi to nejde, jsem nějaká nervózní, jak opařená. Potřebuji ještě jet do města koupit moskytieru a nějaké další věci a tady taková sněhová nadílka. Obyčejně se vyjíždět nebojím ani ve sněhu, ale dneska jsem nějaká špatná… :-(

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
12.2.13 13:03
@vevericka12 píše:
Eilaan my te samozrejme poznaly :mrgreen:

Ha ha ha!!! ;) :mrgreen:

Jinak co se týče toho vstávání, já bych možná řekla, že to měla z těch hor rozhozené a teď se to zas bude dávat dohromady. ;-)

Jinak obecně - ono se jim bohužel čas od času to vstávání mění. My měli například asi půl roku vstávání v 5!!! :pocitac: No tak aspoň se naučil zvuky všech zvířátek a v roce s tím obluzoval všechny dospělé. :mrgreen: Abych ho donutila aspoň ještě chvíli vydržet v posteli, tak jsme si četli… :D

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
12.2.13 15:14

Eilaan - treba bude malej do odjezdu relativne fit - aspon ma tu prvni cast nemoci za sebou uz ted, pockej az budes sedet pod palmou se slunecnima brejlema 8) a drinkem v ruce tak si na nas ani nevzpomenes :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1578
12.2.13 19:26

@Teena21 no ja mam starsiho nez vy je v cervnu, ale jo je sikovnej aaaz moc, ale jen na neco. @Eiilan a kamze to jedete at muzu zavidet.
jo snehu dnes napadlo plno ani sme nesli na prochazku, pekne sem si schrupla s malym. klidne bych spala o hodku vic nez on ale apon neco.
v Thajsku sem byla uz je to dyl ale supr.bylo to tyden pred vanocama tam triciky ja u bazenu parada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
13.2.13 08:19

@Sidinka Tak mission jsme splnili, silnice byly OK a nakonec jsem se stejne rozhodla jet jen k metru a na misto dorazit MHD kvuli parkovani.

V Thajsku jsme byli kdysi na svatebni ceste, ale bez cestovky, 5 tydnu jsme cestovali s batuzkem, takze lezeni u bazenu se nekonalo. V mori jsme se koupali asi 3×, ale i tak to byla moje asi nejzajimavejsi cesta. Ty jo, ted kdyz na to myslim, uplne me zaplavuji krasne vzpominky - je to velice zajimava zeme a rozhodne stoji za to ji procestovat, navic je cestovatelsky privetiva - clovek se tam bez problemu domluvi anglicky, zdravotnictvi na super urovni - vim o cem mluvim, „postestilo“ se nam vyhledat osetreni asi 4× a mohu rict, ze ceske zdravotnictvi by klidne mohlo blednout zavisti. Samozrejme ma ta zeme i sve mouchy, ale dalsi neprehlednutelny benefit je to, ze sem casto prijizdeji cestovatele z australie a New Zeelandu, s nimiz jsme stravili povidanim nejeden vecer, tak se clovek dozvi leccos zajimaveho i o jejich domovine. Shrnuto a podtrzeno: Necestuji az tak moc rada, ale tahle cesta byla super, radi bychom se tam zase nekdy vratili. :-)

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
13.2.13 09:41

Holky mala dneska spala az do 8, pes uz se prisel podivat jaktoze nikdo nevstava :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
13.2.13 11:27

Vev, tak to je bomba!!! ;-) To bude asi tím, jaká jsi dobrá máma!!! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
13.2.13 11:31

Vev, tak to je bomba!!! ;-) To bude asi tím, jaká jsi dobrá máma!!! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
13.2.13 11:49

My byli teď s malým u Dr., jen tak jsem ho tam převážila - od té 6. měsíční 23.1. nic nepřibral nebo asi 100 g. :-( Potvora. :-( Jinak ho ale poslechl, na průduškách nic nemá, před letadlem vykapat slanou vodou, odsát, zase slanou vodou a nasivinem… S tou ruční odsávačkou to bude lahůdka - řve jak tur, ještě mi ho na tom letišti sebere sociálka. :-) Nebo že bych s sebou vzala vysavač? :mrgreen: A hádejte, co mám sbaleno: Správně - houbeles… Letíme zítra ráno v 7. Teď jdu udělat nájezd na lékárnu a pak drogerii kvůli příkrmům. Už se docela těším, snad to není špatné znamení…

• Citovat
  • Upravit
7744
13.2.13 13:12

Ahoj. :mavam: Tak jsem konečně koupila to pítko. A vzhledem k tomu, že je to něco nového, tak to Matyldu baví a trošku z toho saje. :mrgreen: Jsem zvědavá, jak dloho jí to vydrží. Za den teda vypije tak půl deci, ale aspoň něco. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
13.2.13 15:35

Eilaan - co to je ten vysavac? :think: jinak to nebude tim ze jsem dobra mama ale spis tim ze jsem ji dala neco jinyho na veceri :pankac: mame takovy cerealie od hippu ktery se daji budto dat jako kase ve flasce a nebo jako normalni kase ktera je samozrejme koncentrovanejsi, tak jsem ji normalne dala tu normalni kasi lzickou a klaplo to :pankac: tak si spis myslim, ze to asi bude vysledek toho, protoze se prave jinak budila hladem :)

jinak zacina byt teda dost nevrla kdyz se ji neco sebere nebo v necem zabrani tak scena jak blazen 8o to zacina brzo :cert:

• Citovat
  • Upravit
533
13.2.13 16:29

Vev co to přesně dáváš???Aminka kaši od Nestle zvrací :/a od Hami nechce :zed: jak ji mám na noc zasytit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
13.2.13 17:18

Ále, vysavač jsem myslela normální kvůli odsávačce na vysavač, co jí mám doma v pernamenci. :mrgreen: Dobře, ten brát nebudu. :P

Jinak kaše kupodivu starší nikdy moc nejedl, na noc jsem nedávala, evidentně ho po nich bolelo břicho. A Theo, o kterém jsem si myslela bůh ví jak na něj nevyzraju, když mu je zavedu jako 1. příkrm a jsou tak podobné mlíku, je také nechce, to tedy zelenina šmakuje víc. Tak mu začnu dávat i maso, to je hodně výživné. Dneska mě s tou váhou zase dostal. Proč on je takový odmítač jídla?

Ty jo, kaše… A já dostala chuť na vločkpvou kašííí!!! :dance:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
13.2.13 17:26
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení