Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holčiny! Já se snažím nějak balit, ale vůbec mi to nejde, jsem nějaká nervózní, jak opařená. Potřebuji ještě jet do města koupit moskytieru a nějaké další věci a tady taková sněhová nadílka. Obyčejně se vyjíždět nebojím ani ve sněhu, ale dneska jsem nějaká špatná… ![]()
@vevericka12 píše:
Eilaan my te samozrejme poznaly
Ha ha ha!!!
![]()
Jinak co se týče toho vstávání, já bych možná řekla, že to měla z těch hor rozhozené a teď se to zas bude dávat dohromady. ![]()
Jinak obecně - ono se jim bohužel čas od času to vstávání mění. My měli například asi půl roku vstávání v 5!!!
No tak aspoň se naučil zvuky všech zvířátek a v roce s tím obluzoval všechny dospělé.
Abych ho donutila aspoň ještě chvíli vydržet v posteli, tak jsme si četli… ![]()
Eilaan - treba bude malej do odjezdu relativne fit - aspon ma tu prvni cast nemoci za sebou uz ted, pockej az budes sedet pod palmou se slunecnima brejlema
a drinkem v ruce tak si na nas ani nevzpomenes ![]()
@Teena21 no ja mam starsiho nez vy je v cervnu, ale jo je sikovnej aaaz moc, ale jen na neco. @Eiilan a kamze to jedete at muzu zavidet.
jo snehu dnes napadlo plno ani sme nesli na prochazku, pekne sem si schrupla s malym. klidne bych spala o hodku vic nez on ale apon neco.
v Thajsku sem byla uz je to dyl ale supr.bylo to tyden pred vanocama tam triciky ja u bazenu parada.
@Sidinka Tak mission jsme splnili, silnice byly OK a nakonec jsem se stejne rozhodla jet jen k metru a na misto dorazit MHD kvuli parkovani.
V Thajsku jsme byli kdysi na svatebni ceste, ale bez cestovky, 5 tydnu jsme cestovali s batuzkem, takze lezeni u bazenu se nekonalo. V mori jsme se koupali asi 3×, ale i tak to byla moje asi nejzajimavejsi cesta. Ty jo, ted kdyz na to myslim, uplne me zaplavuji krasne vzpominky - je to velice zajimava zeme a rozhodne stoji za to ji procestovat, navic je cestovatelsky privetiva - clovek se tam bez problemu domluvi anglicky, zdravotnictvi na super urovni - vim o cem mluvim, „postestilo“ se nam vyhledat osetreni asi 4× a mohu rict, ze ceske zdravotnictvi by klidne mohlo blednout zavisti. Samozrejme ma ta zeme i sve mouchy, ale dalsi neprehlednutelny benefit je to, ze sem casto prijizdeji cestovatele z australie a New Zeelandu, s nimiz jsme stravili povidanim nejeden vecer, tak se clovek dozvi leccos zajimaveho i o jejich domovine. Shrnuto a podtrzeno: Necestuji az tak moc rada, ale tahle cesta byla super, radi bychom se tam zase nekdy vratili. ![]()
Holky mala dneska spala az do 8, pes uz se prisel podivat jaktoze nikdo nevstava ![]()
Vev, tak to je bomba!!!
To bude asi tím, jaká jsi dobrá máma!!! ![]()
Vev, tak to je bomba!!!
To bude asi tím, jaká jsi dobrá máma!!! ![]()
My byli teď s malým u Dr., jen tak jsem ho tam převážila - od té 6. měsíční 23.1. nic nepřibral nebo asi 100 g.
Potvora.
Jinak ho ale poslechl, na průduškách nic nemá, před letadlem vykapat slanou vodou, odsát, zase slanou vodou a nasivinem… S tou ruční odsávačkou to bude lahůdka - řve jak tur, ještě mi ho na tom letišti sebere sociálka.
Nebo že bych s sebou vzala vysavač?
A hádejte, co mám sbaleno: Správně - houbeles… Letíme zítra ráno v 7. Teď jdu udělat nájezd na lékárnu a pak drogerii kvůli příkrmům. Už se docela těším, snad to není špatné znamení…
Ahoj.
Tak jsem konečně koupila to pítko. A vzhledem k tomu, že je to něco nového, tak to Matyldu baví a trošku z toho saje.
Jsem zvědavá, jak dloho jí to vydrží. Za den teda vypije tak půl deci, ale aspoň něco. ![]()
Eilaan - co to je ten vysavac?
jinak to nebude tim ze jsem dobra mama ale spis tim ze jsem ji dala neco jinyho na veceri
mame takovy cerealie od hippu ktery se daji budto dat jako kase ve flasce a nebo jako normalni kase ktera je samozrejme koncentrovanejsi, tak jsem ji normalne dala tu normalni kasi lzickou a klaplo to
tak si spis myslim, ze to asi bude vysledek toho, protoze se prave jinak budila hladem ![]()
jinak zacina byt teda dost nevrla kdyz se ji neco sebere nebo v necem zabrani tak scena jak blazen
to zacina brzo ![]()
Vev co to přesně dáváš???Aminka kaši od Nestle zvrací :/a od Hami nechce
jak ji mám na noc zasytit ![]()
Ále, vysavač jsem myslela normální kvůli odsávačce na vysavač, co jí mám doma v pernamenci.
Dobře, ten brát nebudu. ![]()
Jinak kaše kupodivu starší nikdy moc nejedl, na noc jsem nedávala, evidentně ho po nich bolelo břicho. A Theo, o kterém jsem si myslela bůh ví jak na něj nevyzraju, když mu je zavedu jako 1. příkrm a jsou tak podobné mlíku, je také nechce, to tedy zelenina šmakuje víc. Tak mu začnu dávat i maso, to je hodně výživné. Dneska mě s tou váhou zase dostal. Proč on je takový odmítač jídla?
Ty jo, kaše… A já dostala chuť na vločkpvou kašííí!!! ![]()
Eilaan my te samozrejme poznaly
jinak mala se budila posledni dobou porad v 5
vcera jsem zkusila dat kasi lzickou misto do flasky a dneska 6:30
tak to doufam nebyla nahoda