Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
7.2.13 08:54

Dobre ráno holky my jdeme dnes konečne po dlouhej dobe ven s kočárem, už nemocní nejsme jen trochu soplíkujem :palec:
No jo ja budu asi cez víkend menit korbu za sportak :think: :think: jj jak píše Vev jak rostou to je šílene rýchle 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
7.2.13 09:33

Přesně, je to neuvěřitelné, jak se ty děti rychle učí všemu novému! Kdybych se já tak rychle naučila houskové knedlíky, jako se Jojo naučila mlátit chrastítkem o všechno kolem sebe, to by bylo. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
7.2.13 09:34

Dobré ránko kočky :* já korbu za sporťák vyměním až na jaře :)Ami má v korbě ještě hoodně místa, koupila jsem velký kočár máme Firkon Verano…
Jojo holky letí to, letí za chvíli si tady budeme psát zase o těhotenství a porodech a samozdřejmě jak nám ty děti hezky rostou a manželé štvou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
7.2.13 09:35

Jinak, včera mi nastávající panímáma při běžném hovoru nadhodila, že se prodává stahovací spodní prádlo a oblečení, jehož střih schovává špeky. Tak nevím, co si z toho mám vzít za ponaučení. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
7.2.13 09:35

A holky…Aminka se včera poprvé překulila :)ale bylo to namáhavé tak moc tu panenku chtěla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
7.2.13 09:37

Paráda, to teď začne za chvilku válení sudů :D šikulka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
7.2.13 09:38
@Jadla píše:
Jinak, včera mi nastávající panímáma při běžném hovoru nadhodila, že se prodává stahovací spodní prádlo a oblečení, jehož střih schovává špeky. Tak nevím, co si z toho mám vzít za ponaučení. :twisted:

Tak to si servítky nebere 8)
Ale taky jsem přemýšlela nad stahovacíma kalhotkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
7.2.13 09:39
@Jadla píše:
Paráda, to teď začne za chvilku válení sudů :D šikulka!

Jen aby to nebyla jen náhoda, je taková lenivější :)no jo po mamince, mě se taky do ničeho moc nechtělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
7.2.13 10:48

Já také o něm přemýšlela, ale v životě bych ho nenabízela někomu dalšímu. :lol: Teď se mi ani nechce na to plavání s miminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
7.2.13 11:01

No vidis dlazdicko, akorat mas taky lenivejsi slecnu jak ja :pankac: :P

holky my jsme zas na horach, je tu krasne slunicko rano jsme se s malou byly projit :)

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
7.2.13 17:53
@Dlaždička píše:
Dobré ránko kočky :* já korbu za sporťák vyměním až na jaře :)Ami má v korbě ještě hoodně místa, koupila jsem velký kočár máme Firkon Verano…
Jojo holky letí to, letí za chvíli si tady budeme psát zase o těhotenství a porodech a samozdřejmě jak nám ty děti hezky rostou a manželé štvou :lol:
:-D Jo, hlavně to poslední zmíněné! :-D Fakt jsi mě rozesmála. ;-)
  • Citovat
  • Upravit
Eilaan
7.2.13 17:58
@Jadla píše:
Jinak, včera mi nastávající panímáma při běžném hovoru nadhodila, že se prodává stahovací spodní prádlo a oblečení, jehož střih schovává špeky. Tak nevím, co si z toho mám vzít za ponaučení. :twisted:

Tak to je „hustý“!!! Omlouvám se za ten výraz, ale mohou mi vypadnout oči. 8o To fakt řekla? :roll: Hele, já jí pošlu svojí fotku a budeš hned za modelku. ;-)

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
7.2.13 18:18

@Jadla Jo a mimochodem, na plavani s miminky se vazne neboj, tam jsou prece zenske s detmi jako ty! ;-) Zadny sraz modelek. :-)

• Citovat
  • Upravit
523
7.2.13 18:56

No, ona krom toho ještě říkala, že když o sebe žena dost nepečuje, že se vůbec nediví, že jí muž opustí a hledá jinde mladší, hezčí. Ale připisuji to tomu, že sama vychovala dva kluky (oba jí zvládají s ledovým klidem a nic si z ní nedělají) a chybí jí dcera, kterou by mohla komandovat a čančat k obrazu svému. Protože kromě té fintivosti je docela snesitelná. Ale včera mě vážně zarazila. Jenže má smůlu, protože ze mě fintilka nikdy nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
7.2.13 20:03

Ahoj holky, @Jadla hele, čím ji môžeš ty usadit? Co je její slabá stránka, že bys jí to s láskou nabídla? :D Holky, mě dneska volala doktorka, že ve vzorku moči na sediment byla bakterie, tak zítra ráno zase moč donést. Mě picne, no co už. Naštěstí malý moc nemocně nevypadá. Začíná mi tu lítat v chodítku, včera vysypal ořechy, dnes se vrhal na kábl z žehličky, musím zajistit byt. Posadit se ale neposadí. Sporťák máme od pondělí napevno a je to super, malý chce koukat, moc se mu to líbí, dnes jsem zjistila, že je o kus větší než roční holčička, se kterou občas venčíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí