Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
533
4.2.13 07:27

Děkuji holky za reakce na kočárek :hug:,mě se líbí hlavně i ta cena :)
Ale nevím jestli ho koupím v růžové nebo zelené barvě. Jsem totiž ulítlá na zelenou :)Elaan:ten kočárek inglesina trip vypadá dobře, ale ta cena :roll:.Do terénu budu mít sporťák a na takové popojíždění a výlety do měst golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
4.2.13 09:50

Dobré ráno přeji. :mavam:
My dnes vstávali s brekem, ale zub stále nikde. Nezbývá, než vydržet. :)
Přidávám pár fotek té naší opice:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
4.2.13 10:10

Fíková:Vítám Tě :kytka: Těch vlásků :srdce: a ty oči :srdce: Úžasná holčička :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
4.2.13 10:14
@Dlaždička píše:
Děkuji holky za reakce na kočárek :hug:,mě se líbí hlavně i ta cena :)
Ale nevím jestli ho koupím v růžové nebo zelené barvě. Jsem totiž ulítlá na zelenou :)Elaan:ten kočárek inglesina trip vypadá dobře, ale ta cena :roll:.Do terénu budu mít sporťák a na takové popojíždění a výlety do měst golfky.

Dlaždi, na internetu jsem našla cenu těch inglesin za 3500 skladem… To mi přijde super, ne? Já si právě také myslela, že budu jezdit do terénu sporťákem, ale jak jsme měli golfky, i na výlety všude jsme už jezdili s nimi, protože jsem se vážně nechtěla tlačit s tou váhou sporťáku… Už předtím jsem to četla na netu, že většinou pak všichni sporťák odvrhnou a nevěřila jsem tomu… :mrgreen: Každopádně pokud koupíš ty Tvoje, tak ty jsou opravdu jen do města, tak teda dilema mít zřejmě nebudeš… 8) Jak se jmenuje ten typ, co se Ti líbí?

• Citovat
  • Upravit
533
4.2.13 10:20

Eilaan:Ahoooj :hug:,EURO-CART LIRA, já bydlím na vesnici tak doufám, že něco vydrží :(,prostě jsem se do nich zamilovala, tak nevím jestli mě něco přesvědší o tom abych nekupovala :lol: (nemyslím tím, že mě přesvědčuješ ty) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
4.2.13 10:23

Dilema mám :)jestli ty nebo ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
4.2.13 10:39

@Dlaždička Já nemohu říct, že bych Tě maximálně nechápala!!! :hug: Byla jsem úplně stejná :mrgreen: a teď vážně hooodně lituji své tehdejší investice do sporťáku - teda sice v trojkombinaci, ale jezdili jsme s ním vážně jen s hlubokou korbou do půl roku. Pak už jen golfky a s mladším už ho nevyužiju vůbec. Takže 20 tis. úplně v čudu. Tudíž za mě je nejdůležitější volba golfek, které Ti budou sloužit a budeš je používat mnohem víc a dýl… :pankac:

Teď jsem jen namátkou četla pár úryvků diskuse o tom Tvém: https://www.emimino.cz/…ankovani/15/?… a upřímně řečeno, ta krátká zádová opěrka, co tu holky na to upozorňují a dávají tam i fotky aby sis to porovnala, tom mi přijde jako hodně důležité. Bez toho ten kočárek prostě za chvíli na spaní nepoužitelný a ono Ti o to hodně půjde. Neříkám, chápu, jsou pěkné, ale ještě bych se koukla víc a hlavně čti recenze, tady na to jsem se mrkla jen na minutu a do toho bych opravdu nešla. Neříkám, že zrovna tu inglesinu, jsou jich stovky, já také už nemám přehled o novotách, ale poraď se tu na fóru. ;) Nebo třeba aspoň kup zánovní z druhé ruky - vyzkoušíš a kdyžtak zas prodáš. Když tam ta jedna holčina ukazuje foto, že malý má už v 15 měsících hlavičku nad opěrkou… :nevim:

Jo a mimochodem, krásná profilovka, jste zlatíčka!!! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
533
4.2.13 10:55

Eilaan…Děkujeme za pochvalu :* a taky za rady, ale nepotěšila si mě…ale máš pravdu, jsem moooc ráda, že Vás holky tady mám a Tebe především :hug:
Ale ted jsem smutná…budu hledat dál a pak se poradím…víš já maximálně chci investovat 2500 víc to nejde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
4.2.13 10:57

@Dlaždička Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
4.2.13 11:54

@Fíková Hi hi, je faaakt úžasná! S těmi vlásky vypadá jako tříletá. ;) Před chvílí jsme se na ty fotečky koukali se starším a i když jsem mu říkala, že je Vaše holčička stejně stará jako náš malý, pořád říkal, že ona ale už leze a že také už mluví… :-)A je sranda, jak si všímá detailů - že jí tam maminka drží medvěda a že si hraje se žirafou… Jsou to (někdy) :mrgreen: andílci. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
8698
4.2.13 12:06
@Dlaždička píše:
Hani v Jablunkově? U Třince???Lečte se holky :*My ještě taky žádné toubky nemáme. Ale myslím, že brzy vyrostou.
Jdu spát :) dívala jsem se na Sex ve městě, fajný film. Viděli jste?
Dobrou noc :hug:

jj u Trince :pankac: bylo tam krásne no nedeli sme se nevedely vyhrabat stoho
snehu :mrgreen: jj sex v meste koukam pravidelne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
4.2.13 12:32
@Eilaan píše:
@Fíková Hi hi, je faaakt úžasná! S těmi vlásky vypadá jako tříletá. ;) Před chvílí jsme se na ty fotečky koukali se starším a i když jsem mu říkala, že je Vaše holčička stejně stará jako náš malý, pořád říkal, že ona ale už leze a že také už mluví… :-)A je sranda, jak si všímá detailů - že jí tam maminka drží medvěda a že si hraje se žirafou… Jsou to (někdy) :mrgreen: andílci. :srdce:

Je to taková vlasatá kometa, to má po mně :mrgreen:
Tvůj malý je šikovný :D, vyřiď mu, že může být v klidu. Ještě neleze, jen se tak zlehka plazí a už vůbec nemluví,(to by mi ještě tak chybělo :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
4.2.13 13:22

Juchůů, dneska jsme se byly přihlásit na plavání. Zaplatila jsem si lekce od pátku a doma zjistila, že v pátek nemůžeme, tak až příští týden a snad to půjde nahradit. Hrozně se těším!!! Jinak je mi smutno, zase celý týden sama doma, ach jo.
Využíváte takové ty slevové kuponky do drogerie DM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
4.2.13 13:24
@Hana89 píše:
jj u Trince :pankac: bylo tam krásne no nedeli sme se nevedely vyhrabat stoho
snehu :mrgreen: jj sex v meste koukam pravidelne :pankac:

A proč jste se nestavili???Jeli jste přes Bystřici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
4.2.13 13:52

Dlazdicko nadherna fotecka! :srdce:

Fikova ty vlasky to je neco, vedleni jsdou tady vsichni plesounci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie