Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Juan! Zdravím! Máš šikovnou holčičku, pospíšila si na svět, ale i se zoubkama
Pěkná čiperka to musí být. A jak baští?
Jinak u nás dneska od rána svítí sluníčko, otevřela jsem na chvilku všechna okna, aby mohlo i dovnitř. Půjdeme s Jojidlem za chvilku ven, abychom si ho co nejvíc užily. I když cestou musíme na poštu, což už je míň pozitivní, na té naší je vždycky dlouhatánská fronta, tedy vlastně dvě, a já se vždycky postavím do té, co se zašprajcne a nehne se.
@Jadla jojo, mala je ciperka
s papanim? No, pamame zeleninku, testovinky, masenko, ale nejradeji ma samozrejme ovoce
jinak kojime a vecer davame kasicku…ale pres to vsechno se mi v posledni dobe budi snad co hodinu…ale to ted pripisuju tem zoubkum…jinak se mi budivala dvakrat za noc…tady taky krasne sviti slunicko…ted dostane Elenka napapat a pak pujdem na prochazku, musime toho vyuzit
Janca ![]()
Nelinka 12.1.6mesicu vazi 6780kg a meri 66cm
Nelinka bude mit mozna sourozence a pokud ne tak od Kvetna se snazime ![]()
Sme byli na SK o vikendu maly už umi na čtyri jen jde do zadu ![]()
Holky
fotečky su krásne ![]()
Juana1 no šikovná holka
my mame za 12dní 7mesícu a nesedíme ale stojíme
a vítej tady medzi náma ![]()
Adušenka Nelinka ma 6mesícu a už se chystáte na další? ja chci taky ale mam strach že by sem to nedala ak ted mame problemy ze spaním a Terka je hyperaktívni
tak sem si rekla že asi počkam na podzim
a nebo počkam ješte rok ![]()
My dalši neplanujem vubce chodime po čtyrioch len do zadu
do predu sa nenanučil ![]()
Ja jo chtela bych asi 2 nebo ak se zadarí tak i 3.. ale víc ne ![]()
my nelozíme umíme jen na zadech se tahat po podlahe.
Tatka koupil chodítko a jezdíme, jen sme malý donho tak se aspon zahra na chvíly ![]()
Ty jo nase se s tezi prevaluje a vase uz chodi
ale zase uz skoro mluvi
a to je dvoj(troj)jazycne dite.
Terka se neposadí, a lozit nebudem my už stojíme a delame pokroky holky male bude za par dnu 7mesícu a my začnem chodit ![]()
Jadlo:
tak moc sem se dnes tešila na manžela prišel a neak sme mluvily a hned mne nasr***al
a zítra jedem na hory tak snad bude dobre ![]()
@silvija píše:
Muj maly tež stoji aj sedia na choditku lyta jak blazen
![]()
Tak Josefka nesedí ani nechodí, umí ale lézt po čtyřech, ovšem také jen pozadu. Ale myslím, že nemá kam spěchat.
Hani, užijte si hory, vypadá to, že by mělo být krásné počasí, tak si to vychutnejte. My budeme doma, partner bude trávit čas montováním gramofonu, umínil si, že musíme nutně poslouchat vinyl, tak uvidíme, co z toho vzejde.
Jinak k dalšímu děťátku, také bych ještě jedno chtěla, ale rozhodně se na ně necítím teď, asi bych to nezvládla, tak za rok za dva ![]()
Máte šikovný miminka…
no jen my pořád nic… to už musí být, že se vůbec přetočí… a jen se točí na bříšku dokola, když chce nějakou hračku. Jinak se ani moc nesnaží, když je před ní nějaká ta hračka, na kterou nedošáhne, spíš se za chvilku začne vztekat. Je celkově teď posledních pár dnů protivnější a víc vyžaduje pozornost a to to bylo tak strašně hodný miminko. Taky mě napadlo jestli se jí netlačí zase zoubky.
Nedávno mi to tak přišlo. Ale taky to moc nepoznám. ![]()
taky přidávám nějakou tu fotku ![]()