Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
385
28.1.13 23:16

My jsme museli mazat denně a az po trech tydnech to zmizelo, ale zmizelo :-) jinak holky, nevim jestli znate www.maminkam.cz tam maj super recepty na prikrmy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
28.1.13 23:31

Teena - uz ho mam doma :pankac: no dokonaly ne - ale jediny mouchy jsou ze je porad jak kdyby v sedu (nebo spis polosedu - vic otevrenyho „V“) a nema zpevneny zada :think: takze je spispro dite, ktery uz sedi nebo jeste lip - chodi, ale jinak uzasnej :pankac: a treba fofrem na nakup nebo na dovolenou taky staci uz i ted :pankac: akorat si na nej poridime nejakou tasku do letadla, mam pocit ze tim hazenim by nam prisel v castech nebo by nam mohli propichnout tu lezici cast nebo neco :think:

• Citovat
  • Upravit
8698
29.1.13 11:51

To sem chtela napsat vev kočárek je dokonalý a recenze sou supr :palec: prodávala sem ho tak vím o čem je reč, jen to neni pro mimouska ale pro díte co už se samo sedne a drží se, :) polohovaní je už pro většího prcka, ale vypada krásne otom žádna :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
29.1.13 14:06

Holky jestli pozdeji nektera budete chtit golfky jako druhej kocar tak muzu jen doporucit :pankac: :pankac: superjednoduchy ovladani, kdyz jsem zaaretovala predni kolecko, tak jsem s tim v poho projela i na polnacce pres sutry, pisek apod 8o proste pomalu jak terenni landrover :mrgreen: nahore ta clona jak se zatahne proti slunku a tak saha hodne hluboko, takze je mrnous krytej i tak, jediny co bych mu vytkla je ze teda kolecka rachtaji silene :mrgreen: no ale tak da se to, jinak je bozi :pankac: :pankac: no a jak pise hanka - spis pro deti tak od 1 roku, ale jeho cas prijde :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
523
29.1.13 17:39

My už od Adventu jezdíme ve sporťáku a jsme s ním, alespoň za sebe to mohu říct jistě, spokojeny. S fusakem se do korbičky už pohodlně nevešla, máme takový obří beránčí, takže v korbičce už byl jen fusak a narvané mimino a prostor žádný. Další kočár jsem zatím neřešila, ale jak tu chválíte golfky, začala jsem po nich pokukovat, na dovolenou bych je chtěla určitě.
Jinak dneska jsem prvně zkusila dát Joje brokolici, mrkvičku jí úplně úžasně, otevírá pusu jako želvička, chutná jí. Ale ta brokolice už tak moc ne, snědla jen necelou polvinu lahvičky. Zítra to ještě vyzkouším. A kašičky jí také zrovna nejedou, zatím jsem jí dávala jen rýžovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
29.1.13 18:34

Jadlo u nas neni brokolice taky zadnej hit

• Citovat
  • Upravit
533
29.1.13 18:36

Nám brokolice chutná, ale červená řepa vůbec :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
29.1.13 18:47

Brokolice nam taky jede ale repu sem ješte neskoušela :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
29.1.13 18:52

Jsem zvědavá na další chutě, červenou řepu asi zatím zkoušet ani nebudeme. Musí i dost špinit a se svou „šikovností“ bych obarvila celou Josefínu a sebe. Vyzkoušíme ji, až budu zkušeněji krmit a Jo jíst, já ji mám ráda, tak třeba bude chutnat i pidižvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
29.1.13 18:55

Já taky řepu mám moc ráda, ale Amince nechutná.
Ze začátku papala moc hezky, ale teď trošku bojujeme. nevím jestli to může být tím, že nám nejspíš rostou zoubky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
29.1.13 20:00

Řepa je hnus holky :-) akorat budete cely cerveny jako my.
dnes jsem zkousela cuketu no a taky nic moc a konecne jsem sehnala uplne cerstvy kure s ne tak tragickou minulosti jako ostatni kuratka, takze uz jen naporcovat prsni filet a jdem do masa :-/
Vev: neboj, nerozbijou, uz jsme leteli 10 krat s kocarkem a naposledy i se vsema trema dilama a nikdy nam honerozbili. Korbicku, co byla jako nadmerny zavazadlo, jsme jen zabalili do folie a oblepili izolepou a co ti berou kocarek primo pred vstupem do letadla, tak taky v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
29.1.13 20:41

Ahoj holky, jsem nejaka depresivni. Nase dite odeme neji nic mi prijde, :-( pritom u nasich cuketu s bramborem a minule jeste, myslim, s mrkvi celkem jedl. Asi mam nejakou auru. Kdyz se potvrdi, zalozim si treba odtucnovaci studio. :lol: Manzel dnes prisel vyjimecne uz v 6 vecer domu, tak jsem dala spat prte a sla k nam do nakupniho strediska na sushi a cist si. Je mi tu celkem smutno, dokud jsme meli jen starsiho a manzel zrovna v te dobe take netravil takovou dobu v praci, sli jsme sem aspon vsichni spolu. :-) Jinak v nedeli jsme byli alespon v divadle, to bylo osvezujici. Vcera manzel musel byt zas v praci do noci, coz po tech 14 dnech kdyz tu nebyl bylo zase vyzivne. Starsi zacal nejak zlobit, chjo. :-(

Dlazdi, jo, to mohou byt zoubky. Ja uz take na nejaky cekam. Porad ma neco v puse, trosku slinta a hlavne je nerudny. Je fakt, ze mi nevychazi do harmonogramu jeho spani 3× denne, jen 2×. Tak je take mozna unaveny. Nevim. No nic, jde domu. Nechapu, ze jsem tak hotova. Jeste me stresuje ta dovolena v pulce unora. Navic jsem dnes zjistila, ze starsi bude mit akorat jarni prazdniny. Takze zas musim prekopat hlidani zatimco budu pryc. :-(

• Citovat
  • Upravit
8698
29.1.13 20:46

Eilaan :cert: my doma sme taky depresivní, manžel je na služebce a ja mam teploty a zvracím, a mala ma slabší už rýmu a taky mne nechce jíst :roll: No
ale pátek nas tatka vezme na vylet až do nedele, nekam na sníh :mrgreen: je ń mne musí byt líp a male taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
29.1.13 21:13

Teena - a kde maji na letisti ty folie? ja jsem to prave nikdy nevidela, nam teda kocarek taky neznicili, jeli jsme az ke dverim, ale pak to dycky to vyjede na pase :cert: :cert: no a ty golfky vypadaji teda chatrneji :think:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
29.1.13 21:17

Holky jinak se pridavam k depresim :roll: mame ruzny terminy a nejak se nam to nedari koordinovat, tchyne je nemocna cili neni hlidani atd. :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex