Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
523
29.1.13 22:25

Přidávám se k chmurám. Partner je zase do soboty v práci, vůbec mě nebaví nic. Zítra pojedeme s mamkou do města, ani se netěším. Radost mám pouze z Josefky, hezky jedla večerní kaši a teď krásně spinká, ale zase pak vzpomenu na to, že ji Markoun nemůže vidět a že jsem zase na všechno sama. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
29.1.13 22:45

Tak, teď jsem tu zas psala z mobilu story a je to pryč!!! :cert: Tak nic, no… Psala jsem, že myslím na Hanku-nejdřiv zuby a teď toto… Moc držím palce, ať je Ti líp a užijete si hory!!! Já jdu ve čtvrtek k zubaři, už beru prášky na bolest. Přijde kvůli mně dřív prý - říkala recepční. Nevím, jestli naznačovala, že mu mám něvo šoupnout? Jestli to je zas kanálek, tak budu zas platit přes 2000. :-( A pod plombou, kterou mi už předělávali 2× nebo 3×… :evil: To už mě vážně se,,, že to nemůžou udělat tak, aby se to pořád nekazilo!?! Vždyť tam už z toho zubu nemůžu nic mít, když mi ho pokaždé vyvrtají… :x

Dobrou noc! :mavam: Musím spát, dnes jsem dávala prcka do hajan v 18:30, to se určo vzbudí v noci… (Starší - ten určitě, ale to už ani neřeším.) :zed:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
29.1.13 22:51

@Jadla Jo, to je vážně hrůza. Já vím. :-) Zažila jsem si to už u staršiho a řekla jsem manželovi, že musí změnit práci, že to takhle nejde. A jak jste sem pak ještě jako těhotné psaly (i Hanka), že manžel pracuje daleko nebo hodně cestuje, říkala jsem si, že to budete milt hooodně těžké. :( No ale má to i nějaké své výhody občas. ;-)

• Citovat
  • Upravit
8698
30.1.13 11:00

:mavam: :mavam: :mavam: Eilaan zlato moje tak snad ti už dají pokoj ty zubary :cert: :cert:
chjo moje :srdce:
Jadla: no vím jak ti je, ja sem od pondelí sama doma manžel je na služebce, a pak nas vezme na ty hory, a od pondelí zas jede do pryč :,( no ja jak sem psala mam teploty sem nemocna a to moje díte mne nic nenechá :cert:
No tahle noc byla zas krutá, malá od pul noci rvala jak tur, a zapasily sme spolu do 4hod rána :cert: :cert: večer nechce jíst lžičkou ale z lahve, :roll: :roll:
Ja už nemužu, :roll: No a ted jdeme taky z mamkou do mesta musím na gyndu a tak, a taky mne chybí manžel tak nemam naladu, :roll: :roll: ale jak dojde a rekne neco blbe nebo tak tak ho hned vyhánim at zas odjede :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
30.1.13 12:00

Ahoj holčiny, jojo, ta zima nám dává, co… ale víte co??? Už bude za chvilku ZIMY konec a s ní i s nemocema, chřipkama, teplotama… zase rozkveteme! :)
Tenhle rok se mi zdá být celkem tornádo už od samého začátku, aspoň co mně se v životě děje, ale my jsme úžasné baby, jedna vedle druhé, co tu jsme, a tyhle chmury ustojíme, ne? :) :potlesk: :srdce: :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
30.1.13 12:25

Ta folie na letisti nevim kde je :-) my jsme si to zabalili sami doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
30.1.13 15:37

Teena, aha no tak to je naprd, my prave musime minimalne na ceste zpatky napred jet vlakem a tak :? no ale ten zapp xtra- slozenej ma fakt minimalni velikost tak treba nam ho dovoli i do kabiny :think:

dneska tu mame krasny pocasi 17st a slunecno, uplny jaro :pankac: byla jsem s malou na prochajde a super :) mozna taky nekam vyrazime na vikend, jeste uvidime, jak je tchyne nemocna, tak doufam ze mala nejak neco nechytne, jednou to prijit musi ale nejradsi bych aby nebyla nemocna nikdy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
30.1.13 15:40

Jinak se mala dnes rano otocila na druhou stranu, tak konecne :pankac:

• Citovat
  • Upravit
533
30.1.13 15:53

A nám se malá nee a nee přetočit!
Vev.to sluníčko a procházku ti závidím :* u nás je hnusně a já jsem ještě trochu nachlazená tak jsme zavřené doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
30.1.13 16:14

Hani: ja mam to samy, taky se mi styska, pak prijde neco rekne a ja ho hned vyzenu :-/
jinak dnes mame jen 15 stupnu, ale jinak pres den 20tky. Neprezila bych zimu jakou mate v cr.. brrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
30.1.13 17:07

Dlazdicko, na tu prvni stranu jsem ji motivovala jak jsem psala predtim, a pomahala jsem ji ze zacatku prehodit jednu nohu pres druhou, pak to pochopila co ma delat dal uz sama, na tu druhou stranu jsem to delala stejne, ale to se propnula do luku tak jsem ji radsi nechala - a tedka zaten tyden na to taky prisla sama, tak ja si myslim ze tvoje mala na to taky prijde

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
30.1.13 21:41

Náš malý se také netočí a starší se otočil a začal lézt až v 7. měsících. Ale přiznávám, že mě to také trápí.

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
30.1.13 21:54

Nase detska rikala ze mela i deti 8mesicu co uz pomalu mluvily ale jeste se neotacely :) tak me to uklidnilo a rikala jsem si ze to nejak prijde

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
30.1.13 22:59

Holciny, vam vsem dik za podporu, sdileni nasich starosti i povzbuzeni… :kytka: Mam celkem rada zimu, ale vzhledem k te nalade ted bych take uvitala to jaro. Hlavne kdyby bylo vic svetla a slunicka. No jo, jsme uzasne, jak pise Binn, tak to zvladneme! :* :hug:

• Citovat
  • Upravit
199
31.1.13 09:26

Ahoj holky, mohu se pridat? Moje mala bude mit 10.2. 7 mesicu…vcera se mi poprvy dokazala sama sednout…sice ji to trvalo hoooodne dlouho a hrozne vravorala, ale zvladla to :srdce: :srdce: pomalu zacina chapat, ze kdyz se chce k necemu dostat, ze ucinnejsi nez kutaleni je odrazeni od nozicek :dance: ale na rucicky jeste neprisla, takze haze takove tlamicky, kdyz se „odrazi“…jinak od 4 mesicu mame dva zuby a behem posledniho tydne se ji protlacili spicky dalsich 3 zoubku a jeden za chvili taky prorazi ven…takze bude mit uz 6 zubu :mrgreen: :mrgreen: jinak se me narodila o necely mesic driv a doktorka mi rikala, ze to na ni neni vubec poznat, ze hrozne leti, ze se chce ukazat, jak je sikovna a proto dela vsechno tak brzo :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí