Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vevericka12
28.1.13 18:49

Eilaan - hm no mozna by to nejakej ten lisej byt mohl, ted me napada ze to ma vic kdyz ma zimni bundu :think: mozna ji to nekde dre, prave to ma jen podel dolni celisti v zahybu pod krkem uz ne :nevim: a jak rikas tak po oleji na noc to skoro zmizelo, to ze to jen jen na celisti mi prave na alergii nejak nesedi :think: teplotu nema ani ji to nijak nesvedi

silvija - nam spis lezlo vsechno ven jak mela mensi plinu, nevim co mas za pliny ale u pampers se maji vyhrnovat ven ty ohraje na nohavickach, krome toho tu plinu jak kdyby jeste pretahnu pres pulky jakoby

• Citovat
  • Upravit
2184
28.1.13 18:53

Maly nemuže pampers ani huggies ted kupuju babylove plinky nebo z albertu jen že fakt je velky pampersky je dobry 3-6jemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
28.1.13 19:37

Ahojte, Vev, náš to občas má, má to třeba 2 - 3 hodinky a pak mu to zmizí, malinké červené tečky. Většinou se mu to vyhodí tam, kde se otírá o něco, nebo ho něco dře. Ale nevidela jsem to a nejsem doktor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
28.1.13 20:08

Ahoj holky tak už sem nemocna i já, mala už teplotu nemá, ale ted mam ja, :roll:
Manža je na služebce a ja tady zdechnu, mala je nemocna a urvana, a ja nevlázu ani chodit ale sme ženske že jo tak to musím zvladat, :srdce: :srdce:
Jj Eilaan :mavam: :mavam: jj Terinka si stoupá ale za pomoci nas, jinak ne, my dame sporták až když bude teplej, ja se i teším na teplo, zimu miluju ale už stačí.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
28.1.13 20:09
@Eilaan píše:
@Hana89Hani, moc pěkná fotka, však jsem tu tuhle psala, že Terezka nám tu skoro chodí. :pankac: Do sporťáku se může dát úplně klidně, pokud se dá dát do lehu. To jde pak akorát o psychický skok u rodičů. Pro dítě se nic nemění.

zlato jak psychicky skok :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
28.1.13 21:01

Binnu - to je mozna ono, ted jsem si vzpomnela ze predtim to byly cerveny tecky

hani - je to presne quinny zapp xtra (odstin rebel red :twisted: )
 http://www.babyabsolute.com/…el%20Red.jpg

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
28.1.13 21:02
  • Citovat
  • Upravit
vevericka12
28.1.13 21:05

Jinak nam mala zacina hur usinat :cert: napred jsem ji vykoupala, dala najist a pak dala spat to usnula hned, pak jsem si precetla v chytre knize ze to je uplne blbe :mrgreen: tak se ji to snazim zavcasu prekopat ze napred najist pak vana a pak spat, a dneska radne brblala asi 20min, takze jsem tam porad litala ji hladit :cert:

• Citovat
  • Upravit
121
28.1.13 21:06

Tak doktorka se k tomu přetáčení nijak nevyjádřila, tak snad dobrý… :nevim: měla toho docela dost, tak prohlídla malou, zeptala se co všechno umí, co a jak jí a odešla zas dělat něco jinýho… měříme 65cm a vážíme 6,11kg… plínky používáme dvojky… jedničky jsme měli skoro do 4.měsíce… je to fakt takovej drobek ale chutná jí zatim všechno, co jsem jí dala… až teda na dnešek. Mlíčka vypila pokaždý o půlku míń, než normálné nebo si jen cucla, pak flašku odstrkávala a dřív jak po 2h jsem do ní nic nedostala. Už jsem nevěděla co jí mám dát aby se najedla, příkrmy taky nechtěla… dneska takhle celej den, tak jsem zkusila sušenku, co je od 6.měsíce a tu jedinou snědla během chvilky celou, tak nevim… Snad na ní třeba něco neleze :think: a zítra to bude dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
28.1.13 21:12

Misamt- ja si myslim ze ono je dulezity aby se pretocit umeli, ze to uz pak nedelaji porad dokola protoze se jim nechce je vec jina :)

• Citovat
  • Upravit
121
28.1.13 21:14
@vevericka12 píše:
Holky maji vase deti taky vyrazku na krku? :think: nase ma jak kdyby krupicku okolo dolni celisti, dal pod krkem to nema, nevim z ceho to je, nezmenila jsem najednou prasek ani nic jinyho, muze to byt jak slinta nebo ublinkava? :think: zda se mi, ze to je po tom, co jsem to namazala olejem trochu lepsi

Nám se dělá taková krupička okolo pusy, ze slintání… Když si třeba kolikrát hraje na dece, přijdu k ní a je celá poslintaná a když si hraje na boku stéká jí to po tvářích a pak v tom ještě leží… umeju jí pusinku, otřu krémem a za půl dne je to většinou pryč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
28.1.13 21:18

Jsem si říkala, jestli jí to třeba nebaví…divný mi bylo právě, že to potom neudělala ani jednou za 3 týdny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
28.1.13 21:27

Je to taky mozny, nase mala se zacala otacet az pred nekolika dny, a ted teda taky jen sporadicky a to musi byt fakt neco hodne zajimavyho, aby se otocila jen tak to nehrozi, kamaradka mi vykladala, ze jeji holcicka se taky otocila parkrat a pak si dala vetsi pauzu :)

a jo vidis s tim slintanim na boku me to nenapadlo :think: tak ji taky zkusim natirat/omyvat casteji

• Citovat
  • Upravit
385
28.1.13 22:48

Holky, super na kozni problemy je sudocream :-) ten nam i Kikinky vylecil temer vse.
A ten kocarek je dokonaly!! Nebyt trubka a nekupovat trojkombinaci, tak jsou presne do neceho takoveho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
28.1.13 23:12
@Teena21 píše:
Holky, super na kozni problemy je sudocream :-) ten nam i Kikinky vylecil temer vse.
A ten kocarek je dokonaly!! Nebyt trubka a nekupovat trojkombinaci, tak jsou presne do neceho takoveho

tím jsem jí taky párkrát mázla, když to měla hodně. většinou nám ale stačí krém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí