Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
523
24.1.13 17:17

Josefína se zase začala otáčet moc brzy, jenže pak na břiše nevěděla, co má dělat, všelijak se kroutila, až dr usoudila, že musíme na neurologii a pak na cvičení, aby si nezkřivila páteř. Nešlo jí v obracení nijak zabránit. Takže otáčení moc brzy je na pytel, to raději později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
24.1.13 17:40

@Dlaždička No, malej jak se budil po 3/4 hodině také pokaždé sál klidně 20 minut! To bylo na tom to strašné, záda absolutně v čudu. Ale právě jak vzal konečně po 3 měsících odmítání flašku a dala jsem mu v noci místo koja pít, zjistila jsem, že to hlad nebyl, když mu stačily 2 loky šťávy a padl jako podťatý. :-D Myslím, že když je zvyklá v noci na pití, prostě pije a buď si ten přisun kalorií rozloží, že pije míň přes den nebo i sama vidíš - dáš z obou prsou, pije 2× víc. Úplně všechny prameny co jsem četla se opravdu shodují v tom, že od půl roku už dítě v noci kojení nepotřebuje. Kromě toho si myslím, že jsou díky tomu přerušovanému spánku také unavení. Aspiň na našem prckovi to bylo vidět. Ale to víš, nechci tu mentorovat, já si to také musela vyzkoušet na vlastní kůži. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
24.1.13 17:47

@Dlaždička No, malej jak se budil po 3/4 hodině také pokaždé sál klidně 20 minut! To bylo na tom to strašné, záda absolutně v čudu. Ale právě jak vzal konečně po 3 měsících odmítání flašku a dala jsem mu v noci místo koja pít, zjistila jsem, že to hlad nebyl, když mu stačily 2 loky šťávy a padl jako podťatý. :-D Myslím, že když je zvyklá v noci na pití, prostě pije a buď si ten přisun kalorií rozloží, že pije míň přes den nebo i sama vidíš - dáš z obou prsou, pije 2× víc. Úplně všechny prameny co jsem četla se opravdu shodují v tom, že od půl roku už dítě v noci kojení nepotřebuje. Kromě toho si myslím, že jsou díky tomu přerušovanému spánku také unavení. Aspiň na našem prckovi to bylo vidět. Ale to víš, nechci tu mentorovat, já si to také musela vyzkoušet na vlastní kůži. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
24.1.13 17:48

Pardon… :oops:

• Citovat
  • Upravit
1963
24.1.13 18:50
@Jadla píše:
Josefína se zase začala otáčet moc brzy, jenže pak na břiše nevěděla, co má dělat, všelijak se kroutila, až dr usoudila, že musíme na neurologii a pak na cvičení, aby si nezkřivila páteř. Nešlo jí v obracení nijak zabránit. Takže otáčení moc brzy je na pytel, to raději později.

mě se darinka otášela v neuvěřitelných dvou týdnech…byla jsem z toho v šoku a dok.mi nevěřil ale okamžitě mu to darča ukázala…volal i setřičku že to neni možné…:) barča ve 4týdnech a uplně v pohodě..nikam jsme nemuseli a páteř máme tky v pořádku… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
24.1.13 19:14

To s tou pateri se muze si myslim projevit pozdeji kdyz uz :nevim: mam ale spis za to, ze deti proste delaji to, co delat maji ve vlastnim tempu :nevim:

pokud se nekomu chce mam jednoduchy recept na odpoledni prikrm
:) a pokud by to nejedli spunti tak to klidne muze snist mamka :pankac:

4 ryzovy chlebicky rozmlatit v sacku na maly kousky, prelit 100ml horny vody a do toho namixovat 100g na kousky nakrajenych jablek a lzicku oleje :pankac: :pankac: :pankac: udajne pro 1 porci ale my to teda mame na dvakrat a mala to ji i kdyz je to spis sladky :P

• Citovat
  • Upravit
523
25.1.13 10:38

Ty záda se právě můžou projevit pak jako skolioza nebo něco podobného. Ale myslím, že to je takový trochu strašák, děti dělají pokroky ve chvíli, kdy jsou na to připravené, souhlas s Veveričkou! My chodily na cvičení dva měsíce, teď už nemusíme, jen občas protáhneme nožičky.
Dneska přijede Marek konečně domů z práce, tak si tu od rána juchám. Bude príma den! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
25.1.13 21:56

Ahoj holčiny, tak mám tento týden za sebou. Uf. :-) Manžel už snad v letadle na cestě domů. @Jadla Takže Tě chápu, i když zas až tak nejuchám. Ono dělat si vše podle sebe má také pár výhod. :jazyk: Dnes jsem vyzkoušela nedat odpo staršího spát, byli jsme u kamarádky, co má též 2 děti a šli jsme bobovat. Bylo to moc fajn, i když před cestou domů jsem si musela dát pořádné kafe. Po cestě jsme se ještě stavili odvolit, tak jsem ráda, že na to nemusím myslet zítra. Pak krmení dravé zvěře, koupání, ukládání - od včera dávám později i malého a poprvé to hned zafungovalo a vzbudil se až ráno v 7:30. :dance: Jsem zvědavá, jestli bude od té dobroty zopákne si to. :-D Starší usnul nevídaně rychle, ale koukám, že se nám ten odchod do postele protáhl. Tak uvidíme, jak na tom bude s mírou energie = náladou zítra. A s nočním buzením… Držte nám palce! ;-) Dobrou noc všem!

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
27.1.13 11:02

Jsem zvedava, pritel jel dnes vyzvednout ty quinny golfky :pankac: :pankac: vozovy park se nam rozrusta :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8698
27.1.13 13:19

Veveričko hod fotečky, pak, :mavam: :mavam: :mavam: my sme nemocní doma vládne chripka mala a tatko sou nemocní :zed: :zed: tak se doma nenudím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
27.1.13 13:51

Tak nakonec am meli zavreno :cert: tak zitra :cert: ale uz jsem byla napnuta jak struna :P

• Citovat
  • Upravit
8698
27.1.13 13:57
@vevericka12 píše:
Tak nakonec am meli zavreno :cert: tak zitra :cert: ale uz jsem byla napnuta jak struna :P

chjo to je jak naschval že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
27.1.13 13:57
@Hana89 píše:
chjo to je jak naschval že? :mrgreen:

Vev a ty už maou daš do sportaka? :think: neni na to ješte mala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
27.1.13 14:11

Ne, davat ji tam jeste nebudu ale v dubnu planujeme cestu tak chceme vzit kvuli skladnosti golfky, a ted byla zrovna vyhodna nabidka za cca 4600kc :pankac: tak jsme na ne vlitli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
27.1.13 20:50

Ahoj holčiny! Tak jsme - doufám ve zdraví - přežili víkend. Hani, to je děs, s těmi nem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex