Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
121
27.1.13 23:22

Jeste k tomu pretaceni. mala se mi zacala pretacet tyden pred 5.mesicem, otacela se tak 14dni a od ty doby se neotocila ani jednou :-( Kdyz je na boku, musim do ni trosku stouchnout aby se vubec otocila nebo ji rovnou obratim a to ji to slo tak krasne… 30. mame 6.mesic… Na brisku se ji i libi, tak si rikam jestli to neni trosku divny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
28.1.13 01:52

…nemocemi. Ach jo, holky. Tento týden se má nějak oteplit, ne? Já se na to ani moc netěším, takhle jsem chodila s dětmi aspoň sáňkovat a tak. I co se týče psa, ze sněhu je čistý, ale jak roztaje, znamená to plno bláta do domu.

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
28.1.13 02:02
@Hana89
@Hana89 píše:
Vev a ty už maou daš do sportaka? :think: neni na to ješte mala? :think:

Hani, moc pěkná fotka, však jsem tu tuhle psala, že Terezka nám tu skoro chodí. :pankac: Do sporťáku se může dát úplně klidně, pokud se dá dát do lehu. To jde pak akorát o psychický skok u rodičů. Pro dítě se nic nemění.

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
28.1.13 02:08
@misamt píše:
Jeste k tomu pretaceni. mala se mi zacala pretacet tyden pred 5.mesicem, otacela se tak 14dni a od ty doby se neotocila ani jednou :-( Kdyz je na boku, musim do ni trosku stouchnout aby se vubec otocila nebo ji rovnou obratim a to ji to slo tak krasne… 30. mame 6.mesic… Na brisku se ji i libi, tak si rikam jestli to neni trosku divny???

Mně se to zdá úplně normální. Tedy odborník nejsem, ale dělal mi to starší a teď je ve fázi regrese po tom, co se před pár týdny alespoň trochu přetáčel zas mladší. Leží jako prkno a to mu teď bylo 22. 1. půl roku. Není vaše malá hodně dlouhá? Dlouhé děti mívají motorický vývoj pomalejší… Každopádně zavolej Dr. a optej se a máš to. ;)

• Citovat
  • Upravit
121
28.1.13 07:13

Zrovna dneska se k doktorce chystame na prohlidku. No jsem zvedava co mi rekne, myslim, ze se ji to moc libit taky nebude, je celkem fajn, jen mi obcas prijde ze se docela dost ridi tabulkama. Jinak mala o proti tomu jak je drobounka, dlouha docela je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
28.1.13 08:56

Ahoj holky, tak jsem onemocněla i já :/ Amálka má taky teplotku 38 a průjem, ale mám takový pocit, že to je spíše ze zoubků. No uvidíme jestli se nám nějaký už konečně vyklube :)…Dnešní noc mi usla až kolem 23:30 a budila se co hodinku se strašným křikem :/Vůbec jsem se nevyspala. Kafíčko po ránu mi bodlo.
Vev:ty golfky jsou úžasné…
Eilaan:na tu srajdu se taky vůbec netěším…
Včera jsem si udělala radost zajela jsem si do Takka a koupila si kalhoty :)
A Amálce tričko s kapucí a stálo jen 59kč z původních 249kč :lol:
Krásný den holčiny :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
28.1.13 10:49
@vevericka12 píše:
Jsem zvedava, pritel jel dnes vyzvednout ty quinny golfky :pankac: :pankac: vozovy park se nam rozrusta :mrgreen:

Vev, nevím, jestli už není pozdě, nejspíš už ty golfky máte. Já na ně koukala teprve teď. Když jsem tenkrát vybírala v obchodě, přesně tenhle typ (asi nějaký starší model, ale stejný princip) se mi líbil. Ale vymluvil mi to jak prodavač, tak kamarádka s tím, že to je pro starší děti. Viděla jsi je na živo a zkoušela jsi tam dát malou? Sice to jde dát do lehu, ale ta plocha není rovná. Zůstane tak, jak člověk sedí. Tzn. záda a zadeček do pravého úhlu a pak zas zlomené nožičky v kolenou. Takže kromě samozného faktu, že to není rovné a že dítě se tam nemůže třeba uvelebit na bok - což náš malý dělal běžně (i když teda on vůbec preferoval spaní na boku), tak hlavně malému dítěti nemusí vůbec vyjít ty proporce a zlom na kolena může mít třeba uprostřed stehen!!! Jestli jo ještě nemáš, podívej se na to radši, aby ti to vyšlo. Třeba se mýlím v rozměrech, říkám, že tenkrát to asi byl jiný typ. Ale pozor na to. Kamarádka ho pak měla na malou až asi kolem 2 let…

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
28.1.13 10:59

A s tím, že jde otočit proti a po směru bych zas tak nelaborovala (chápu tě, já si tenkrát proto také vybrala tu trojkombinaci, co máme). ;-) Ale teď po zkušenostech - stejně jsem to přehazovala minimálně a to, že má být otočená k Tobě kvůli podnětům mi už od půl roka nepřijde jako nutné, vždyť se Ti za max. další 3 měsíce postaví a bude mít podnětů až až. Naopak po tom půlroce už chtějí vidět, jinak v kočárku protestují. Omlouvám, se, že to píšu až teď, třeba stejně nezměníš názor a budeš spokojená, což bych Ti přála. Já se prostě dřív nebyla schopná na ten kočár mrknout…

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
28.1.13 14:23

Eilaan - jo, znam ten kocar i nazivo, ma ho kamaradka, je blby ze nema zpevneny zada a kolecka silene rachtaji :mrgreen: ale na takovy to fofrem tam fofrem onde mi prijde super, na ostatni vcetne prochazek mame sportak, kterej je fakt vymakanej se vsim vsudy pocinaje asi 5 polohovanim zad az polohovanim nohou, akorat ten ma proste skoro 13kg no :roll:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
28.1.13 14:26

Jak jsem se divala na ty golfky tak fakt vybrat neco idealniho nejde, buto to nejde do lehu, nebo to nema polohovaci nohy a kdyz to ma oboji tak to vazi 15kg atd :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
28.1.13 14:36

Jinak jsem pocitala s tim ze nam treba i nemusi sednout, tak za tu cenu za kterou jse ji koupili bych je proste poslala dal a hotovo, nebo pozdeji/driv koupila neco jinyho, hlavne je hodlam mit u nas doma, protoze na prochazky vyrazime od tchyne, ktera bydli kousek od nas a kocarek je tam a tim jak je tezkej tak to tchyni prudi, ale prave tam nenecham ty golfky aby ji nenapadlo si brat misto normalniho kocaru na prochazku ty :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
2184
28.1.13 15:27

Ahojky holky jak semate? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
28.1.13 17:18

Holky maji vase deti taky vyrazku na krku? :think: nase ma jak kdyby krupicku okolo dolni celisti, dal pod krkem to nema, nevim z ceho to je, nezmenila jsem najednou prasek ani nic jinyho, muze to byt jak slinta nebo ublinkava? :think: zda se mi, ze to je po tom, co jsem to namazala olejem trochu lepsi

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
28.1.13 18:35

Vev, tak to, bohuzel, vazne nevim. Starsi hodne blinkal, zato vubec neslintal a nic takoveho nikdy nemel. Jedine co miva v zime je lisej - to by se delalo tam, kde by slintala, ale je ti spis celistva cervena plocha. Masticka nebo ten olejicek mu na to zabira treba pres noc hodne vyrazne. To mu skoro uplne zmizi. :-) Krupicku mel jen u 5. nebo 6. nemoci, ale to by mela mala teplotu. Nebo me napada jedine jeste koprivka po necem, co snedla, mozna by to mohlo byt i primo skrze kontakt s pokozkou… To jsem Ti moc nepomohla, vid? ;-(

• Citovat
  • Upravit
2184
28.1.13 18:37

Holky muj maly važi pres 9kg a kupuju plinki do 9kg protože maly ma maly zadek ale velky stehna a briško, jesli dam vetši plinku tak vše jde ven :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí