Poradna duly
Jana Čurdová
Děkuju vsem za přivítání:)
koukám, že tu jsou 2 prcci narozeni 12.7.:) my tedy 13.7.v patek:)
Jinak ja jsem Tereza:)
My chodime na plavani tady na Praze 6,kde bydlime.Ono to plavco bude asi veskrze vsude stejne:)
Emte, úplně jsi mě nadchla, víc než všudypřítomné plakáty s plaváním pro kojence, tam nebyla žádná kloudná informace. Kde se shání plínka do vody?
Jsem úplný neznalec. Vodu Jojidlu šplouchám na hlavičku i při koupání, nevadí jí na ouška ani očíčka. Jééé, to je príma, hned po víkendu tam frčíme.
Teda musím si zkusit plavky, jestli mi vůbec nějaké budou. ![]()
@Jadla
Plinky do vody maji v kazde drogerce ci obchodaku.Je to stejne jako u klasickych plen-dle hmotnosti prcka.
Plavky ti budou, neboj ![]()
Naštěstí jsou ty plavky hodně elastické, teď jsem se do jedněch nasoukala, k velké radosti partnera, myslím, že smíchy ještě dlouho neusne. Ale co, jakš takš mi jsou, Josefce zítra koupíme koupací plíny a v pondělí pofrčíme do lázní se přihlásit.
chce se mi tancovat radostí, děkuji za povzbuzení!!! ![]()
Neni zac, verim, ze nebudes litovat:)
Jakekoli vytrzeni ze stereotypu se pocita ![]()
Kdyz se mala jeste nepohybovala (kde jsem ji polozila tam jsem ji nasla:)), jsem chodila na cviceni po porodu za pritomnosti deti.To bylo taky prima, my jsme cvicily a deti se vedle nas povalovaly:)
@Jadla U nas v bazenu se v koupacich plinkach nemohlo, deti musely mit plavky. Ale vetsinou je tam primo prodavaji. Tak abys je nekupovala eventuelne zbytecne. Nejlepsi mas tam zatelefonovat. Ale jak uz jsem psala tenkrat, je to fakt super!!! ![]()
Eilaan - jo jsem rada ze muzu lyzovat
ale podminky nic moc, opravdove hory, snezi a vcera mlha ze nebylo videt skoro k dalsi tycce
s malou jsem byla venku rano v manduce - to je fakt nejlepsi reseni ![]()
@vevericka12 píše:
Eilaan - jo jsem rada ze muzu lyzovatale podminky nic moc, opravdove hory, snezi a vcera mlha ze nebylo videt skoro k dalsi tycce
s malou jsem byla venku rano v manduce - to je fakt nejlepsi reseni
Je, ty se maaas!
Ja se rozhodla nechat deti manzelovi a vyrazit na vikend za kamaradkou. Ale jeste stojim ve fronte u nas v obchode, pak predam nakup manzelovi a teprve vyrazim. Aspon se vyspim, doufam. Dnes manzel dorazil z prace ve 2, vzbudil starsiho i me a ja pak zas nemohla usnout. A jen co jsem konecne usnula, ve 4 se vzbudil malej.
Ano, uznavam, co ma rikat takova Dlazdicka nebo Jadla, ale ja uz si to uzila v tom nejhorsim vydani se starsim a uz nechciii! ![]()
Jeste me tu smrtelne vytocil pan ve vykupu lahvi - maji automat, ale nechtelo mi to vzit lahev od piva s keramickym uzaverem. Tak jsem zazvonila a samozrejme jemu to vzalo napoprve. Tsk se me ptal, jestli uz jsem nekdy takovy pristroj videla!
Jeste jsem mu poradne nerozumela, byl to nejaky Ukrajinec, takze jsem ja, cista duse,
nejdriv myslela, ze mi chce neco poradit. Ze je Ukrajinec by mi vubec nevadilo, dokonce tem cizincum, co tu delaji podradnou praci, chudaci, dost fandim. Ale delat ze me debila…
Drzime ted s manzelem bobrika pochval a stiznosti, tak jsem na nej hned jednu podala. Uz me vazne nebavi nechat si s… na hlavu. ![]()
Ahoj holky tak sme od včera na vílete a je to tak že trčíme na pokoji, mala včera dostala teploty, a hrozne kašle a soplíky se nam zas spustily
zítra ráno jdeme domu a jedem na pohotovost, chudinka cele noci nespí ani tady a to nejsme doma,
a rveme a rveme, jinak mame 3zub..
![]()
Mejte se krásne, nas ta nemoc neopustí ![]()
No teda Hani vy si to „uzivate“
my meli tedka o nasts tim mojim taky oba jakousi rymu ale mala to (nastesti) zatim nechytla
@vevericka12 píše:
No teda Hani vy si to „uzivate“my meli tedka o nasts tim mojim taky oba jakousi rymu ale mala to (nastesti) zatim nechytla
No jo ja sem už na mrtvici, manžel už v pohode ja jakštakš taky a mala chudinka trpí..
No zítra valíme na pohotovost kašle až se dusí, a nepapa mne z lžičky jen z lahve a nic nechce jen UM
![]()
Dobré ránko…ach jej Hani vy se ne a ne uzdravit :/ Ať jste brzy fit ![]()
Eilaan:Jůůůva se máš! Já bych taky tak někam vyfičela, ale kojím, kojím, tak to ještě nejde a odstříkat se mi nedaří ![]()
Holky koukala jsem na golfky a mě dost zaujaly tyhle.Co na ně říkate? A nemáte zkušenost? Někde píšou, že jsou dát uplně do lehu, někde do pololehu… ![]()
Dlazdicko to vypada hodne dobre hlavne ta vaha! a jinak jsem nasla ze zada jdou do lehu a jdou polohovat nohy
takze by to do lehu jit melo ne? ![]()
Dlazdicko jeste jak jsem koukala jdou super slozit! myslim, ze pro sedici dite super
my uvidime jak nam budou sednout ty nase golfky pozdeji
pro dite je asi lepsi fakt normalni sportak, ale na dovcu a na cestovani jsou golfky nesrovnatelne lepsi, pokud teda nejsou vsude hory snehu jak ted tady ![]()
jinak u nas dnes slunecno
odpoledne jdu na lyze
vcera jsme tomu moc nedali, foukal strasne vitr takze se cela sedacka kyvala na vsechny strany ![]()
To dal starší, nemohla jsem mu to odmítnout. Dnes asi nemá dobrou náladu…