Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7744
3.2.13 12:51

@Emte Jo, to je možný, měli jsme chodit ve středu 12:45. :mrgreen: Tak začnem bohužel až v dubnu, teda doufám. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
3.2.13 13:29
@vevericka12 píše:
Eilaan myslela jsem na neco takovyhleho

Ja videla tenkrat od Jane - vypada jak nafukovaci bazenek - stoji 650. :-) To neni zas tak

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
3.2.13 13:30
@vevericka12 píše:
Eilaan myslela jsem na neco takovyhleho

Ja videla tenkrat od Jane - vypada jak nafukovaci bazenek - stoji 650. :-) To neni zas takova castka… ;-)

• Citovat
  • Upravit
7744
3.2.13 13:50

Ještě jsem se chtěla zeptat, mají už vaše miminka nějaký zub? Já furt čekám a pořád nic. :D Maty je pravda teď trochu protivnější, hlavně k večeru a mívá občas červené a horké tvářičky. Na dásních není vidět nic. Ruku si žužlá a slintá asi od tří měsíců pořád. :D
Jak to vypadalo u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
3.2.13 14:04
@Fíková píše:
Ještě jsem se chtěla zeptat, mají už vaše miminka nějaký zub? Já furt čekám a pořád nic. :D Maty je pravda teď trochu protivnější, hlavně k večeru a mívá občas červené a horké tvářičky. Na dásních není vidět nic. Ruku si žužlá a slintá asi od tří měsíců pořád. :D
Jak to vypadalo u vás?

nooo, Elenka ma dva zuby od 4 mesicu a ted ji rostou 4najednou…10.2. bude mit 7mesicu…dasne otekly nemela…jen zacala byt protivna, skoro nespi a porad place…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
3.2.13 14:48

@Juana1 Čtyři najednou? Chudinka, ta si to užívá…
U nás to ani tak zdaleka dramatické není. Předvčírem teda blbě spala v noci, pořád se budila, tak jsem jí to včera preventivně mázla Calgelem a byl klid. Čertví, jestli to ale mělo tenhle důvod. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.2.13 15:53

@Fíková
Tak bychom se nepotkaly:-) chodime v patek odpoledne:-)
co se tyka zubu, take zadne nemame. Mala je ale taky takova uslintanejsi, plactivejsi, porad dasnicky masiruje, tak uvidme, kdy se vyklubou:-)

Take mam v pohotovosti Calgel, zatim jsem mazla tak 2×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
3.2.13 17:41

Josefce taky pořád nerostly a minulý týdn vykoukly dva najednou. Cucání prstů, celé pěstičky a všeho, co se jí dostalo do ruky běžné, slintání - no hrůůůza, teď už to ustává. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
3.2.13 18:09

Ahoj holky sme doma a už dnes sme stihli i pohotovost s Terkou kašle až se dusí, soplíky su porád..
A paní dr. zjistila akutní infekci dychacích dutín, ´infekčne zapalene hrdílko, tak mame lečiky a budem se lečit, :roll: :roll: my sme byly v Jablunkove a už pátek jak sme tam prijely mala dostala teploty tak sme nikam nechodily a byly jen na hotelu, dnes tam byla chumelica že sme se nevedely vyhrabat z autem :cert:
Jinak co Vám reknu už ani nepamatuju kdy sem naposled spala, Terinka v noci nespí a jen rve až se nevládze nadechnout, :zed: no tak sme dopadly :zed:
A mame 3zub :pankac: :pankac: :pankac: a o par chloupku na hlave víc (vlasu) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
3.2.13 19:05

Hani to je teda sila :zed: nas to ceka zitra jet domu :zed: mala sice nemocna neni ale taky blbe spi, asi tim jak je to novy prostredi :zed: vzpominam na eilaan jak rikala ze s malym od pul roku radsi nikam nejezdili :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8698
3.2.13 19:58
@vevericka12 píše:
Hani to je teda sila :zed: nas to ceka zitra jet domu :zed: mala sice nemocna neni ale taky blbe spi, asi tim jak je to novy prostredi :zed: vzpominam na eilaan jak rikala ze s malym od pul roku radsi nikam nejezdili :mrgreen:

Terka spí všude jen doma ne :roll: :,( opravdu všude prospí celu noc jen doma ne, no a ted když je nemocna tak nespala ani na hotelu, a Eilaan ríkala nikam nejezdit do pul roku ne? :think: no a my mame za 9dní 7mesícu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
3.2.13 20:35

No nase jak spala pekne tak tedka teda nic :zed: :zed: uvidim jak bude spat az se vratime, pritel uz ji chce nechat vyrvat :oops: mne prijde ze nema rada tu prenosnou postel :nevim: ale uvidime, tedka pre vyzaduje porad aby ji nekdo pri usinani drzel za ruku :pocitac: budi se v 5 rano a nebo driv a skrabe o stenu te postele :pocitac: ale i pres den nic moc, rve na dece s hrackama, rve v naruci, dneska rvala i ve vane 8o :lol: proste porad rve :zed: koukala jsem jestli to nejsou zuby ale nic jsem nenasla, maximalne trochu zarudla dasen :nevim: gel na zuby jsem zapomnela doma, tak to muzu zkusit preventivne a uvidime :nevim:

• Citovat
  • Upravit
637
3.2.13 21:48

Ahoj holky, dodatečne dík za přání, včera a dneska jsem tak nějak slavila v rodině, jsem unavená, tak jdu jen kolem pozdravit a přeju všem moc zdravíčka. Dankovi leze třetí zub, podle DR. jsme zdraví, tak snad nám to chvíli vydrží. :cert: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
3.2.13 22:25

Hani v Jablunkově? U Třince???Lečte se holky :*

My ještě taky žádné toubky nemáme. Ale myslím, že brzy vyrostou.
Jdu spát :) dívala jsem se na Sex ve městě, fajný film. Viděli jste?
Dobrou noc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
3.2.13 23:26

Ahoj holky, my zoubky ještě nemáme… často to vypadá, že se jí tam něco klube, je protivnější a do pusinky by si narvala všechno co jde… slyšela jsem od pár známých, že je to taky trápilo tak od přibližně 3.měsíců ale zoubky jim vylezli tak 7-9 měsíc.. taky pořád čekám a nic… :think: když je Nelinka někdy opravdu už protivná hlavně večer, nemůže zabrat a když budí se každou chvilkou, máznu taky cal-gelem a je klid :) Už má snahu o lezení ale pomáhá si jenom nožičkama, ručičky jí pořád lítaj ze vzduchu na zem :D Když jí to přestane bavit, buď se začne točit do stran na bříšku nebo pořád boří hlavu do země a přijde jí to strašně vtipný :lol: no a občas se začne vztekat… Někdy se snaží po mě opakovat… hlavně když řeknu hele, to se naučila hezky… :D nebo při papaní někdy ham. potom jí baví když si dám třeba plínu před obličej a pak jí odkryju a udělam kuk nebo baf, naučila se to taky, jakmile se jí do ruky dostane plína, nebo nějaký její oblečení, položí si to na obličej a za chvilku rychle sundá a začne se na mě tlemit, občas při tom udělá blé nebo něco na ten způsob… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí