Poradna duly
Jana Čurdová
@Emte Jo, to je možný, měli jsme chodit ve středu 12:45.
Tak začnem bohužel až v dubnu, teda doufám. ![]()
@vevericka12 píše:
Eilaan myslela jsem na neco takovyhlehoJa videla tenkrat od Jane - vypada jak nafukovaci bazenek - stoji 650.
To neni zas tak
@vevericka12 píše:
Eilaan myslela jsem na neco takovyhlehoJa videla tenkrat od Jane - vypada jak nafukovaci bazenek - stoji 650.
To neni zas takova castka…
Ještě jsem se chtěla zeptat, mají už vaše miminka nějaký zub? Já furt čekám a pořád nic.
Maty je pravda teď trochu protivnější, hlavně k večeru a mívá občas červené a horké tvářičky. Na dásních není vidět nic. Ruku si žužlá a slintá asi od tří měsíců pořád. ![]()
Jak to vypadalo u vás?
@Fíková píše:
Ještě jsem se chtěla zeptat, mají už vaše miminka nějaký zub? Já furt čekám a pořád nic.Maty je pravda teď trochu protivnější, hlavně k večeru a mívá občas červené a horké tvářičky. Na dásních není vidět nic. Ruku si žužlá a slintá asi od tří měsíců pořád.
Jak to vypadalo u vás?
nooo, Elenka ma dva zuby od 4 mesicu a ted ji rostou 4najednou…10.2. bude mit 7mesicu…dasne otekly nemela…jen zacala byt protivna, skoro nespi a porad place…
@Juana1 Čtyři najednou? Chudinka, ta si to užívá…
U nás to ani tak zdaleka dramatické není. Předvčírem teda blbě spala v noci, pořád se budila, tak jsem jí to včera preventivně mázla Calgelem a byl klid. Čertví, jestli to ale mělo tenhle důvod. ![]()
@Fíková
Tak bychom se nepotkaly:-) chodime v patek odpoledne:-)
co se tyka zubu, take zadne nemame. Mala je ale taky takova uslintanejsi, plactivejsi, porad dasnicky masiruje, tak uvidme, kdy se vyklubou:-)
Take mam v pohotovosti Calgel, zatim jsem mazla tak 2×.
Josefce taky pořád nerostly a minulý týdn vykoukly dva najednou. Cucání prstů, celé pěstičky a všeho, co se jí dostalo do ruky běžné, slintání - no hrůůůza, teď už to ustává. ![]()
Ahoj holky sme doma a už dnes sme stihli i pohotovost s Terkou kašle až se dusí, soplíky su porád..
A paní dr. zjistila akutní infekci dychacích dutín, ´infekčne zapalene hrdílko, tak mame lečiky a budem se lečit,
my sme byly v Jablunkove a už pátek jak sme tam prijely mala dostala teploty tak sme nikam nechodily a byly jen na hotelu, dnes tam byla chumelica že sme se nevedely vyhrabat z autem ![]()
Jinak co Vám reknu už ani nepamatuju kdy sem naposled spala, Terinka v noci nespí a jen rve až se nevládze nadechnout,
no tak sme dopadly ![]()
A mame 3zub
a o par chloupku na hlave víc (vlasu) ![]()
Hani to je teda sila
nas to ceka zitra jet domu
mala sice nemocna neni ale taky blbe spi, asi tim jak je to novy prostredi
vzpominam na eilaan jak rikala ze s malym od pul roku radsi nikam nejezdili ![]()
@vevericka12 píše:
Hani to je teda silanas to ceka zitra jet domu
mala sice nemocna neni ale taky blbe spi, asi tim jak je to novy prostredi
vzpominam na eilaan jak rikala ze s malym od pul roku radsi nikam nejezdili
Terka spí všude jen doma ne
opravdu všude prospí celu noc jen doma ne, no a ted když je nemocna tak nespala ani na hotelu, a Eilaan ríkala nikam nejezdit do pul roku ne?
no a my mame za 9dní 7mesícu ![]()
No nase jak spala pekne tak tedka teda nic
uvidim jak bude spat az se vratime, pritel uz ji chce nechat vyrvat
mne prijde ze nema rada tu prenosnou postel
ale uvidime, tedka pre vyzaduje porad aby ji nekdo pri usinani drzel za ruku
budi se v 5 rano a nebo driv a skrabe o stenu te postele
ale i pres den nic moc, rve na dece s hrackama, rve v naruci, dneska rvala i ve vane
proste porad rve
koukala jsem jestli to nejsou zuby ale nic jsem nenasla, maximalne trochu zarudla dasen
gel na zuby jsem zapomnela doma, tak to muzu zkusit preventivne a uvidime ![]()
Ahoj holky, dodatečne dík za přání, včera a dneska jsem tak nějak slavila v rodině, jsem unavená, tak jdu jen kolem pozdravit a přeju všem moc zdravíčka. Dankovi leze třetí zub, podle DR. jsme zdraví, tak snad nám to chvíli vydrží.
![]()
Hani v Jablunkově? U Třince???Lečte se holky ![]()
My ještě taky žádné toubky nemáme. Ale myslím, že brzy vyrostou.
Jdu spát
dívala jsem se na Sex ve městě, fajný film. Viděli jste?
Dobrou noc ![]()
Ahoj holky, my zoubky ještě nemáme… často to vypadá, že se jí tam něco klube, je protivnější a do pusinky by si narvala všechno co jde… slyšela jsem od pár známých, že je to taky trápilo tak od přibližně 3.měsíců ale zoubky jim vylezli tak 7-9 měsíc.. taky pořád čekám a nic…
když je Nelinka někdy opravdu už protivná hlavně večer, nemůže zabrat a když budí se každou chvilkou, máznu taky cal-gelem a je klid
Už má snahu o lezení ale pomáhá si jenom nožičkama, ručičky jí pořád lítaj ze vzduchu na zem
Když jí to přestane bavit, buď se začne točit do stran na bříšku nebo pořád boří hlavu do země a přijde jí to strašně vtipný
no a občas se začne vztekat… Někdy se snaží po mě opakovat… hlavně když řeknu hele, to se naučila hezky…
nebo při papaní někdy ham. potom jí baví když si dám třeba plínu před obličej a pak jí odkryju a udělam kuk nebo baf, naučila se to taky, jakmile se jí do ruky dostane plína, nebo nějaký její oblečení, položí si to na obličej a za chvilku rychle sundá a začne se na mě tlemit, občas při tom udělá blé nebo něco na ten způsob… ![]()