Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Eilaan
6.2.13 09:09

@Dlaždička Dobré ráno! :hug: Hi hi, hele, tak vyber první barvu. :lol: Já hlasuji pro zelenou, až budeš mít druhé dítě a bude to kluk, bude to fajn. Zelená je dobrá! :pankac: A jinak obecně pro co nejsytější barvu, žádné pastelové, ty golfky provozem vážně trpí, tak aby tam hned nebylo vše vidět. ;)

• Citovat
  • Upravit
533
6.2.13 10:04

Eilaan:Barva je jistá :) zelená :),ale taky se mi líbí žlutá. Poraď mi golfky do 2500kč hmm… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
6.2.13 11:18

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: Dekujem holky no vyberal tatka kočárek takže tak :mrgreen:
Ja ted bojuji s TERORISTEM nechce mne jíst :pocitac: :pocitac: :pocitac: ale nic vubec nic :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
6.2.13 14:10

Ahojky, tak pořád hledám golfky…našla jsem tyto 4Baby City a nebo 4Baby Guido i mají dobré recenze(za ty peníze)si myslím, že fajn…kukněte a písněte co na ně říkáte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
6.2.13 14:20
@Dlaždička píše:
Ahojky, tak pořád hledám golfky…našla jsem tyto 4Baby City a nebo 4Baby Guido i mají dobré recenze(za ty peníze)si myslím, že fajn…kukněte a písněte co na ně říkáte

Ja podle skušeností s predajem a recenzí od maminek (v obchodu) su pro 4baby Guido :pankac: :pankac:
4baby City sme moc neprodávaly ale to neznamená že su zle,
Ale i já by sem si vybrala Guido :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
6.2.13 14:23

Haničko děkuji :hug:
Jakpak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
6.2.13 15:27
@Dlaždička píše:
Haničko děkuji :hug:
Jakpak se máte?

Dekujem za optání, je nam dobre Terinka je konečne zdrava :srdce:
jen mne nechce nic jest sladke ani presnídavky, jogurty, a kašičky nic, jen mlíko :zed: :zed: :zed:
A ja nevím asi už od pondelí zvracím po ránu a manžel mne podpichuje zda nejsme vtom :roll: :roll: no snad ne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
6.2.13 15:36
@Hana89 píše:
Dekujem za optání, je nam dobre Terinka je konečne zdrava :srdce:
jen mne nechce nic jest sladke ani presnídavky, jogurty, a kašičky nic, jen mlíko :zed: :zed: :zed:
A ja nevím asi už od pondelí zvracím po ránu a manžel mne podpichuje zda nejsme vtom :roll: :roll: no snad ne :oops:

Tak to jsem moooc ráda, že už je zdravá :dance:
Možná zoubky hmm? Já to taky přirovnávám jim, Amča mi taky nic moc teďka nejí.
6e by střevní chřipka? Taky jsem ji nedávno měla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
6.2.13 15:56
@Dlaždička píše:
Tak to jsem moooc ráda, že už je zdravá :dance:
Možná zoubky hmm? Já to taky přirovnávám jim, Amča mi taky nic moc teďka nejí.
6e by střevní chřipka? Taky jsem ji nedávno měla :roll:

No strevní chripka asi jo, ale už at je konec, no my už mame 2zoubky a další dva sou skoro venku tak asi zoubky ale ak ne tak to budu do ní nasilu cpát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.13 16:57

Ahoj maminky, která už jste dala dítko do sporťáku, samozřejmě na ležato? V korbičce s fusakem a kombinézou se ani nepohne, přijde mi tam dost nešťastný. Vím, že zkušené maminky si pořídily dostatečně dlouhou korbičku, ale já bohužel nejsem jedna z nich :( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
6.2.13 18:14

My jezdíme ve sporťáku už od adventu, je to paráda, Jo si tam sama sedá, tak ji jen podepřu tou zádovou podpěrkou a rozhlíží se po světě. Máme ji ve fusaku a pod nožičky jí dávám dětskou ohřívací lahev, když je fakt zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
6.2.13 20:09

Ja mam teda ješte strach dat do sportaku, Terka je mala a stejne mame kousek ješte v korbe ale mame skoro 7mesícu a už budu muset do sportaku :roll:
Holky mne se tak do sportaku nechce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
6.2.13 20:51

Taky se mi nechtělo, bylo to, jako by malá už vyrostla a dospěla nebo co, ale je to fajn, má tam místo, pohodlí, zase se to tolik neliší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
6.2.13 20:55

Já se teda na to těším, až bude malá ve sporťáku. V hlubokém se nudí a prudí. :lol: Takže čekám jak na smilování, až se konečně naučí sedat a budu to moct přestavět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
7.2.13 08:44
@Jadla píše:
Taky se mi nechtělo, bylo to, jako by malá už vyrostla a dospěla nebo co, ale je to fajn, má tam místo, pohodlí, zase se to tolik neliší.

tohle mi neprislo s kocarem, ale tak celkove jak rostou, silene to utika 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí