Poradna duly
Jana Čurdová
Eilaan:Barva je jistá
zelená
,ale taky se mi líbí žlutá. Poraď mi golfky do 2500kč hmm… ![]()
Dekujem holky no vyberal tatka kočárek takže tak ![]()
Ja ted bojuji s TERORISTEM nechce mne jíst
ale nic vubec nic ![]()
Ahojky, tak pořád hledám golfky…našla jsem tyto 4Baby City a nebo 4Baby Guido i mají dobré recenze(za ty peníze)si myslím, že fajn…kukněte a písněte co na ně říkáte
@Dlaždička píše:
Ahojky, tak pořád hledám golfky…našla jsem tyto 4Baby City a nebo 4Baby Guido i mají dobré recenze(za ty peníze)si myslím, že fajn…kukněte a písněte co na ně říkáte
Ja podle skušeností s predajem a recenzí od maminek (v obchodu) su pro 4baby Guido
![]()
4baby City sme moc neprodávaly ale to neznamená že su zle,
Ale i já by sem si vybrala Guido ![]()
@Dlaždička píše:
Haničko děkuji
Jakpak se máte?
Dekujem za optání, je nam dobre Terinka je konečne zdrava ![]()
jen mne nechce nic jest sladke ani presnídavky, jogurty, a kašičky nic, jen mlíko
![]()
A ja nevím asi už od pondelí zvracím po ránu a manžel mne podpichuje zda nejsme vtom
no snad ne ![]()
@Hana89 píše:
Dekujem za optání, je nam dobre Terinka je konečne zdrava
jen mne nechce nic jest sladke ani presnídavky, jogurty, a kašičky nic, jen mlíko![]()
![]()
A ja nevím asi už od pondelí zvracím po ránu a manžel mne podpichuje zda nejsme vtom![]()
no snad ne
Tak to jsem moooc ráda, že už je zdravá ![]()
Možná zoubky hmm? Já to taky přirovnávám jim, Amča mi taky nic moc teďka nejí.
6e by střevní chřipka? Taky jsem ji nedávno měla ![]()
@Dlaždička píše:
Tak to jsem moooc ráda, že už je zdravá
Možná zoubky hmm? Já to taky přirovnávám jim, Amča mi taky nic moc teďka nejí.
6e by střevní chřipka? Taky jsem ji nedávno měla
No strevní chripka asi jo, ale už at je konec, no my už mame 2zoubky a další dva sou skoro venku tak asi zoubky ale ak ne tak to budu do ní nasilu cpát
Ahoj maminky, která už jste dala dítko do sporťáku, samozřejmě na ležato? V korbičce s fusakem a kombinézou se ani nepohne, přijde mi tam dost nešťastný. Vím, že zkušené maminky si pořídily dostatečně dlouhou korbičku, ale já bohužel nejsem jedna z nich
![]()
My jezdíme ve sporťáku už od adventu, je to paráda, Jo si tam sama sedá, tak ji jen podepřu tou zádovou podpěrkou a rozhlíží se po světě. Máme ji ve fusaku a pod nožičky jí dávám dětskou ohřívací lahev, když je fakt zima.
Ja mam teda ješte strach dat do sportaku, Terka je mala a stejne mame kousek ješte v korbe ale mame skoro 7mesícu a už budu muset do sportaku ![]()
Holky mne se tak do sportaku nechce ![]()
Taky se mi nechtělo, bylo to, jako by malá už vyrostla a dospěla nebo co, ale je to fajn, má tam místo, pohodlí, zase se to tolik neliší.
Já se teda na to těším, až bude malá ve sporťáku. V hlubokém se nudí a prudí.
Takže čekám jak na smilování, až se konečně naučí sedat a budu to moct přestavět.
@Jadla píše:
Taky se mi nechtělo, bylo to, jako by malá už vyrostla a dospěla nebo co, ale je to fajn, má tam místo, pohodlí, zase se to tolik neliší.
tohle mi neprislo s kocarem, ale tak celkove jak rostou, silene to utika ![]()
@Dlaždička Dobré ráno!
Hi hi, hele, tak vyber první barvu.
Já hlasuji pro zelenou, až budeš mít druhé dítě a bude to kluk, bude to fajn. Zelená je dobrá!
A jinak obecně pro co nejsytější barvu, žádné pastelové, ty golfky provozem vážně trpí, tak aby tam hned nebylo vše vidět.