Poradna duly
Jana Čurdová
Holky jsme zpet z hor, na horach slunecno, za to u nas
chumelenice, 20cm novyho snehu a my dojeli tesne pred tim nez se udelala ledovka ![]()
mama spi doma lepsi, myslim ze to spatny spani na cestach fakt bude tou cestovni posteli ![]()
Eilaan děkuji za optání, v rámci možností jsem si to užila
Ale dneska se cítím jak kdybych propila celou noc a to jsem neměla ani skleničku ničeho
jsem jak praštěná pytlem
půjdu na prochajdu tak snad mě to přejde
…hezký den kočky
![]()
Dlazdicko ja osobne jsem po nejakym ponocovani do 2 hotova tak jeste 3 dny
je fakt ze tohle je s kojenim blby
ale tak zase si sikovna, ze kojis tak dlouho ![]()
@vevericka12 píše:
Dlazdicko ja osobne jsem po nejakym ponocovani do 2 hotova tak jeste 3 dnyje fakt ze tohle je s kojenim blby
ale tak zase si sikovna, ze kojis tak dlouho
Jojo taky si to říkám
co bych pro tu mojí nespavou potvůrku neudělala ![]()
Dobré ráno! Tak jsem konečně jednou po víkendu trochu odpočatá. V sobotu jsme nechali na odpoledne děti u tchýně a šli jsme na oběd na sushi, pak jsem šla s manželem do obchodu obdivovat a vyzkoušet jeho vysněný objektiv - chápete, bude se hodit hlavně na děti!
Má už 3 různé, ale tenhle nutně potřebuje.
Tak zatím v obchodě zůstal, po zaplacení mé dovolené na něj (naštěstí) nemáme. Pak jsme si ještě dali pohár a po cestě domů se stavili ve 2 parfumeriích, stále ještě nemám vybraný ten svůj vysněný parfém.
V neděli jsme pak dělali velký úklid, já pak šla odpo nakoupit, měli přijít na návštěvu kamarádi. Ale když jsem přijela, čekalo mě překvapení. Kamarádi se omluvili, tak manžel pozval obratem ruky naše Když už jsme uklízeli a chystali…
Takže máma už ví, že malej je nemocnej a bude šílet ještě víc…
Ahoj všechny! U nás je zatím (klep, klep, klep) všechno v pořádku po zdravotní stránce, doma sice bordel jako po bitvě, ale to se nezblázní.
Obávám se, že bud kojit až do smrti. Josefína sice v poledne jí zeleninu a pije čaj, ale jablíčko plive a plive, večerní kaši jí, ale nestačí jí, stejně chce sosat. Nevím, jestli se mi povede ji naučit na něco dalšího. ![]()
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…Nezoufej, jsi dobrá! Zelenina a kase je super vysledek!!!
První zuby dole
a v noci se mi nevzbudí ani jednou i přes růst zubu. mam dokonale miminko!!!
ale to si asi myslime kazda o tom svym.
Jinak ja porad kojim, ale makat na sobe jsem uz zacala a vazim jeste o 3 kila min nez pred tehotenstvim (55)
staci se necpat a hodne se hejbat! vim, je tezky nenarvat se k prasknuti a jist zdrave, ale uz mesic se drzim a mam asi nejhezci postavu co jsem kdy mela.
sice se pres den nezastavim (litani kolem maly, vareni-ucim se, uklid), ale prece se musime libit nasim chlapum!
Hezky deen ![]()
@Teena21 jo to bych taky potrebovala, jenze su lina od prirody a ne a ne se donutit cvicit, natoz delat neco jinyho, malej se naucil vstavat ale sedet ne, takze ho musim porad hlidat, no a kdyz du na wc tak ho musim posadit da zidlicky, jinak by se negde postavil a pak pustil a dal zada:)
Sidinka: tak vyhnat lenocha z tela ven:-), ale koukam ze tvuj drobecek je vazne sikovnej… to nechapu, Kristyannka se kutali jak brambora a kolikrat uvizne na brise, ze nevi co ma delat a spusti pekelny kraval ![]()
Holky, naše dítě se vůbec neotočí. Už s etenkrát 1 den otáčel z břicha na záda, ale od té doby nic. Zas jsem tu na e-miminu četla něco o vakcínách a jak to může způsobit i toto. Mě z něj klepne…
Dneska s ním navíc byla legrace, vypil ráno 120 ml, pak ještě za chvíli trochu (nevím, tak max. 60). No a pak celý den lahev bojkotoval, nechtěl ani příkrmy, jen řval nebo spal. Večer když už jsem zoufale čekala na manžela, že pohlídá staršího a já pojedu s malým na pohotovost jsem se rozhodla zkusit trochu násilí - vypáčila jsem mu pusu, narvala flašku a konečně ten dudlík vzal!!! To se mi ulevilo! Jinak je dost zahleněný, odsávám, hrozivě odkašlává. teplotu ale nemá. Večer jsem mu zkusila dát čípek, napadlo mě, že třeba nechce pít, že ho bolí v krku…
Ahoj holky, mam tip na akci- v Kauflandu maji pleny Huggies Super Dry za 199,–( 50kusu Maxi 8-14kg).Ja jsem s nimi spokojena a tohle je super cena! ![]()
za stejnou cenu maji i Midi 5-9kg 58kusu, maxi plus 10-16kg 44ks
Jsou tam ještě další akce - i na Sunar, ten ještě o 10 Kč levnější, než psala Sidinka, ale bez sušenek.
A Sunar original při koupi 2 ks. 140 Kč. Též výživy a všechno možné.