Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1578
13.2.13 21:36

Normalni krupicku z plnotucnyho mlika trosku masla a to hp zasiti, muzes to udelat tekutejsiu do flasky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
14.2.13 08:10

Z plnotučného mléka 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
14.2.13 09:15

Plnotučné je nejlepší, neošizené (nebo nejmíň ošizené). Ještě jsem ho malé nedávala, ale už jsem koupila kaši, na jejíž výrobu je potřeba, tak až dodělám načnuté baléní rýžové, zkusíme tuhle z pravého mléka.
Josefína zase odmítá odpoledne svačinku z jablka. Když k němu přidám trochu mrkve, tak trošku, ale jen pár lžiček. Zelenina jí jede, kaše už si taky zvykla, ale prostě odpolední svačinku chce mlíko. Asi budu kojit do skonání světa 8o A to už mě přitom těma dolníma tesákama občas hryzne, že bych vylétla z kůže.
Taky jsme tteď začaly vstávat dřív, už to není do devíti, ale v osm už se Jojo sápe po hračkách. Trénujeme nočník, ale chytají mě záchvaty marnosti, ještě to moc nejde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
14.2.13 09:17

A :kytka: myslím na Eilan, ať mají všechno v pořádku, nic nezapomněli a především, ať je malému dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
14.2.13 09:21

Však na nočník má ještě času dost :)
Tebe chytá marnost a co mám říkat já malá se mi ještě ani neotáčí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
14.2.13 09:51

To určitě přijde, Jojo se otáčela moc brzy, bolela jí z toho zádíčka a řvala a řvala a my musely cvičit vojtovku. Brzy na to přijde a bude válet sudy, uvidíš! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
14.2.13 10:19

Na nocnik 8o no to ja teda ziram :D to je u nas taky zcela sci-fi, hlavne jeste ani zdaleka sama nesedi, nocnik hodlam zacit zavadet az tak okolo roku - roku a pul

z plnotucnyho mlika jsem zkusila neco udelat ale mala to nejedla, tak nevim jestli to bylo celkove nebo jen to mliko :nevim: vcera jsem ji jeste do te kase pridala trochu namixovanych povarenych jablek :palec:

• Citovat
  • Upravit
523
14.2.13 18:15

Josefka jablka prská a nechce. :( Dneska jsem zkusila jogurt s banánem a to docela baštila, tak uvidíme zítra, jestli to bude chtít znovu.
Na nočníku se jí docela líbí, směje se, bouchá do něj ručičkama, sem tam do něj něco udělá, někdy se nezadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
14.2.13 20:23

Tak dneska jsem do te kase cojsem davala pridala odpo to jablko a vecer banan a to ji fakt jelo :pankac:

spala vecer cca do 7 a tedka samozrejme nechtela spat :cert: tak mne z postele tedka 30min jeste nadavala :cert:

• Citovat
  • Upravit
1578
14.2.13 21:47

Dneska ochutnal bramborak:) docela mu lezl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
15.2.13 10:14

Ahoj holky, myslíte si že tenhle sporťák(golfač)bude k mojí výšce 170cm dobrý? kukněte prosím na to. Nemám možnost si ho někde vyzkoušet Sportovní kočárek 4Baby Guido 2012 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
15.2.13 12:45

Holky tak sme po focení no krásne fotky budou :pankac: :pankac: :pankac: Terča byla fotogenická a spolupracovala a videla kachničku a lozila všude 8o 8o 8o :lol: No budou hodne fotek a i rodinnych. Paní nas presvedčila a mame i takové intímne :lol: :lol: :lol: ako bez trička tatko a ja jen cez prsa takovu stuhu :lol: :lol: :lol: Už se teším až je budeme mít. :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
15.2.13 12:48
@Dlaždička píše:
Ahoj holky, myslíte si že tenhle sporťák(golfač)bude k mojí výšce 170cm dobrý? kukněte prosím na to. Nemám možnost si ho někde vyzkoušet Sportovní kočárek 4Baby Guido 2012 :hug:

Ahoj ak mužu ti poradit tak 4baby su stejne vysoke jak každej golfáč ja je prodávala a taky by sem do toho golfáču šla, a ja mam 176cm :srdce:
Ted nevím zda si chtela slyšet že bude dostatečne vysoký nebo zda ty nebudeš mala pri golfáču :oops: :oops:
A za mne je krásnej ten fialovej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
15.2.13 15:22

Hani, doufám, že tady dáš potom nějaké fotečky :)My jdeme na focení jak bude Amince roček. Moc děkuji, že jsi mi napsala na ten golfáč. Koupim si ho, měla jsem obavy aby na mě nebyl moc nízký :/já budu obědnávat zelený(jsem na ni ulítlá)mám všechno zelené :)
Krásná profilová fotečka :* :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
15.2.13 19:53

Hani, taky jsem zvědavá na fotky, doufám, že nějaké zveřejníš! Také bych ráda vzala Joju i s partnerem na focení, ale vůbec si teď nepřipadám hezká, tak snad jenom Jo. Ta je krásná za nás za obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí