Poradna duly
Jana Čurdová
Hani - je to ten od aventu? ten mame prave taky
jeden bilej (od 4 mes)a jeden ruzovej (od 6 mes), rozdil mezi nima krome obsahu teda nevidim
, davam ji z toho napit tak, aby ji vyteklo trochu aby to stihla polknout jako lok, docela ji to jde
i kdyz nekdy se zakucka, davam ji z toho ale jen tu vodu, kamaradka mi rikala o necem od adventu z ceho se jakoby musi sat, ale to jsem nenasla
poprve z toho bilyho byl silenej rev a nechtela, jak se taky zakuckala, ale tedka uz to jde lip, akorat teda nevim jestli se tim fakt neco nauci ![]()
dlazdicko - kdyz mam byt nekde dyl, tak si dam do prebalovaci tasky termosku s prevarenou vodou a davkovac na UM a jdu, delame to takhle i na cestach a no problem
a na vecer ji proste na cestach nebo tak dam misto vecere nebo v poledne misto obeda taky mliko, sak se obcas nic nestane
ta flaska nevim co je
my mame na kasi do flasky od aventu takovou variabilni savicku kterou proleze i to hustsi
@Eilaan píše:
volal ze co ma delat, ze oba rvou (starsi ze jsem odesla). Tak jsem mu rekla ze nevim co ma delat a on mu pry 2 hodiny rval a pak usnul.
to je spravna odpoved ![]()
Holky tak dneska jsem zazila co to je pretazeny dite, chtela jsem aby mala vydrzela trochu dyl kdyz uz byla unavena, protoze na spani uz bylo pozde, pak by mi neusnula, no a presne paradox efekt, misto aby po vane byla unavena tak naopak jela na plny obratky, dudlik dudlala frekvenci tak 200/min, oci jak baterky a pak najednou ve 2 sekundach odpadla ![]()
Jenze ona Dlazdicka jen koji a myslela asi, ze by malou nechala nekomu na hlidani a sla bez ni, ne?
Jinak co se tyce manzelova hlidani, jo, proste clovek musi byt drsny. ;-D Ale je pravda, ze jak mi volal, byla ve mne mala dusicka. ![]()
Ajo, no tak na to by taky byl dobrej ten avent ma to fakt tvar jako bradavka (narozdil treba od NUKu)
No ono nepomuze ani to. Ty kojeny deti jsou potvory. My tenkrat meli pro starsiho i lahvicku od Tommee Tipppee, co uz je uplne jak prso a nic… Clovek se mohl vzteknout a proste nee, nee a nee. ![]()
A VOCI jak zarovky mam ja ted. Asi vazne „chcipnu“, jsem totalne pretazena. Jako jestli bude malej nemocnej, vazne nevim, co delat. A nechat vsechny ty penize propadnout… ![]()
Klid
, nebud jak ja, ja taky vzdycky premyslim asi tak 20 kroku dopredu co by bylo kdyby bylo a co udelam kdyz tohle a onohle, vzdy plan B, C,D az nejmene Y
stejne to nevyresis a akorat jde cekat co bude ![]()
Klid
, nebud jak ja, ja taky vzdycky premyslim asi tak 20 kroku dopredu co by bylo kdyby bylo a co udelam kdyz tohle a onohle, vzdy plan B, C,D az nejmene Y
stejne to nevyresis a akorat jde cekat co bude ![]()
Vev my mame lahve avent na mliko a na čaj a kaše mame Tomee Tipees nebo jak je to
![]()
@vevericka12 píše:
Klid, nebud jak ja, ja taky vzdycky premyslim asi tak 20 kroku dopredu co by bylo kdyby bylo a co udelam kdyz tohle a onohle, vzdy plan B, C,D az nejmene Y
stejne to nevyresis a akorat jde cekat co bude
Díky.
No já právě záložní plán nemám. Jet třeba do Thajska, vím, že tam je zdravotnictví na velmi dobré úrovni. Ale jak je to zde? A fakt netuším, jestli ho tahat do takového prostředí oslabeného byť banální rýmou… Nejhorší je, že jsem to našim zbytečně zkomplikovala, kdybychom nejeli my, byli by v klidu. Takhle je máma z té dovolené též na prášky… ![]()
Přesně tak holky, dneska jdu na narozeniny kamarádky a je to 10 kilometrů od domova.Tak jsem tam chtěla být dýl, protože jen kojím a nic jiného mi malá nechce do pusy :/tak hold budu jezdit domů na kojení ![]()
@Dlaždička Ahojky, tak jak dopadla oslava? Doufám, že sis to alespoň v mezích možností užila! ![]()
Ahoj holčiny, tak jsem chtěla objednat přes internet mléko, přesnídávky a pleny, ale zjistila jsem, že v akci v Intersparu mají vše stejně levné nebo dokonce levnější! (Akce je od 6. 2. do 19. 2.) Pampers active baby (modrozelený obal) 82 ks (vel.4) 389,90 Kč a ještě při koupi 2 ks. vlhčené ubrousky zdarma. Huggies super dry 68 ks (vel. 4)300 Kč. Nutrilon při koupi 3 ks 290 Kč a Beba 220 Kč.
No, a nedavala jsi ji nikdy ze zadne flasky? Bud bys to musela zkusit z ni nebo proste at ji to zkuseji dat lzickou a pak holt uspat v naruci. Manzel to kdysi take dal, kdyz jsem sla vecer pryc asi ve 2 mesicich maleho. Nakojila jsem, odesla a jak jsem vyrazila, volal ze co ma delat, ze oba rvou (starsi ze jsem odesla). Tak jsem mu rekla ze nevim co ma delat a on mu pry 2 hodiny rval a pak usnul.