Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Eilaan
8.2.13 20:10
@Dlaždička píše:
Holky dneska jsem Amince koupila tady tuhle flašku…chtěla jsem do ni dát mlíčko s kaší abych mohla v sobotu jít ven a být tam dýl, ale vůbec ji to nechutná :(((a s flaškou neví co dělat :(

No, a nedavala jsi ji nikdy ze zadne flasky? Bud bys to musela zkusit z ni nebo proste at ji to zkuseji dat lzickou a pak holt uspat v naruci. Manzel to kdysi take dal, kdyz jsem sla vecer pryc asi ve 2 mesicich maleho. Nakojila jsem, odesla a jak jsem vyrazila, volal ze co ma delat, ze oba rvou (starsi ze jsem odesla). Tak jsem mu rekla ze nevim co ma delat a on mu pry 2 hodiny rval a pak usnul. :-D

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
8.2.13 20:10

Hani - je to ten od aventu? ten mame prave taky :cert: jeden bilej (od 4 mes)a jeden ruzovej (od 6 mes), rozdil mezi nima krome obsahu teda nevidim :nevim:, davam ji z toho napit tak, aby ji vyteklo trochu aby to stihla polknout jako lok, docela ji to jde :palec: i kdyz nekdy se zakucka, davam ji z toho ale jen tu vodu, kamaradka mi rikala o necem od adventu z ceho se jakoby musi sat, ale to jsem nenasla :nevim: poprve z toho bilyho byl silenej rev a nechtela, jak se taky zakuckala, ale tedka uz to jde lip, akorat teda nevim jestli se tim fakt neco nauci :mrgreen:

dlazdicko - kdyz mam byt nekde dyl, tak si dam do prebalovaci tasky termosku s prevarenou vodou a davkovac na UM a jdu, delame to takhle i na cestach a no problem :palec: a na vecer ji proste na cestach nebo tak dam misto vecere nebo v poledne misto obeda taky mliko, sak se obcas nic nestane :P :) ta flaska nevim co je :think: my mame na kasi do flasky od aventu takovou variabilni savicku kterou proleze i to hustsi

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
8.2.13 20:12
@Eilaan píše:
volal ze co ma delat, ze oba rvou (starsi ze jsem odesla). Tak jsem mu rekla ze nevim co ma delat a on mu pry 2 hodiny rval a pak usnul. :-D

:lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac: to je spravna odpoved :pankac:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
8.2.13 20:28

Holky tak dneska jsem zazila co to je pretazeny dite, chtela jsem aby mala vydrzela trochu dyl kdyz uz byla unavena, protoze na spani uz bylo pozde, pak by mi neusnula, no a presne paradox efekt, misto aby po vane byla unavena tak naopak jela na plny obratky, dudlik dudlala frekvenci tak 200/min, oci jak baterky a pak najednou ve 2 sekundach odpadla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
8.2.13 20:39

Jenze ona Dlazdicka jen koji a myslela asi, ze by malou nechala nekomu na hlidani a sla bez ni, ne?

Jinak co se tyce manzelova hlidani, jo, proste clovek musi byt drsny. ;-D Ale je pravda, ze jak mi volal, byla ve mne mala dusicka. :-D

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
8.2.13 20:49

Ajo, no tak na to by taky byl dobrej ten avent ma to fakt tvar jako bradavka (narozdil treba od NUKu)

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
8.2.13 21:08

No ono nepomuze ani to. Ty kojeny deti jsou potvory. My tenkrat meli pro starsiho i lahvicku od Tommee Tipppee, co uz je uplne jak prso a nic… Clovek se mohl vzteknout a proste nee, nee a nee. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
8.2.13 21:10

A VOCI jak zarovky mam ja ted. Asi vazne „chcipnu“, jsem totalne pretazena. Jako jestli bude malej nemocnej, vazne nevim, co delat. A nechat vsechny ty penize propadnout… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
8.2.13 21:18

Klid :kytka:, nebud jak ja, ja taky vzdycky premyslim asi tak 20 kroku dopredu co by bylo kdyby bylo a co udelam kdyz tohle a onohle, vzdy plan B, C,D az nejmene Y :jazyk: stejne to nevyresis a akorat jde cekat co bude :nevim:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
8.2.13 21:19

Klid :kytka:, nebud jak ja, ja taky vzdycky premyslim asi tak 20 kroku dopredu co by bylo kdyby bylo a co udelam kdyz tohle a onohle, vzdy plan B, C,D az nejmene Y :jazyk: stejne to nevyresis a akorat jde cekat co bude :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8698
8.2.13 21:26

Vev my mame lahve avent na mliko a na čaj a kaše mame Tomee Tipees nebo jak je to :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
8.2.13 21:33
@vevericka12 píše:
Klid :kytka:, nebud jak ja, ja taky vzdycky premyslim asi tak 20 kroku dopredu co by bylo kdyby bylo a co udelam kdyz tohle a onohle, vzdy plan B, C,D az nejmene Y :jazyk: stejne to nevyresis a akorat jde cekat co bude :nevim:

Díky. :hug: No já právě záložní plán nemám. Jet třeba do Thajska, vím, že tam je zdravotnictví na velmi dobré úrovni. Ale jak je to zde? A fakt netuším, jestli ho tahat do takového prostředí oslabeného byť banální rýmou… Nejhorší je, že jsem to našim zbytečně zkomplikovala, kdybychom nejeli my, byli by v klidu. Takhle je máma z té dovolené též na prášky… :?

• Citovat
  • Upravit
533
9.2.13 14:46

Přesně tak holky, dneska jdu na narozeniny kamarádky a je to 10 kilometrů od domova.Tak jsem tam chtěla být dýl, protože jen kojím a nic jiného mi malá nechce do pusy :/tak hold budu jezdit domů na kojení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
9.2.13 23:13

@Dlaždička Ahojky, tak jak dopadla oslava? Doufám, že sis to alespoň v mezích možností užila! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
9.2.13 23:22

Ahoj holčiny, tak jsem chtěla objednat přes internet mléko, přesnídávky a pleny, ale zjistila jsem, že v akci v Intersparu mají vše stejně levné nebo dokonce levnější! (Akce je od 6. 2. do 19. 2.) Pampers active baby (modrozelený obal) 82 ks (vel.4) 389,90 Kč a ještě při koupi 2 ks. vlhčené ubrousky zdarma. Huggies super dry 68 ks (vel. 4)300 Kč. Nutrilon při koupi 3 ks 290 Kč a Beba 220 Kč.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex