Poradna duly
Jana Čurdová
Ja nereším golfky taky a rešit ani nebudu,
budem mít sporták co mame k trojkombinaci je velky a prostorní, ja jezdím mhd ale nizkopodlažní takže nemám problem, a auto mame veliky tam se zmestí i dva kočáry
![]()
A nechodím ani na tury nebo nekde kde je treba jinej,
![]()
My mame zatím korbu sme vtom malý tak mame na sportak čas
![]()
PRIKLADAM FOTKY NAŠEHO KOČARKU I SPORTAKA
![]()
Teda, fakt krásný! U nás to je taky tak, když jedu trolejbusem/autobusem, tak nízkopodlažním, takže teď golfky nepotebujeme.Ale fakt je, že až bude malá chodit, případně jezdit na odrážedle, hodí se.
Jinak mám dneska strašnou radost, moje sestra byla dneska na utz po stimulaci Fostymonem a zrají jí vajíčka!!! Jupíííííí, strašně jsem za to šťastná, v sobotu nebo v pondělí půjde na odběr a prý budou i na zamražení a hned jedno použijí a třeba bude mít Josefína za krátko bratrance nebo sestřenici. Úplně mi z toho plesá srdéčko.
![]()
@Jadla píše:
Teda, fakt krásný! U nás to je taky tak, když jedu trolejbusem/autobusem, tak nízkopodlažním, takže teď golfky nepotebujeme.Ale fakt je, že až bude malá chodit, případně jezdit na odrážedle, hodí se.
Jinak mám dneska strašnou radost, moje sestra byla dneska na utz po stimulaci Fostymonem a zrají jí vajíčka!!! Jupíííííí, strašně jsem za to šťastná, v sobotu nebo v pondělí půjde na odběr a prý budou i na zamražení a hned jedno použijí a třeba bude mít Josefína za krátko bratrance nebo sestřenici. Úplně mi z toho plesá srdéčko.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jdli, tak držím Tvojí sestře všechny palečky!!!
Jinak ad kočárky a „sci-fi“ životní styl…
Upřímně, já Ti to závidím… Teď jsem byla u kamarádky, která žije trochu jako vy - řidičák a auto si tedy nakonec ve svých 32 pořídila, má 5 letou holčičku a přeci jenom občas se jí hodí se tím autem někam dopravit. Žije teda jen s malou a mamkou, asi v roce malé se přestěhovaly z Prahy na venkov. Co vám budu povídat - byla to tam idyla… ![]()
Jinak tady docela se zájmem pozoruji, jak říkáš Josefínce, mám kamarádku, která má holčičku stejného jména a říká jí úplně jinak: Josefínka, Sefinka nebo Sefi, Pepi, Pepča. Je pravda, že k té Pepi došli až časem. Je super, jak si jde s tím jménem hrát! ![]()
Josefíně říkáme hlavně Jo nebo Jojo a Jojidlo, já jsem Jaroslava a vždycky mi všichni říkali Jájo, tak asi proto. A právě moje sestra říká Josefce Fína. Ale to je fakt v menšině.
Znám jenom jednu další Josefínu, dceru sestry mé kamarádky
A obě Josefíny, pokud vím, dostaly jméno podle Josefíny Marchové z Malých žen.
Hani kocarek je bozi ![]()
bohuzel, my taky porad nekam jezdime, takze neustale skladat nebo rozkladat kocar je sila, to nemluvim o tom kdyz se ma vylezt nekam s kocarem kde neni bezbarierovej pristup
i kdyz je takovych mist malo, ale jednim z nich je muj bankomat
a kdyz bych chtela bezbarierovej tak bych musela o 4km dal
takze v takovych situacich budou golfky jako pozehnani, auto mame celkem velky, ale i tak zabere kocar rozlozenej na dve casti pomalu celej zadek
a to si myslim, ze mam jeste jeden ze skladnejsich ![]()
Jinak ty zapp xtra golfky teda maji 8,5kg coz je celkem dost, ale zato kdyz se slozi tak jsou fakt mini ![]()
@vevericka12 píše:
Jinak ty zapp xtra golfky teda maji 8,5kg coz je celkem dost, ale zato kdyz se slozi tak jsou fakt mini
Na ty jsem taky koukala a líbí se mi moc to polohování. Jen nechápu, když je to úplně v leže to to mimino má nohy v tom schůdku, co tam je? ![]()
@Fíková ten schudek muzes jak kdyby vyboulit, takze mimino ma nohy nahore, ale porad je to poloha jak kdyby do otevrenyho V, trochu jak autosedacka no, trochu min
to je asi tak jedinej zadrhel co jsem na tom tak ohledne polohovani nasla
Ahooooooj, ja jsem nestihala dneska cist, maly mel brekavou naladu, zitra si to doctu, Eilaan zlata s dvojcatkem, moc moc moc DEKUJI. Ano je to Peg Perego Pliko Switch Easy drive 2012, tento kočár je z trojkombinace, co máme. Pak dočtu, Daniel právě tahá na sebe ubrus, jdu zasahovat, paaaaaa ![]()
@Jadla píše:
Josefíně říkáme hlavně Jo nebo Jojo a Jojidlo, já jsem Jaroslava a vždycky mi všichni říkali Jájo, tak asi proto. A právě moje sestra říká Josefce Fína. Ale to je fakt v menšině.
Znám jenom jednu další Josefínu, dceru sestry mé kamarádkyA obě Josefíny, pokud vím, dostaly jméno podle Josefíny Marchové z Malých žen.
Aha.
Je to hezké. Kamarádka je Johana a také se jí říká Jo nebo Jojo. V příbuzenstvu máme Jenovéfu, té zase říkají Jéňa.
Takže nakonec se na písku stejně občas nepozná, jak se které dítko jmenuje, protože ty zdrobněliny jsou podobné. Já vlastně také říkám Maxíkovi často Mášo (vzniklo ze šišlavého Makšo-Maxo) a nejčastěji Myško nebo Myší, tak si také asi Každý myslí, je je Michal. ![]()
Dobré ránko holky, mě stěch golfek jde hlava kolem
vybírám, přemýšlím, čtu recenze ach jooo :/jdu uklízet ![]()
Hani krásný kočárek… ![]()
@Binnuska Ahojík!
Jujda, Daník ještě po 21. hodině vzhůru… Ještě teď když si vzpomenu na Maxe, který v tomto věku chodil spát tak ve 23 h a ještě jsme ho museli hodinu houpat…
Jsem tak vděčná za tohle naše druhé škvrně, které spí od 20 h většinou až do rána a to by šel nejradši už v 19, ale já ho trochu „táhnu“, aby určo vydržel do rána. ![]()
Jinak co se týče kočáru, přesně jak píše Vev. Ono to vypadá v poho, ale potom když máš něco zařídit někde, kde jsou schody, jsou golfky požehnání. Dokud to nezakusíš, třeba Tě to tak strašně štvát nebude. Ale myslím, že jsi psala, že vše také musíš vyřizovat pomocí MHD a pokud bydlíte tam, kde jsi rodila, s městem to není jednoduché. Já bych tedy do golfek rozhodně šla. Obzvlášť když to Vaše dítko živíš tak dobře, že váží jak náš tříletý…
To se hodí každé kilčo na kočáru dole. To co máš ty je něco mezi, kamarádka má Cybex Callisto: http://www.detskydum.cz/…isto-106902/, ten má podle těchto stránek 8 kg. Navíc je takový větší a nosit ho sama - to už nedá. Strašně se jí líbí na pohled, navíc proti velkému a těžkému hlubokému, který měla je to dost upgrade, tak je s ním i spokojená. Jenže když se s ní bavíš, zjistíš, že jet s ním kamkoli do města je pro ni problém. A v tom je ten rozdíl. Musí se pořád spoléhat na něčí pomoc, jako předtím… Mimochodem, já jsem o něm také uvažovala - že jednoduchá kola víc projedou (ale jak už jsem psala, ta naše dvojitá projedou stejně a upřímně řečeno, na sněhu neprojedeš ani s tímto…).