Poradna duly
Jana Čurdová
@Dlaždička píše:
A proč jste se nestavili???Jeli jste přes Bystřici
Ja nevím zda sme jeli pres tade
to tam neznam vubec.
tak snad prášte
ješte tam pujdem
@Jadla
Tak to je paráda, určitě si plavčení užijete!
Paj dej vědět dojmy:)
Já v DM využívám slevové kupony. Zrovna o víkendu jsem nakoupila nějakou dětskou výživu - mají tam akci za 20 bodů 15% na veškerou dětskou výživu.(tuhle akci mají, myslím, do 15.2.).
@Fíková píše:
@Dlaždička Můj muž je původně z Mostů u Jablunkova.
Jee to je fajn
tak jak pojedete kolem taky se stavte ![]()
@Dlaždička Jojo, vtírneme se na kafe.
Já tam teda jezdím dost nerada-k tchýni
Naštěstí je to dost z ruky, tak to není tak často.
Slevu na dětské jídlo využiju, Emte, díky za typ. Když jsem tam teď byla, nefungovala nějak ta karta, dvě paní prodavačky tam nad ní dumaly a nešla, tak snad to bude fungovat, až to půjdu zkusit příště.
Holky, jak se tu bavíte o těch golfkách - v Peregu mám tohle: http://www.moje-miminko.cz/…zidetail.jpg Bude mi to stačit? Nebo mám ještě něco kupovat? Ten nánožník je samože oddělávací.
Už jsem z toho jelen.
Binnus, jsou nádherné! Vím, že nejde jen o to, jak vypadají, ale vypadají opravdu dobře.
Jadli, díky, to je část té trojkombinace, co jsme koupili na začátku do výbavy,(vanička, tohle a vejce), já jsem teď popletená, esli nemám koupit ještě takový ten malý golfáček, co jsme měli jako děti, tohle se mi zdá moc high-tech. Složit se to sice taky dá, ale právě k tomu moři, jestli to nebude „velký krám…“ ![]()
Já mám taky podobný z trojkombinace a na teď mi určitě stačí a jsem spokojená. Na dovolenou v létě se chystáme, ale ještě jsem kočár neřešila, nějak si zatím nedovedu představit vůbec, jak bude všechno s malou v roce fungovat, co pořídit, co ne, co bude praktické, co spíš nepoužijeme.
No, však já právě Jadli taky ne. Tak počkáme, až sem přijdou holky vícedětné, že Eilaan,
a udělí moudré rady. Fakt jako mám dilema.
Díky moc!!!
Když už se řeší ty golfky… Začínám se taky porozhlížet po něčem na léto. Aby to bylo i do terénu. Zatím jsem našla Chicco Multiway, takhle mi přijdou dobré, ale vůbec se v kočárcích neorientuju…
http://www.slune-cz.cz/…co-multiway/
Krásne sportáky holky opravdu vybírate kvalitu
my sportak mame v trojkombinaci, a kupovat jinej nebudu ![]()