Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
4.2.13 13:54
@Dlaždička píše:
A proč jste se nestavili???Jeli jste přes Bystřici :)

Ja nevím zda sme jeli pres tade :oops: :roll: to tam neznam vubec. :oops: tak snad prášte :* ješte tam pujdem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
4.2.13 17:28

@Jadla
Tak to je paráda, určitě si plavčení užijete! :) Paj dej vědět dojmy:)
Já v DM využívám slevové kupony. Zrovna o víkendu jsem nakoupila nějakou dětskou výživu - mají tam akci za 20 bodů 15% na veškerou dětskou výživu.(tuhle akci mají, myslím, do 15.2.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
4.2.13 20:32

Vevericko děkuji :*
Hani, určitě jste jeli kolem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
4.2.13 20:35

@Dlaždička Můj muž je původně z Mostů u Jablunkova. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
4.2.13 20:39
@Fíková píše:
@Dlaždička Můj muž je původně z Mostů u Jablunkova. :D

Jee to je fajn :)tak jak pojedete kolem taky se stavte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
4.2.13 20:44

@Dlaždička Jojo, vtírneme se na kafe. :lol: Já tam teda jezdím dost nerada-k tchýni :lol: Naštěstí je to dost z ruky, tak to není tak často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
4.2.13 21:53

Fik: dokonala holcicka!!! woooow

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
4.2.13 22:11

Slevu na dětské jídlo využiju, Emte, díky za typ. Když jsem tam teď byla, nefungovala nějak ta karta, dvě paní prodavačky tam nad ní dumaly a nešla, tak snad to bude fungovat, až to půjdu zkusit příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
4.2.13 22:22

Holky, jak se tu bavíte o těch golfkách - v Peregu mám tohle: http://www.moje-miminko.cz/…zidetail.jpg Bude mi to stačit? Nebo mám ještě něco kupovat? Ten nánožník je samože oddělávací. :) Už jsem z toho jelen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
4.2.13 22:28

Binnus, jsou nádherné! Vím, že nejde jen o to, jak vypadají, ale vypadají opravdu dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
4.2.13 22:32

Jadli, díky, to je část té trojkombinace, co jsme koupili na začátku do výbavy,(vanička, tohle a vejce), já jsem teď popletená, esli nemám koupit ještě takový ten malý golfáček, co jsme měli jako děti, tohle se mi zdá moc high-tech. Složit se to sice taky dá, ale právě k tomu moři, jestli to nebude „velký krám…“ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
4.2.13 22:44

Já mám taky podobný z trojkombinace a na teď mi určitě stačí a jsem spokojená. Na dovolenou v létě se chystáme, ale ještě jsem kočár neřešila, nějak si zatím nedovedu představit vůbec, jak bude všechno s malou v roce fungovat, co pořídit, co ne, co bude praktické, co spíš nepoužijeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
4.2.13 23:01

No, však já právě Jadli taky ne. Tak počkáme, až sem přijdou holky vícedětné, že Eilaan, :mavam: a udělí moudré rady. Fakt jako mám dilema. :) Díky moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
5.2.13 10:03

Když už se řeší ty golfky… Začínám se taky porozhlížet po něčem na léto. Aby to bylo i do terénu. Zatím jsem našla Chicco Multiway, takhle mi přijdou dobré, ale vůbec se v kočárcích neorientuju…
 http://www.slune-cz.cz/…co-multiway/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.2.13 10:06

Krásne sportáky holky opravdu vybírate kvalitu :pankac: :pankac: :pankac: my sportak mame v trojkombinaci, a kupovat jinej nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí