Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
523
7.2.13 21:12

:lol: děkuji za tip! Myslím, že bych to nesvedla, jí říct něco takového ostřejšího. Zatím se cítím osobně tak dobře, že nad tím mávnu rukou. Ale přiznávám, žes mě, Binnusko, pohladila po duši. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
7.2.13 21:42

Ahojky kocky, jo deticky rostou jako z vody. @Jadla si z toho nic nedelj:)i ja uz koukala na staqhovaci korzet nebo co to je.ale proc, holt nejsme zadny silenkyne z holyvudutakze kliidek, ono se to opravi, bude leto vic pohybu, plavanicko a podobne:) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
7.2.13 21:48

V lekarne DR.MAX akce SUNAR pri koupi 2 baleni SUNAR COMPLEX susenky k tomu. cena 199,–
a kdyz se pak zaregistrujete na Sunar. cza zadate tam cas a datum z uctenky o nakupu muzete vyhrat obleceni Sunar, mooc pekny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
8.2.13 08:21

Jadlo jsem si teď vzpoměla na svoji tchýni. Bylo to ještě před těhotenstvím. Pokaždé co jsme k nim přijeli na návštěvu mi řekla:Nepřibrala si náhodou???Jsi nějaká širší.. :zed: A to bylo opravdu pokaždé, už mě to pěkně štvalo, jednou jsem ji řekla to stejná, jak jsme zase přijelI jsem ji předběhla a řekla:Nepřibrala si náhodou? :lol: Od té doby mám pokoj. Takže za mě…NEJLEPŠÍ OBRANA JE ÚTOK :palec: Ale jinak mám tchýni opravdu v pohodě..

Holky dneska jedeme na nááákupy(zimní slevy)juhuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
8.2.13 09:00

No ja mam nastesti tchyni az na par veci taky ok

slevy jsem uz koukala ale nic nenasla, pripadne jsem nasla to, co jsem uz koupila za plnou cenu predtim protoze jsme to potrebovali :pocitac: ale koukala jsem uz na jarni a letni kolekce :pankac:, to se zas brzo penezenka zapoti :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8.2.13 10:22

Ahoj holky, která prckovi vaříte polévku, podáváte ji normálně v lahvičce na čaj? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
8.2.13 10:26

Jak jako polivku? 8o s cinskyma nudlema? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
8.2.13 11:02

Holky, to ja nakupovani uz davno vzdala. Jednak zatimco stale pribiram si myslim, ze snad nekdy zhubnu, tak se do toho nehrnu a uz opravdu nemam co na sebe. A kdyz uz se nekdy vyyyjimecne nekam vypravim, stejne nakonec nakoupim jen veci pro deti. :-)

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
8.2.13 11:04
@AndreaDavid píše:
Ahoj holky, která prckovi vaříte polévku, podáváte ji normálně v lahvičce na čaj? 8o

Sice polevku v pravem slova smyslu nedavam, ale proc ne - vyvar, zelenina… Polevky jsou super. Kazdopadne ja davam vse lzickou. At si zvyka. ;-)

• Citovat
  • Upravit
7744
8.2.13 11:09

Taky dávám veškeré jídlo lžičkou. Já se chtěla zeptat, jak to máte s pitím? Mně Maty všechno plive, vodu i čaje. Ovocné šťávy jí dávat nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
8.2.13 12:53

Dávám čaj, v hrníčku s takový tím víčkem a dírkama. A i když plive, věřím, že i něco vypije. Ale pití má hlavně ještě MM.
Taky nemám co na sebe. nic si nekupuju, obchody nesnášim, nějak mě stresuje zkoušení si oblečení. Takže zatím chodím v tom, co mám, pod kabátem to není ani tak vidět, přes nedopnutelné knoflíky na košilích nosim vestičky. A až bude jaro, asi zůstanu doma. :roll:
Ale! Byla jsem dneska na tom plavání a bylo absolutně SUPER!!! Jo se smála a cákala ručkama a strašně si to užívala, líbilo se jí tam a mně taky. A poprvé od porodnice jsem mluvila s ostatníma lidma a s maminkama vůbec (krom vás tady, samozřejmě) a bylo to strašně krásné.
A pak jsem šla do města a koupila jsem pět nočníků (domů, k babičkám, na chalupu a k prababičce) a doma jsme hned jeden vyzkoušly a Josefka se tam vykadila. Myslela jsem, že nadskočím radostí.
No a to je všechno z mého endorfiny nabitého dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
8.2.13 13:52

Hm tak vyvar me nanapadl, ale spis me napada - vyvary se vetsinou davaji kdyz je clovek nemocnej a tak protoze maji hodne mineralu atd., obecne se ale nic s vysokym obsahem mineralu apod. pro tak male deti nedoporucuje do 1 roku kvuli ledvinam, protoze to jeste neumi tak dobre zpracovat ne? :nevim: takze bych to spis asi nedavala :nevim:

jadla - to je super, ze se ti plavani libilo, kontakt s ostatnima je potreba :pankac: a ohledne nakupovani - muzes nakupovat pres internet a to co se ti nelibi poslat zpatky, tak to delam ja pokud nemam zrovna naladu litat po obchodech :pankac:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
8.2.13 13:57

@Fíková ted jsme na cestach tak nedavam nic moc, ale jinak doma z uciciho hrnicku par loku po obede nebo po odp. prikrmu, davam cistou koj. vodu.

• Citovat
  • Upravit
523
8.2.13 14:15

Objednávám přes internet, teď zrovna čekám na boty, ale už je to přes tři týdny a pořád nic 8o Před porodem to bylo fajn, měla jsem konfekční postavu na osmatřicítku, ale teď je to blbý, protože tu nezapnu přes prsa. O břichu ani nemluvim. Ale to neva, budu se muset pokusit překonat další ze svých fobií a vydat se na nákupy.
Vývary podle mě neškodí, když nejsou z tučného vepřového nebo tak. Může se do něj zamixovat trocha zeleniny, myslím, že to uškodit nemůže. Ale nemám o tom odbornější povědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
8.2.13 15:57

Ad polévky: Teď jsem pročítala u kamarádky nějaké knihy o výživě dětí a tam nazývají i ty mixované masozeleniny polévkami… :-) Takže každý si pod tím představí asi něco jiného.

My dávali klasické polévky také až po roce. Byl na polévkách asi 3 měsíce, protože ty mixované „blivajzky“ odmítl den ze dne a normální jídlo jíst neuměl. :-D Takže jsme začínali učit polévky a chleba. Každopádně fakt také nejsem odborník, ale když uděláš klasickou masozeleninu - uvaříš maso a smícháš ho s uvařenou zeleninou, neměl by tam být v množství minerálů rozdíl od vývaru, ne? Při stejných ingrediencích… Leda že by se to vyvařilo z kostí?

Ze začátku jsem dělala hodně brokolicovou nebo květákovou - takovou dětskou úpravu. Ale opravdu mu začaly chutnat až ty vývary, ty miluje dodnes.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex