Poradna duly
Jana Čurdová
@Fíková víme prd… sráží jí teplotu a dopují Diazepamem, aby nekřečkovala, takže je pořád jako ožralá… všechny testy jsou v pořádku…
@balenka píše:
U nás stav setrvalý… Pořád vysoké horečky…
Chudinka malá a kdy Vás pustí domu? už se ví co jí je? nebo jen teploty? ![]()
opatrujte se holky ![]()
Snad sebrzy uzdravi:(
Hani dnes jsem na tebe myslela kdyz jsem se rozhodla male po 100 letech dat mrkev ![]()
Nic nevíme. Prý asi zuby nebo nějaká viróza, ale má jen teplotu, tak spíš ty zuby… Už jí to vyskakuje jen pod 39, tak snad už bude líp…
@balenka prdelka je uplne ruda
@fikova na te fotce s tatkem vypada jako porcelanova panenka.
@Sidinka meli hsme taky, pomohla mast proti kvasinkam, myslim ze to je imazol nebo tak, ale pozor jen uplne tenkou vrstvu namazat vzdycky
@vevericka12 píše:
Snad sebrzy uzdravi:(Hani dnes jsem na tebe myslela kdyz jsem se rozhodla male po 100 letech dat mrkev
jeee no my ted mrkev zas dávat nebudem, ale snad malé chutnala co? ![]()
Tak u nas novinka ze se nase lenoska s oporou postavila skoro doprima na kolena
jako chapu ze jsme totalne pozadu jinak, ale na nase pomery super vykon
![]()
Tak super! Jo a mně to pozdě nepřijde… Zrovínka s tím stavěním jsou doktoři spíš nešťastní, když to dělá dítě moc brzy. Takže ![]()
Tak super! Jo a mně to pozdě nepřijde… Zrovínka s tím stavěním jsou doktoři spíš nešťastní, když to dělá dítě moc brzy. Takže ![]()
Holky, od sobotního večera jsme doma z nemocnice! Jen je to teď ještě větší mamánek než dřív… ![]()
@balenka Tak to jsem ráda, že je Vám líp.
A už se ví, čím to bylo? S tím mamánkovstvím po nemoci to znám. Staršího jsem měla pověšeného na krku jen po obyčejné šesté nemoci (kterou teda snášel strašně špatně) ještě 14 dní a dalších 14 dní, než se to spravilo úplně. ![]()
Levandule - No a prijde mi ze je celkem stabilni tak ona asik proste potrebuje cas aby ziskala jistotu a pak az teprve neco udela ![]()