Poradna duly
Jana Čurdová
@vevericka12 píše:
@Levandule121 jj u vevericku se ji vsechno skorojediny co nejedla co si pamatuju byl porek, ale asi jsem ho do toho dala moc tak to melo prilis silnou chut
chlebem se cpe jako ze se fakt cpe
v poledne normalne mrci ze chce taky kdyz to vidi na stole
tak uz ji predtim davam extra najist aby ji to zasytilo ale to na situaci nic nemeni, nevim kolik by toho zdlabla kdyby mela neomezeny pristup
Davali jste nekdo chrest? Prijde mi ze davam vicemene dokola fenykl/cukety/celer
nebo mate jeste tip nejakej? Jeste jsem myslim nezkousela petrzel, jinak me ze zeleniny uz moc nenapada no, leda ze bych zase zkusila ten porek
Petrzel, pastynak urcite, pak jsem davala Maxovi brokolici a spenat - ten mel moc rad. Jo, dyni. Ta nesmi chybet.
Jo, dyni jsem delala taky ale nedelam to moc rada, protoze je to strasnej opruz to zbavit te slupky
spenat je dobrej napad, to delas mrazenej nebo kupoujes cerstvej?
Vev, jinak dik moc, pouhopouhym slovem „u vevericku“ jsi mi zvedla naladu jak vcera, tak znovu i dnes rano, kdyz jsem si na to vzpomnela.
Spenat jsem davala zmrazeny, znas me.
Ne ten protlak, ale takove ty kulicky… Fakt ho mel rad. S dyni me napadlo mu ji dat pecenou - takove to hokajdo. Jinak jsem ji osobne neodslupkovavala, tak nevim. Na peceni jsem jen rozkrajela na mesicky, oddelala pecicky. Slupku asi ne. Ale odkrojit ji by nebyl problem ne? To asi spis u tech klasickych velkych polevkovych??? Nemam moc zkusenost… Max jel na dynovych sklenickach a super. Theo se dyni ze sklenicky dusi. ![]()
Ja kupuju tady toto a to se slupky zbavuje fakt blbe, nic jinyo jsem nenasla
http://www.delhaizedirect.lu/…300000_L.jpg
Jsem rada ze ti to zlepsilo naladu
celkove je nalada nejak naprd hlavne to pocasi je des a hruza
a to jsem si rikala jeste parada budu na materske a pocinaje dubnem se budu s kafem valet na zahradea zatim se clovek kazdej den vzbudi do seda a deste
![]()
Jééé holky, tak to jsem ráda, že Aduš baští všechno a ve velkém ![]()
Na desetiměsíční kontrole 9640g a 74cm!
A chodí po bytě za jednu ruku nebo za kočárkem ![]()
No tak o chozeni se nam muze zdat
ale je zas fakt ze za ruku bych nevodila no
maximalne kdyz se nekam vytahne tak ji jistim aby neprepadla dozadu, ale jinak ji spis necham at dela co zvladne sama
Ahoj no Terča sní uplne vše jen ovoce jde do ní težko tak vždy delam bílej dort a tam nasekam ovoce tak to sní, no taky v presnídavkach, a v jogurtech ale čerstvé ne ![]()
Taky my máme 8zubu
stoho su 3na pul venku ![]()
@vevericka12 píše:
No tak o chozeni se nam muze zdatale je zas fakt ze za ruku bych nevodila no
maximalne kdyz se nekam vytahne tak ji jistim aby neprepadla dozadu, ale jinak ji spis necham at dela co zvladne sama
Nevodím, popochází a jednou rukou se přidržuje čehokoliv
už jí někdy stačí, jen to, že v té ruce něco drží a popojde ![]()
Holky, já jsem šťastná, že se ten náš plazí! ![]()
Jinak dnes tu byla kamarádka a malý aby se předvedl, snědl trochu zeleninky.
Zato ten můj trik s kaší v lahvi už prohlídl a vykašlal se mi na ní.
Ale zas jsem koukala, jak už je chytrej. Dala jsem mu tu lahvičku s kaší a když jí odmítl, položila jsem ji před něj na židli a šla pro mlíko, které jsem udělala do 2. úplně stejné lahvičky. Jak jsem mu jí dala, nejdřív ji odmítl, tak jsem ukázala na tu 1. a řekla, že tam je kaše, tady že je mlíčko. On kouknul na jednu, na druhou, zas zpět a bylo úplně vidět, jak mu to najednou došlo a vzal si to mlíko. ![]()
No co se zeleniny tyce takjedeme na mrkvy, petrzel a brambory:)vareny samocervena repa. spenat a brokolici, ale to kdyz byl mensi
ovoce banan a jablko to kouse sam. obcas hruska
jinak nejak extra nejime hlavni je porad mlicko, ikdyz sem omezila a ma hlad tak si trochu neceho da ale pak stejne dojde na mlicko, takze jeste ani nema tuhou stolici, jen obcas.
Holky, tak mi pred pred 14 dny na 10 mesicni kontrole meli 70cm a 8800g…papa mi snad vsechno, co ji dam…hlavne nesnese namackane brambory, zeleninu, proste nic…musim vzit pekne vidlicku, ukrojit a dat ji to do pusy, pokud teda neni rychlejsi nez ja a nevrazi ruku do talire a vse vysype xD jinak, chodime kolem nabytku, uz se nam dari i za jednu ruku, ale s nejakym MAMA nebo TATA…to se ji nejak nechce…zatim si porad zvatla, tak nevim ![]()
@Juana1 to me nenapadlo ji dat vylozene kousek, nase taky pomackany nechce, diky za tip ![]()
@vevericka12 píše:
@Juana1 to me nenapadlo ji dat vylozene kousek, nase taky pomackany nechce, diky za tip
Vevericko, taky mi trvalo nez me to napadlo xD ale sotva jsme to zkusily, tak krasne papka ![]()
@Juana1 krasna kocicka ama supr zoubky. jinak nasemu bude rok a taky jen zvalta, ale co hodne opakuju to umi, takze KUK je nase slovo ![]()