Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vevericka12
22.5.13 21:34

Jee to je super ze jsou u levandulu pokroky :pankac: coz potvrzuje moji teorii ze oni to umi ale nechce se ijim :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1578
23.5.13 10:20

Tak male uz sam de, dnes presel na sirku obyvak, to je asi jeho detet kroku, sem to pocitala kdyz sel za mnou.
ze sedacky @Hani taky umime, ale to sem ho to ucila asi mesic, takze se uz nebojim ho tam nechavat, ikdyz negdy leze bokem, takze by mohl spadnout.
kazdopadne se umi krasne vztekat, kdyz neco chce a my mu to nedovolime.
dneska pujdeme ven asi az odpoledne.tata jede na pohovor, mozna mu daji i vic penez:)budu moct zacit utracet:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
23.5.13 11:43

No o vztekani ani nemluv, kdyz nedostane co chce tak jde za revu vylozene do luku! 8o

• Citovat
  • Upravit
1578
23.5.13 17:51
@vevericka12 píše:
No o vztekani ani nemluv, kdyz nedostane co chce tak jde za revu vylozene do luku! 8o

tak se zase moc nezteka, jen place islzy tecou, ale je slyset ze je to vynucovany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
23.5.13 18:25

Holky, když se see, tak se see… Od toho je to série… Dnes jsem zrušila auto. Čelní náraz… Naštěstí nám nic není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
23.5.13 19:56
@balenka píše:
Holky, když se see, tak se see… Od toho je to série… Dnes jsem zrušila auto. Čelní náraz… Naštěstí nám nic není…

Ježiš davej si pozor :hug: aspon že Vám nic není :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
23.5.13 20:47

@balenka Holka, to je teda děs… :( :hug: Vážně hlavně že jste v pořádku! Já jezdím s oběma každý den přes celou Prahu a stále myslím na to, jak málo stačí… Hlavně když je člověk tak nevyspalý, unavený… Ať už je jen dobře! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
23.5.13 20:51
@vevericka12 píše:
Jee to je super ze jsou u levandulu pokroky :pankac: coz potvrzuje moji teorii ze oni to umi ale nechce se ijim :mrgreen:

Vev, „žeru“ tvoji hru se slovy… :mrgreen: Tak u levandulu konečně zavládlo trochu naděje… :mrgreen: Ovšem jak tak koukám, naše dítě je pozadu i mentálně, zatím nepřišel na to, jak pořádně zatopit drahým rodičům správným hysterákem… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
23.5.13 21:21

@balenka no aspon ze ste ok, a jak se to stalo? cia je vina?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
23.5.13 21:34

Uz jsem to nahlasila tak snad; to nekdo smaze, 2.pokus

http://brain.pan.e-merchant.com/…04478238.jpg

• Citovat
  • Upravit
2660
23.5.13 21:34

Chi chi, dost dlouhej obrázek. :P Ale hodil by se, netusim, co je to beruska!?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
23.5.13 21:39

Levandulaci, uz jsem hodila 2.odkaz :P je to takova beruska co se da pozdeji i tahat za sebou a ma to na sobe x tlacitek, ktery kdy se zmacknou tak to treba rika cisla, nebo naopak se ma zmacnut tlacitko kde jsou kytky apod., pam tam je asi 10 nebo kolik melodii atd.

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
23.5.13 21:43

Mam dotaz mimo soutez, levandule me tady provokuje, protoze mam strasnerada levanduli jako vuni, nevite jestli kdyz se to koupi v kvetinaci, jestli vydrzi i doma v byte?

• Citovat
  • Upravit
2660
23.5.13 22:01

Áha, tak to je bomba! Až to malou omrzí, půjčíš mi to? ;-) Já dnes koupila malému také novou hračku. Váhala jsem mezi kladívkem od Fesher Price, které udělá zvuk, když se s ním bouchne (naši mají podobné od jiné firmy doma pro vnoučata a oba starší kluci ho milovali). :mrgreen: A druhá toto: http://www.fisher-price-hracky.cz/…pejskem.html

Vzala jsem to druhé, abych podpořila jeho počínající pohybovou aktivitu a hádejte co??? Asi 3× do toho drknul a vykašlal se mi na to! :cert: A to mám vyzkoušené, že s hračkami od této firmy člověk většinou nemůže sahnout vedle. Místo toho jeho starší bráška vedle něj rumploval jeho odloženou autosedačkou, dokonce ho s ní čas od času i mignul - a stejně se tomu mohl usmát! :jazyk: Jsou to opice malý! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
23.5.13 22:07

Levanduli jsem doma pěstovala několikrát, ale vždy jen malou odnož od našich ze zahrádky. A nikdy nevydržela. :-( Máma s tetou jsou zdatné zahradnice, něco mi k tomu tenkrát říkaly, ale už nevím co… :nevim: :oops: Miluji jí také, ale ještě víc mateřídoušku!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí