Poradna duly
Jana Čurdová
Vev, rada bych ti odpovedela, ale neni to relevantni. Theo kdyz ji, tak si parkrat lokne behem jidla. Ale mimo mu davam jen mliko. Myslim, ze Max mi v 10 mesicich take jeste normalne nepil, po prikrmech jsem ho dokojila. Tak si nedelej starost. Kolik ma pocuranych plen?
Pocurany vsechny, ale ruzne tezky
prebaluju kazdy 3 h nebo casteji kdyz se vykadi, coz je u nas posledni dobou standard pustit do gati zvlaste u tchyne, kde jsou ztizene prebalovaci podminky ![]()
Prave piti je u nas stale problem
rano a dopoledne ma mliko a pak prikrmy, no a vypije kdyz 10ml tak hodne
ale vysusene nevypada ![]()
Jestli mas pocuranou plinu kazde 3 hodiny, i kdyz treba jen trochu, je to urcite v pohode!!! Theo je pocurany min. Ja to beru podle kakani. Jak ma tvrdy bobek, vim, ze musim vic zavodnit. ![]()
Dekuju holky, je to moje slunicko
ohledne toho piti…ted mala krasne pije, vypije v prumeru 250 - 400 ml cajicku a hlavne kojenecke vody, tu miluje ![]()
No tak to teda s tim pitim bleda zavist; u nas fakt teda nic
![]()
jeste ani nesedi, jednou si teda sedla kdyz byla u nas v posteli ale to povazuju spis za omyl ![]()
navic mame tedka problem i s jidlem
i to co driv jedla rada tedka nechce a neolikrat mne triskla do ruky takze jidlo vsude dokola
ty nakrajene kousky jsem jeste nezkusila; musim zkusit teda
Vev, a nerostou ji zoubky? Ze ani papat nechce? Jako je pravda, ze my mame doma taky pekne vymalovano jidlem, ale jen kdyz uz je napapana dost a uz nechce. Tak to vyzkousej, treba si chce kousky sama pokousat
![]()
Ne, zubama to aktualne neni, spis dela proste blbosti a kouka jak budu reagovat
dneska rano jsem cetla, ze raci jako znameni jsou sice hodni, ale ze casto. provokuji a maji hystericke zachvaty - to sedi
uz se ‚tesim‘ na obdobi vzdoru ![]()
@Juana1 Moc pěkná holčička. ![]()
Teď jsem dala Maty do židličky a šla jsem utřít zabahněnýho psa, když tu slyším nějaké podezřelé zvuky. Dojdu do kuchyně a Maty na stole a radostně na mě mává, jak se jí to hezky povedlo.
![]()
No, tak židličku jako odkladiště ruším. ![]()
@Fíková.ona si jako zvadla sundat ty pasy? Tady z toho mam taky strach ze si to jednoho dne zvladne otevrit.uz tedka me pri zapinani atd. Pozoruje, ale my mame tu polly chicco tam zustane jedna pulka vzdycky jeste zapnuta, stejne ji v zidlicce necham jen fakt kdyz potrebuju jen jit vzit neco za roh, jinak mam tady strach
Jinak zacina splhat po vsem moznym, takze jde do kleku u okna, zdi apod. Tak to vzdycky letim protoze mam strach aby se v tom kleku neprevazila dozadu a neslitla hlavou na kachle ![]()
@vevericka12 píše: @Fíková.ona si jako zvadla sundat ty pasy? Tady z toho mam taky strach ze si to jednoho dne zvladne otevrit.uz tedka me pri zapinani atd. Pozoruje, ale my mame tu polly chicco tam zustane jedna pulka vzdycky jeste zapnuta, stejne ji v zidlicce necham jen fakt kdyz potrebuju jen jit vzit neco za roh, jinak mam tady strachJinak zacina splhat po vsem moznym, takze jde do kleku u okna, zdi apod. Tak to vzdycky letim protoze mam strach aby se v tom kleku neprevazila dozadu a neslitla hlavou na kachle
My máme tu obyžč z IKEA a ta má pás jen přes břicho, kterej jsem moc neutahovala.
Ona z té židličky nikdy nelezla, taky jí tam nenechávám dlouho.
Holky, jak je náš malý opožděný, teprve tak 3 týdny je z něj přícucka - ale moc mi to nevadí, naopak mi doteď chyběla komunikace nebo nějaké spojení mezi námi a začíná se to trochu zlepšovat.
Začal teď s oblibou mlátit do klavíru, tuším, že to Max také za čal někdy v této době milovat.
Vlastně s tím přísavkováním se to dál do budoucnosti u staršího zas tak moc nemění, jak zmizím na záchod, či do patra, jde mě dříve či později hledat. ![]()
S jídlem si myslím, že se jim okolo roka přirozeně mění chutě a chtějí začít s tím, co vidí u rodičů. Prcek teď začal trochu jíst, možná jsem jen vychytala, kdy je nejlepší s jídlem přijít, nevím. Dávám mu pořád něco do ruky a rohlík, křupku, měsíček jablka, dnes i syrovou mrkev. Tuhle banán - ovšem to byla tragédie, vše zapatlané, ale chtěla jsem mu vyhovět. ![]()
Dneska moc nepil, když jsem přebalila po půl dni, nebyl moc počůraný.
Asi na to budu muset také začít dávat víc pozor.
A to tu syrovou mrkev zvladne?
bych mela strach ze ji to zaskoci a zadusi se, to je vubec moje hruza obecnes tim dusenim ![]()
Presne! Vcera odpoledne v pline skoro nic
to byl asi nejakej necuraci den dneska to bude lepsi
vcera jsem se to do ni snazila trochu narvat to piti no a samozrejme pak ublinkavala porad ![]()
Tak mi meli dnes zase hororovou noc…mala nechtela vubec spat, takze ja jsem dnes opet jak chodici zombik…a dneska je taky hrozne protivna
doufam, ze je to tim pocasim jenom
@vevericka12 píše:
A to tu syrovou mrkev zvladne?bych mela strach ze ji to zaskoci a zadusi se, to je vubec moje hruza obecnes tim dusenim
Presne! Vcera odpoledne v pline skoro nic
to byl asi nejakej necuraci den dneska to bude lepsi
vcera jsem se to do ni snazila trochu narvat to piti no a samozrejme pak ublinkavala porad
Tak s tou mrkvi jsem na nej porad koukala, to je pravda. Jinak kousal ji rad, uz si umi temi svymi 4 zuby ukousnout leccos.
Dneska mel plenku plnou mrkve, ackoli jinak jedl jen pastynak s bramborou. Prijde mi, ze tu zeleninu snad vubec netravi. ![]()
S ublinkavanim po piti nevim. Theo dneska teda zhltnul par lzicek kase a hodne se na to napil vody a pak take ublinknul. Ale jinak se to bezne nedeje. Prijde mi, ze Max to asi tak mel porad, tak si nepamatuji, jak to mel konkretne okolo roka.
Segra u maleho merila, ze i kdyz to ublinknuti vypada jako velke, je to malokdy vic, nez lzicka, tak jsem to moc neresila. Proste kdyz se rychle naplni zaludek u deti, ktere k tomu maji sklony, blinkaji. Nikdy jsem si nevsimla, ze by to bylo po piti. Tak nevim… Mas to ale trapeni…Jestli se ti zda, ze toho vypije vic, nez vyblinka, tak bych to brala jako OK. ![]()
@Juana1 az ted jsem bliz koukala na ty fotky, krasna princezna
ale uplne je na tom videt jak se celej den nezastavis 
Holky kolik za den vypijou vase deti krome mlika?