Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
16.8.13 10:54

Ahoj holky :mavam: :mavam: tak my nechodíme :zed: to naše trdlo bude opoždená :lol: :lol: delam si legraci, stojíme samy, ale nechodí :nevim:
Jinak mluvíme hodne sluvek pekne, mama, tata, babi, bufo(pejsek) mnam, papa, kukuk, koukej, toto, a další
Jinak už chodíme na nočník asi 3mesíce a supr mame plínku ješte na noc a na ven, ale jedna plínka nam vydrží celej den, ona se sama ptá na nočník a do plíny se nevyčura ani nevykaka :pankac:
Ja ji teda neučím na jak je velká :lol: to neznám,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
16.8.13 10:55

Jo a porád nespíme :zed: :zed: celou noc se mne budí a rve a rve a rve :pocitac: :pocitac: :pocitac: a to sem chtela druhé mimi :srdce: ted? ani omylem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
16.8.13 11:02

Jak je velky velka ucili uz rodice nas a jejich rodice a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7743
16.8.13 11:03

Jak je veliká-jednoduché potvrzení toho, že dítě alespoň trochu vnímá. Jinak existují i jiné hříčky, ale tahle je z těch nejjednodušších.
Holky, jak se dělá indián? To zas neznám já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7743
16.8.13 11:10

Jo a jinak nový rekord-šest kroků. :lol: Ale moc se jí chodit nechce, protože jak pořád padá, tak ji to neba. A tlačej se jí najednou všechny jedničky a dvojky nahoře, tak je teď taková uvztekaná. Budem mít „už“ šest zubů. :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
16.8.13 11:33

@Fíková

jeeeeeee gratuluji :-) no nam je za 6dní 13mes a uz tak nejak chodime po obyvaku ale padame padame :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
16.8.13 14:06

Dlazdicko to me mrzi, treba se ji taky klubou zuby? jinak nase mala je tedka nemocna, sopli jak neco a vcera mela k tomu i teplotu :zed: tak doufam ze to snad brzo prejde nebo se to aspon zlepsi uz to ma celkove treti den a nakazena jsme cela rodina :zed:

Hani to je mala sikovna, nasi malou sice ucej na nocnik v jeslich ale ja to jeste doma nepraktikuju, protoze si myslim ze to zatim konkretne u ni moc jeste nema vyznam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
16.8.13 17:25

Veveričko mala chodí do jaslí jo? 8o už tak mala? :lol: je to blba otazka ale ja nikdy v jeslích nebyla :D
jj na nočník a mluvení je šikulka ale na to spaní ne :zed: dnes pujde spat k babičce a ja z manželem do kina a pak spát :lol: a od zítra zas nespávat no fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
16.8.13 19:30

Hani, jj, do jesli muzes dat myslim od 2 mesicu, nase mala chodi od 1 roku, a myslim ze je to pro ni super, setka se s ostatnima detma a uz se ledascemu priucila napriklad jak hraje nejaka hudba tak zacne jakoby dirigovat a pak smrdla bokama do stran :mrgreen: navic tam pro deti organizuji ruzne veci - treba minuly tyden pekli domaci pecivo (samozrejme hlavne ti starsi ve skupine) a tento tyden modelovali z hliny takovou misticku co je zespod podepsana jejim jmenem a pak to vypalili takze uz mam doma prvni vytvor :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
16.8.13 21:11

Ahoj holčiny, ja ziram! 8o Tady to žije!!! :lol: :kytka: :pankac:
@vevericka12 Vev, to moc ráda slyším, že Dr. na malé neshledává nic špatného s tím pohybem!

Jinak s těma nemocma to je kříž. Jak jsem psala, u nás za poslední dobu angina s antibiotiky postupně u obou, pak Theo ta exantemova viroza - tzn. po 14 dnech opet horecky, pak odeme chytl rymu, i kdyz to nejak jeho obranyschopnost nakonec vybalancovala. Mezitim Max viroza, ktera zacala paradni :poblion: na chalupe - to jsme se teda sebrali a jeli domu. No, ma uz tyden rymu, asi 2 noci prokaslal, ted kasle ve dne - dnes uz jsem ho vzala k Dr., at ho poslechne a nastesti OK. Theo znova sopi. lTakze jeste zlata doba, kdy byl nemocny Max co KAZDYCH 14 dni v mesici (vim to presne, mam to i zdokumentovane skrze omluvy na plavani).

Takze Dlazdi, Vev, drzte se!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
16.8.13 21:22

@Fíková Ty jo, to je super, jak Matylda chodi!!! :palec: Jinak Indian podle nas je to, ze dela si dlani placa na otevrenou pusinku, kterou vyluzuje nejaky zvuk. :mrgreen: Ha ha, nevim, jak to popsat, asi to neni moc srozumitelne, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.8.13 21:35

Tak po Hanině příspěvku jsem v depresi… já malého dávám na nočník od 9 měsíců, a v lepším případě se mi tam vyčůrá po spaní, jinak dost často mám hlavně problém ho na tom nočníku udržet… Malý je teda červen 2012, ale to mi přijde minimální rozdíl… Moc pěkně mluví (umí cca 15 slov a rád se tím chlubí :lol: ) no ale jinak taky nechodí. Jedině za ruce nebo pár kroků ke mně (pouze v místnosti, venku jde vždy na 4)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
16.8.13 21:43
@vevericka12 píše:
Muzu se zeptat proc je vsichni ucite jak jsou velici? :oops:

Asi jak psala Fíková. Jinak myslím, že u Maxe se na to tenkrát ptal Dr.na rocni prohlidce. Asi to mají jako standardní test inteligence dítěte. :jazyk: Když to porovnám s tím, že pro zhodnocení psych. vývoje se ptala neuroložka, jestli opakuje slabiky a po mém přitakání jásala, že je tedy ohromně chytrý, tak to má zřejmě zásadní vypovídací potenciál. :mrgreen: Teď u Thea se Dr. neptal vůbec na nic, neb ten jak uviděl sestřičku začal ječet tak příšerně, že žádná komunikace nebyla možná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
16.8.13 21:49

Normalne sem pisi temer 100% z mobilu, pocitac doma nema vubec cenu zapinat, stejne mi ho zabavej deti, ale vcera jsem to po dlouhe dobe zkusila a nejak jsem si to akorat blokla. :cert: Emimino se mi v prohlizeci neotevre. Takze zas ten mobil, chjo. Zitra na to musim prijit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
16.8.13 21:53

Aha 8o a to teda jako kdyz ji to nenaucim tak by byla inteligencne minus nebo jak :mrgreen:

hm kolegyne co ma o 4 tydny mladsiho kluka ma vetsi problem - on slysi jen na 60% :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí