Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7743
1.7.13 11:05

Ahoj holky. Tak dnes před půl pátou ráno to byl přesně rok, co se Maty poprvé nadechla. :dance:
Byli jsme i na roční prohlídce, tak tedy - 10300g, 81cm :P
Všechno v pořádku, dostala poslední Synflorix, za měsíc ještě půjdeme na Hexu.
Je to moje šikovná holčička. Chodí s oporou a už se zkouší vrhat do prostoru, umí paci paci, jak je veliká, pápá. Ví jak dělá pes, kráva a had. :lol: Umí ukázat oko na čemkoli. Říká Hugo, táta, oko, ne, jo. Jednou v nějaké hrozné krizi řekla i máma. :P No a to je asi vše.
Za týden odjíždíme na chalupu a hodláme tam setrvat až do podzimu, když bude slušně. Už se nemůžu dočkat, až vypadneme z Prahy.
Tak se mějte a přejeme krásné léto a bezva narozeninové oslavy všem červencátkům. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
11.7.13 14:58

Ahoj holky, tak na rocni kontrole mame 9005gramu a 75 cm…12 zubu xD jinak se ji povede tak 6 krucku, nez si ten muj lenosek vleze na 4 a padi neskutecnou rychlosti po celem byte xD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
11.7.13 22:03

. Aduš k prvním narozeninám dostane hand-made žabičku od babičky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
12.7.13 21:33

:mavam: :mavam: Holky dlouho sem tady nebyla ale stehujem a deláme na byte ale musíme se pochlubit že dnes 15:30 nám byl 1 ROK :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
vŠEM OSLÁVENCUM vŠE NEJ :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
12.7.13 21:47

Holčičky, gratuluji všem!!! :kytka: :kytka: :kytka:

My jsme od minulého týdne na antibiotikách. V úterý jsem odjela s dětmi ke kamarádce na chalupu, ale hned 1. noc Theo prořval a následující den jsme se vraceli s horečkami zpět. Angína a náběh na střední ucho.

Včera jsme šli na kontrolu, už je OK, akorát dobíráme ATB. Ale pro změnu bylo zle Maxovi, odpo vylítla horečka. Též angína, ATB (má je poprvé v životě). Aspoň že měl v pořádku uši. Trpí mnohem víc, než to mimčo, ach jo. Vyvádí při každém léku, co se do něj snažím vpravit. Manžel nebyl kvůli práci doma, ale dnes večer konečně dorazil. Mě též škrábe v krku, bude asi veselo. A to máme ve středu slavit Tejíčkovy narozeniny… :-(

Následující týden máme dovolenou, tak jsem na to zvědavá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
14.7.13 17:48

. Tak hotovo, jdeme slavit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
14.7.13 18:34

@balenka krasny dortik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
14.7.13 18:36

Tady je Elincin dortik, co dostala od babicky, tak jsem je spolu musela hned vyfotit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
20.7.13 08:25

Ahoj holky,

koukam je to celkem mrtve tema tady :mrgreen: my jsme taky slavili minuly tyden, i kdyz teda ne s takovymi pompeznimi dorty :mrgreen: mala dostala taky sestrih - zastrihla jsem ji vzadu cancourky, po tatkovi ma vysoke celo, takze ofinu zastrihavat jeste netreba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
20.7.13 10:40

No je tu mrtvo, bo přes léto má asi málo kdo náladu sedět u komplu… :D
My dnes děláme „baby party“, tak snad se vše zadaří a počasí nebude zlobit.
Pěkný den všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
20.7.13 21:07

Ahoj holčičky!!! :srdce: :kytka: My měli oslavu trošičku v předstihu teď ve středu. Vtipné bylo, že jak moji rodiče, tak ségřina rodina byli nemocní, tak hosté byli výhradně z manželovy strany. Ale přežili jsme. :mrgreen: Tchýně udělala svůj tradiční dort, který máme moooc rádi. Byl také hezky nazdobený, ale na fotkách nevypadá nic moc.

V pátek nám začala dovolená, teď jsme v Třeboni. Jen s mrňousem, ale bohužel nespí a nespí… Tak je to spíš tortura, než co jiného. Ale i tak je tu krásně… Stačí jedno pivko, repelent a jsem O. K. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
23.7.13 17:30

Ahoj holky!! Všem oslavenečkům moc gratulujeme! A zejména dvojčátku Tejíčkovi! :) My jsme slavili v sobotu zároveň svátek i narozky (na SK je Daneček 21.7..ehm…) a bylo to super!!! :)Byly babičky s dědečkama a tety a strejda. Dnes jsme měli poradnu a poslední hexu a pneumokoka, tak jsem měla obavy, ale vypadá to, že jsme bez jakékoliv reakce, ťuk ťuk. Má 10kg a 50g, cm nevím, ale nosíme 86ku/92ku, no a dnes udělal první tři krůčky sám, tak snad se i rozběhne za chviličku. :srdce: Taky sem moc nechodím, tak ale všechny moc zdravíme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
23.7.13 20:10

@Binnuska, od nás také speciální sladká pusa pro naše dvojčátko!!! :srdce: Navíc se na ty „naše“ narozeniny narodil britský princ. :mrgreen: Kamarádka mi říkala, že si myslela, že to bude na toto datum, že si měla vsadit. :pankac: Já jak jsem to viděla ve zprávách, byla jsem úplně na měkko a bulela jsem zas jako želva. :oops:

Jinak holky, co máte 2 děti, jak zvládáte? Pro nás je tedy dovolená očistec. Jsem sice ráda, že jsem se dostala z domu, ale jinak hrůza, jsme oba s manželem naprosto hotoví. Přitom dokud jsme měli jen Maxe, byla to pohoda, jezdila jsem s ním sama různě celé léto… :nevim: Vím, že příští rok už to bude zas OK, ale vlastně takhle s letním dítkem je to v podstatě 2. léto neléto… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7743
29.7.13 11:39

Ahoj holky, zdravím vás. Jsme na skok v Praze, museli jsme ještě na očkování a zítra zas prcháme na chalupu. Podařilo se mi ukecat u doktorky očkování MMR až ve dvou letech, což jsem moc ráda.
Užívejte léto. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
6.8.13 09:58

Ahoj maminky :) tak chci se pochlubit :) pred dvema dny mi mala zacala chodit :) jsem z toho uplne cela namekko, jak krasne cupita :) a taky se nam sem tam podari hodit bobecek do nocnicku :) jinak to horko je priserne…diky bohu, ze mala aspon pije tak 750-1000 ml vody denne :) co vy, jak se dari prtatum??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí