Poradna duly
Jana Čurdová
Tak u nas s chozenim nic, akorat okolo nabytku, ale kdyz se podivam na tu jeji velkou hlavu a ministehynka tak se neni cemu divit, to bych taky rovnovahu neudrzela ![]()
vcera jsem udelala v C a A nakup, no pritel nebyl nadseny
ale maji tam fajn veci, tricka se snoopym
a taky nepromokavy kalhoty do deste (osobne si myslim, ze to je dost prakticke pokud dite jeste nechodi a smrdla se po zemi), a uz tam taky maji zimni veci ale na to jste chvilku pockam ![]()
Ahojky, tak Matysek uz se krasne rozchodil je mu sice uz 15m ale snad mohu prohlasit, ze tech pet tydnu co uz v brisku nevydr
zel konecne dohnal ![]()
Ahoj holčiny, tak to sem jdu trochu oživit. Jakpak se máte?
My máme za sebou pár zážitků. Minulý víkend píchla malého vosa. Naštěstí se nic nestalo, brečel asi 20 minut, pak už to bylo lepší. Nakonec tam kromě vpichu na rozdíl od komářího štípnutí neměl druhý den už vůbec nic. Žádný otok. Dr. mě ovšem nepotěšila s tím, že alergie by se projevila až u druhého píchnutí. Nějak mi to nedošlo a už jsem se těšila, že máme odškrtnuto a prcek alergický není.
Jinak jsem teď týden s oběma sama doma, vozím staršího přes celou Prahu ráno do školky, odpo zas pro něj. Už mám toho stání v zácpách nad hlavu! Jinak to snad po prázdninovém tréninku docela zvládám, jen mě začala bolet záda. Aspoň že letos mohu už staršího vyzvedávat ze školky později, než v 15 hodin, jako minulý rok.
Když ho teď vozím já, tak brečí a učitelka ho musí přebírat do náruče, ale odpo je v klidu i když přijdu až v 16:30. (Snažím se tedy na 16:00.)
Ještě mě naštvala tchýně a tchán, měli si vzít aspoň Maxe na víkend na chalupu, ale tchán by se bál jet sám s malým autem zpět (tchýně tam chce zůstat). Tak to padlo. Jinak nehlídají téměř nikdy, ale řečí o tom, jak je mají rádi, to vedou nekonečně. Výsledek ovšem je, že tchán je vidí tak max. 1× za čtvrt roku na rodinných oslavách a tchýně si zdrhne na 3/4 roku na chalupu a tudíž máme smůlu. Přitom bydlí nedaleko.
![]()
Jo a ještě perlička, Maxíka jsem zkusila zapsat na tancování do tanečního studia. Ovšem je to takové plácání se/cvičení pro děti. Ale byl tam sám kluk mezi 2O holčičkami v růžových baletních úborech!
Tak nevím… Měla s ním chodit ještě kamarádka, která nás do toho navezla, ale nakonec to vzdali. Každopádně jemu se tam líbilo…
Ahoj holky tak sem tady po dlouhej dobe
My nemáme nic nového, Terezka nam chodí jen u mamky mojí jinak nikde, ani venku ani u nas doma
divné, proste nechce ![]()
Hezky rosteme a papame ale vždy když jdeme nekam medzi deti tak si maminky delají legraci že Terča je jak novorozene mala a hubená
no hold si hlída váhu
![]()
Jinak už máme 14 mesícu to tak utíka
planovala sem druhé ale už ne, protože mne mala nechce spinkat sama v pokojiku
a nikde bezemne nebude
jsem stoho na prášky, porád mne drží za nohu a nepustí se, ja nemohu ani na zachod nebo do vane sama
Nevíte mne poradit jak jí naučit osamostatnit?
už sem se nevyspala 14mesícu, tak sme daly postýlku do ložnice
a ona mne musí videt že su u ní tak bude spinkat ale stejne v noci mne pláče ze sna, ma neklidné spaní
ja sem stoho nemocná, mam žaludočné vredy a neydrave hubnu ![]()
Jinak vše po starem ![]()
@vevericka12 píše:
Vzhuru proti genderovym stereotypum
Ha ha, myslím, že se mu bude tancování v období puberty setsakra hodit.
Navíc kdyby u toho chtěl zůstat, měl by výhodu.
Ještě mám pro něj vybraný kroužek kouzlení a chtěla bych ještě nějaký sport… A přírodovědný…
Schválně, co ho zaujme.
Jinak holky, dneska se mi večer skřípl asi nerv v rameni. Původně jsem si myslela, že mám vykloubenou klíční kost. V noci to tak bolelo, že jsem brečela. Navíc jsem doma sama a když se v noci vzbudil prcek na mlíko, nemohla jsem ho zvednout. Pak se mi to povedlo, šli jsme dolů do kuchyně, ale vzbudilo to Maxe, ten se nahoře potmě tak bál, že se tam počůral. Já dole se řvoucím Theem, bolestí jsem řvala taky a snažila se udělat mlíko. Max řval nahoře a volal mě. Fakt sranda.
Jo a dnes už jen maličkost, ta malá obluda mě kousla do prstu do krve! Jen tak z legrace a ohromně se mu to líbilo.
![]()
Ahoj vespolek:)stolet jsem tu nebyla. Koukam, ze vsude same novinky:)
No u nas mladsi uz chodi sama, honi se s kocourem a za starsi. Akorat teda kdyz je uklidim do pokojicku, jelikoz se stehujeme z Prahy za Ostravu na barak, tak je to rev, rev, rev…
starsi bere mladsi hracky, taha kocoura za ocas
to je adrenalin. TO bych tam mohla litat porad. A zase se mi nechce starsi posazovat k pohadkam, je blby ze uz nespi po o takze si treba maluje a ja vyklizim a drhnu alespon dve hodky a pak v noci.
JInak napadlo me, jak vam spi cervencovi? u nas jeste diky bohu dopol kolem 11-13, odpol 16-17 a jde teda chrapat kolem 21 a budi se v 5 na mliko. ke snidani uz chce jogurt nebo chlebik, ma dve mlika denne a ted mi zacla bojkotovat i vecerni kasi:D
![]()
Nase spi celkem ok, od cca 19 do 6,15, obcas se vzbudi tak okolo 4 kdyz ji vypadne dudel a nemuze ho najit ![]()
@vevericka12 píše:
Nase spi celkem ok, od cca 19 do 6,15, obcas se vzbudi tak okolo 4 kdyz ji vypadne dudel a nemuze ho najit
to ani nečtu
![]()
Hani jak já ti rozumím
ale věř, že já jsem to měla určitě daleko horší než ty
stím spinkáním… myslím, že všechny maminky to mají stejné. dětičky se prostě pořád lepí na maminky
ale počkej příjde doma kdy budeme ještě rády za nějaké pomojkání od dítěte ![]()
U nás taky nic moc nového cvičíme a cvičíme…ještě sama nechodí. ale jsem ráda aspon za ty pokroky…utíkám jdeme se podívat na závody koníků
![]()
@Dlaždička Dekuju Dlaždičko
ale ja už sem na mrtvici skouším homeopatika na spaní a nic, ona je proste hyperaktívni živel, za 24hodin jí stačí spat 4hodiny, protože v noci brečí a cez den nespí
![]()