Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vevericka12
11.6.13 17:46

Tak dneska vedro, malou jsem nechala tchyne a kdyz prijdu tak ji mezitim nikdo nedal napit, fontanela uplne propadla :zed: i kdyz je asi fakt, ze normalne clovek na to nemysli u ditete no :think:

Zato jsem ulovila pro malou krome jineho dva krasne kloboucky :pankac: takze ted bude mit tri, jeden ji zacina byt malej…

Jj s tema vyvarama kvuli solim se rika vsechno co vic soli ma az po roce, ale tak opravdu obcas to asi nevadi :nevim:

Jak jsme se bavily o sedani na paty tak to ted zacla delat :zed:

• Citovat
  • Upravit
7740
11.6.13 21:05

@balenka Tý jo, ta to bere hopem. :lol: Maty se zatím pořád drží nábytku, ale dokáže takhle přejít celou místnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
12.6.13 16:37

ZÁVIDÍME 8o 8o 8o my jedem že lozíme, a jinak ak chodí tak se drží a prenáši si veci z pokoje do pokoje v puse :cert: a jinak dnes jí je 11mesícu a je to des, ale hodne mluví :lol:
Normálne mne vyházela plíny a když sem se jí zeptala kdo to uklidí rekla že TY :lol: :lol: a ja ríkam ne ne ja ale ty a ona mne že ne ne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
12.6.13 19:35

Ahoj holky, jak se máte? Koukám děti vám už běhají. No náš se staví, za ruce chodí jakž takž, ale nejvíc valí po čtyřech s vystrčeným zadkem a napnutýma nohama. Dnes jsem byla u kožní a u zubaře, dávám si tělo dopořádku. :)
Za týden mám letět na dovču a zjistila jsem, že neteř, se kterou jsme byli před dvěma týdny, má už týden neštovice. Já je neměla, ani malý, ach jo. Tak se programuju na to, že nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
15.6.13 16:21

Ahojte baby,
ja som sem tiez chodila zo zaciatku, ale akosi pri mojich troch certoch nemam cas… hanba mi
Monije, caaaau, mame sa?

Inac my chodime uz dva tyzdne, liezli sme, stvornozky este leti jak blesk, ale bezproblemovo chodi sam. Papame vsetko, v noci spime az do rana, idu nam vsetky stvorky aj trojky naraz a huba sa nam nezatvori cely den. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
20.6.13 10:36

Ahoj holky, tak jak přežíváte vedra? My v bazéně. :D
Včera jsme byli s Petrem v divadle, tak měla Maty premiéru, večer a uspávání s babičkou. Zvládly to s přehledem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
20.6.13 11:09

Ahojky! :mavam: Fíková, já o bazénku také přemýšlela, ale nakonec jsem zvolila být radši zavřená doma. :jazyk: Od včera máme tedy na zahradě vaničku - koupal se v ní navečer Max, ale při tom úpalu, co má být dnes tam asi prcka zas nedám. Ani do stínu. Teda spíš kvůli mně, než kvůli němu. On by to asi ocenil. Matylda vypadá ultraspokojeně, :palec: je naprosto sladká!!! :srdce:

Holky, jak začala ta vedra, strašně moc mi to připomnělo, jak jsme byly těhotné před rokem! Pořád jsem na to teď myslela, přepadla mě děsná nostalgie… Ty hormony, ach jo. Toužím ještě po jednom mimču, přitom to je ze všech možných aspektů hloupost. Mám jen takovou tu iracionální touho muchlovat se s miminkem ačkoli vím, že o muchlování to není a děti mám nejraději, když spí.. :mrgreen:

Dlaždi, jak je na tom Amálka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
20.6.13 11:11

@Levandule121 Fuj, ani mi o tom vedru loni nemluv, ke konci to byl fakt děs. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
20.6.13 11:21

Byl to děs, myslím, že to také začalo o dost dřív, než letos, ne? Jsme prostě drsňačky největší, že jsme to zvládly!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
20.6.13 13:47

BTW: v deset jsem dala dítě spát a ještě pořád chrní, ikdyž nad náma sousedi něco vrtaj a zvenku se taky line nějaký hluk. :lol: Taky co jinýho v tom vedru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
20.6.13 13:52

@Levandule121

taky jsem si na ty vedra vzpomnela ale teda touhu po miminecku mi to neevokuje :mrgreen: kdyz tady vidim to tema cervenec 2013 tak si rikam diky bohu ze neresim to co oni :mrgreen: :pankac:

jj matylda se ma :) jak ma vlasy vsechny pod cepici :lol:

• Citovat
  • Upravit
2660
21.6.13 07:16
@vevericka12 píše:
@Levandule121taky jsem si na ty vedra vzpomnela ale teda touhu po miminecku mi to neevokuje :mrgreen: kdyz tady vidim to tema cervenec 2013 tak si rikam diky bohu ze neresim to co oni :mrgreen: :pankac:

Ha ha, tak to se máš! Ti normálně závidím, že nemáš takové touhy. Právě před chvílí manžel na odchodu do práce říká, že by chtěl ještě jedno miminko nebo dvě… :nevim: Ovšem ráno, když jsem mu řekla, ať malého pochová, že se na něj prcek úplně třese říkal, ať ho necháme bejt… :jazyk: (Chudák manžel nemohl v noci při těch vedrech spinkat.) Co mám říkat já, vstávala jsem k Theovi, včera mi natekly z toho vedra nohy, ani teď ráno to není lepší a můj spánkový deficit dosahuje snad až do Mekky. :P

Zítra jedeme na svatbu jen s Maxem, docela dost se těším. :pankac: Snad to bude taková pohoda, jak předpokládám. Jo a včera jsem se byla podívat v obchodě po nových plavkách, jelikož ty nové, krásné, které jsem si koupila po narození Maxe mi bohužel už brutálně nejsou. Máma mi je zabavila, ať si laskavě koupím nové. :mrgreen: No holky, byl to pohled k pláči. A vůbec těch peněz, co to stojí!!! Myslela jsem, že plavky jsou kolem 1000 Kč a oni měli nejlevnější za 2900,– a nebo za 4000,–. 8o

Hezký „chladnější“ den! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
21.6.13 08:49

Ahoj holky :) tak to uz neni mozny…my mame 11 zubu xD krom jednicek a dvojek mame uz tri ctyrky proriznute…v tom vedru je to docela zahul, Eli byla protivnoucka jak ji to roste…ale byli jsme u znamych v bazenku a bylo to to nejspokojenejsi mimi, co jsem videla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
30.6.13 06:44

Ahoj, no moc se nemame. Ale to je na dlouhy povidani. Dekuju za optani

c

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
30.6.13 06:45

A plavky verim, ja kupovala na svoje obri miry tankiny za 1500 kc takze se mi taky protocily panenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí