Poradna duly
Jana Čurdová
@balenka Tý jo, ta to bere hopem.
Maty se zatím pořád drží nábytku, ale dokáže takhle přejít celou místnost.
ZÁVIDÍME
my jedem že lozíme, a jinak ak chodí tak se drží a prenáši si veci z pokoje do pokoje v puse
a jinak dnes jí je 11mesícu a je to des, ale hodne mluví ![]()
Normálne mne vyházela plíny a když sem se jí zeptala kdo to uklidí rekla že TY
a ja ríkam ne ne ja ale ty a ona mne že ne ne
![]()
Ahoj holky, jak se máte? Koukám děti vám už běhají. No náš se staví, za ruce chodí jakž takž, ale nejvíc valí po čtyřech s vystrčeným zadkem a napnutýma nohama. Dnes jsem byla u kožní a u zubaře, dávám si tělo dopořádku. ![]()
Za týden mám letět na dovču a zjistila jsem, že neteř, se kterou jsme byli před dvěma týdny, má už týden neštovice. Já je neměla, ani malý, ach jo. Tak se programuju na to, že nic nebude.
Ahojte baby,
ja som sem tiez chodila zo zaciatku, ale akosi pri mojich troch certoch nemam cas… hanba mi
Monije, caaaau, mame sa?
Inac my chodime uz dva tyzdne, liezli sme, stvornozky este leti jak blesk, ale bezproblemovo chodi sam. Papame vsetko, v noci spime az do rana, idu nam vsetky stvorky aj trojky naraz a huba sa nam nezatvori cely den.
![]()
Ahoj holky, tak jak přežíváte vedra? My v bazéně. ![]()
Včera jsme byli s Petrem v divadle, tak měla Maty premiéru, večer a uspávání s babičkou. Zvládly to s přehledem. ![]()
Ahojky!
Fíková, já o bazénku také přemýšlela, ale nakonec jsem zvolila být radši zavřená doma.
Od včera máme tedy na zahradě vaničku - koupal se v ní navečer Max, ale při tom úpalu, co má být dnes tam asi prcka zas nedám. Ani do stínu. Teda spíš kvůli mně, než kvůli němu. On by to asi ocenil. Matylda vypadá ultraspokojeně,
je naprosto sladká!!! ![]()
Holky, jak začala ta vedra, strašně moc mi to připomnělo, jak jsme byly těhotné před rokem! Pořád jsem na to teď myslela, přepadla mě děsná nostalgie… Ty hormony, ach jo. Toužím ještě po jednom mimču, přitom to je ze všech možných aspektů hloupost. Mám jen takovou tu iracionální touho muchlovat se s miminkem ačkoli vím, že o muchlování to není a děti mám nejraději, když spí.. ![]()
Dlaždi, jak je na tom Amálka???
@Levandule121 Fuj, ani mi o tom vedru loni nemluv, ke konci to byl fakt děs. ![]()
Byl to děs, myslím, že to také začalo o dost dřív, než letos, ne? Jsme prostě drsňačky největší, že jsme to zvládly!!! ![]()
BTW: v deset jsem dala dítě spát a ještě pořád chrní, ikdyž nad náma sousedi něco vrtaj a zvenku se taky line nějaký hluk.
Taky co jinýho v tom vedru.
taky jsem si na ty vedra vzpomnela ale teda touhu po miminecku mi to neevokuje
kdyz tady vidim to tema cervenec 2013 tak si rikam diky bohu ze neresim to co oni
![]()
jj matylda se ma
jak ma vlasy vsechny pod cepici ![]()
@vevericka12 píše:
@Levandule121taky jsem si na ty vedra vzpomnela ale teda touhu po miminecku mi to neevokujekdyz tady vidim to tema cervenec 2013 tak si rikam diky bohu ze neresim to co oni
![]()
Ha ha, tak to se máš! Ti normálně závidím, že nemáš takové touhy. Právě před chvílí manžel na odchodu do práce říká, že by chtěl ještě jedno miminko nebo dvě…
Ovšem ráno, když jsem mu řekla, ať malého pochová, že se na něj prcek úplně třese říkal, ať ho necháme bejt…
(Chudák manžel nemohl v noci při těch vedrech spinkat.) Co mám říkat já, vstávala jsem k Theovi, včera mi natekly z toho vedra nohy, ani teď ráno to není lepší a můj spánkový deficit dosahuje snad až do Mekky. ![]()
Zítra jedeme na svatbu jen s Maxem, docela dost se těším.
Snad to bude taková pohoda, jak předpokládám. Jo a včera jsem se byla podívat v obchodě po nových plavkách, jelikož ty nové, krásné, které jsem si koupila po narození Maxe mi bohužel už brutálně nejsou. Máma mi je zabavila, ať si laskavě koupím nové.
No holky, byl to pohled k pláči. A vůbec těch peněz, co to stojí!!! Myslela jsem, že plavky jsou kolem 1000 Kč a oni měli nejlevnější za 2900,– a nebo za 4000,–. ![]()
Hezký „chladnější“ den! ![]()
Ahoj holky
tak to uz neni mozny…my mame 11 zubu xD krom jednicek a dvojek mame uz tri ctyrky proriznute…v tom vedru je to docela zahul, Eli byla protivnoucka jak ji to roste…ale byli jsme u znamych v bazenku a bylo to to nejspokojenejsi mimi, co jsem videla ![]()
Ahoj, no moc se nemame. Ale to je na dlouhy povidani. Dekuju za optani
c
A plavky verim, ja kupovala na svoje obri miry tankiny za 1500 kc takze se mi taky protocily panenky.
Tak dneska vedro, malou jsem nechala tchyne a kdyz prijdu tak ji mezitim nikdo nedal napit, fontanela uplne propadla
i kdyz je asi fakt, ze normalne clovek na to nemysli u ditete no 
Zato jsem ulovila pro malou krome jineho dva krasne kloboucky
takze ted bude mit tri, jeden ji zacina byt malej…
Jj s tema vyvarama kvuli solim se rika vsechno co vic soli ma az po roce, ale tak opravdu obcas to asi nevadi
Jak jsme se bavily o sedani na paty tak to ted zacla delat