Poradna duly
Jana Čurdová
@Sidinka Borec mě neviděl a vjel na úzký mostek když já už jsem tam byla…
@Levandule121 jj tak tady tato beruska vypada dobre, i kdyz myslim ze do toho musi jeste trochu dorust, ale vcera uz praskala do tech tlacitek aby vyloudila zvuk ![]()
Jj autosedacka-vajicko- u nas taky jede, ona si do toho vleze pulkou tela, takze jakoby kleci a houpe se v tom
a hraje si s tema pasama
@balenka noo pekne a covolalai ste policajty? nebo si ho profackovala ![]()
Vev jo uz sme slavili o mesic driv. prijela babi s dedem a dovezli dort a darky.no takze uz slvavit nebudeme. hracek ma tri prdele, takze uz nic nedostane.
ani sme to slavit nejak nechteli.ja skoro nevarim natoz abych pekla.
Holky, asi nejake skvrny na slunci, taky jsme zrusili auto. Nastesti to odnesly jen plechy. Jsem pekelne nastvana na Petra, byla to jeho vina. Hlavne, ze jsem na nej jecela trikrat stuj, ale on ma pocit, ze vsechno vi lip. Tak jsme ted skoro 500 kilaku od domova bez auta (jsme u tchyne), jestli nam daj nahradni se dovime zitra. ![]()
Néé, holky, Fíková, Balenko, to je smůla!
![]()
S tím můstkem to trochu znám, před školkou je krátká ulička, kde projede jen 1 auto. A z obou stran před ní zatáčka. Občas vidím až na poslední chvíli, že z druhé strany vjelo auto o vteřinku dřív, než já a to pak brzdím na metru. Max se vzadu vždycky lekne a hned se ptá, co se stalo.
My kdybychom zrušili auto, tak fakt nevím, co bych dělala. Autem to tam mám lehce přes půl hoďky, ale MHD s Tejdou teda fakt nevím. Od nás je tam hrozně blbé spojení s X přestupy a ještě od busu je to další čtvrt hodina rychlou chůzí. Z druhé strany jsou schody, to je zas tak 15 min. přímo na metro, ale těch je hrozně moc, to s kočárem nedám.
Ja myslim ze kdyz s clovek mysli ze to neda tak to stejne pak na konci da kdyz musi ![]()
To vis, ze jo.
Treba bych konecne zhubla, kdyz bych denne vynasela Theodora 1× ci 2× do toho kopce po schodech.
Ono by to take nebylo od veci. ![]()
S malou hrajem v byte na schovku to je dobra sranda ![]()
Jinak je to chlebozrout, ale jinak kousky nadale nechce ![]()
Skytule - bola si spokojna s multifunkcni kolebkou Regina? Ako dlho si kolebku pouzivala? Stala za investici? Plusy/minusy?
Diky moc za info:)
@SKYTULE píše:
taky mam často pocit že budu courat břicho po zemi a nadzvedávam si ho rukama…
No my gdybysme prisli o auto tak mloadej umre, musel by jezdit budsem do pracea prestupovat jako kreten 3×
@vevericka12 píše:
S malou hrajem v byte na schovku to je dobra srandaJinak je to chlebozrout, ale jinak kousky nadale nechce
Vev, nestresuj se, hlavne ze ji. Theodor neji proste vubec. Dnes jsem kapitulovala, prostrihla jsem dudlik u lahvicky a dala do ni kasi. Ale i kdyz byl po ranu hladovy, vypil jen 60 ml. Pak jsem dala jen mliko, sli jsme na plavani. Po plavani nechtel nic, byl hrozne unaveny. Po probuzeni byl v dobre nalade, dala jsem mu masozeleninu. Vypadalo to nadejne, ale po 4 lzickach to opet zabalil a pusu uz neotevre. Tak jsem zkusila zas to kasomliko - dal 60 ml. Ovoce uz snad ani nezkousim, to akorat ochutna a houbeles. Ja tomu proste nerozumim!!!
Takze pije mliko a cpe se chlebem, houskama. Nechce to davat do pusy, umi to tema svyma 4 zubakama uz normalne ukousnout.Teda cpe se znamena - chvili to zmoula a pak to vyhodim…
![]()
Jinak @Fíková moc gratuluji! Je to bezva!
Zrovna mi znama rikala, ze jejich starsi dcera mela 1. zub az v den jejich 1. narozenin. A je to normalni, krasna, chytra holcicka.
@Levandule121 jj u vevericku se ji vsechno skoro
jediny co nejedla co si pamatuju byl porek, ale asi jsem ho do toho dala moc tak to melo prilis silnou chut
chlebem se cpe jako ze se fakt cpe
v poledne normalne mrci ze chce taky kdyz to vidi na stole
tak uz ji predtim davam extra najist aby ji to zasytilo ale to na situaci nic nemeni, nevim kolik by toho zdlabla kdyby mela neomezeny pristup ![]()
Davali jste nekdo chrest? Prijde mi ze davam vicemene dokola fenykl/cukety/celer
nebo mate jeste tip nejakej? Jeste jsem myslim nezkousela petrzel, jinak me ze zeleniny uz moc nenapada no, leda ze bych zase zkusila ten porek