Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7740
26.9.13 20:43

@Levandule121 jako že si stěžovat? Koukala jsem, že u komplikovaných febrilních křečích je tenhle postup indikovaný, takže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
27.9.13 13:44

Tak M. si přivezla z nemocnice zánět průdušek. Když se daří, tak se daří. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
28.9.13 07:59

@Fíková takhle vzniklo slovo „série“… Když se sere tak se sere…
Holky držte se a ať je Maty brzo zdravá! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
28.9.13 10:20

Ja jsem myslela ze febril. krece jsou celkem vzacne a tady uz je to 2× jen v nasem tematu 8o
asi je taky potreba mit k doktorum trochu duveru, zvlast kdyz vse delali jek je doporucene :nevim: jinak by si kazdej mohl vse kuryrovat doma ze :nevim:

u nas stale chrchlani a ryma, mam pocit ze je nemocna prakticky nepretrzite tak uz 1,5 mesice :zed: ale zda se mi, ze se to vzdycky zhorsi jak ji leze dalsi zub, tentokrat jsem to (uz podruhe) chytla taky tak me skrabe v krku :cert:

s chozenim u nas zatim nic akort se parkrat pustila a udelala maximalne tak 4 kroky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
28.9.13 10:22

Z ostatniho rika zvuk kocky, psa a kravy+je pojmenovava po svym :) a nove rika pockej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
28.9.13 10:36

Holky my jsme taky pořád nachlazení :/ chodíme krásně už dva měsíce a zuby? Má jich už 16 :D kojim už jen ráno nebo večer, ale je to hrozná přísavka, nejraději by byla přísátá pořád :D kolikrát se po mě začne sapat když ji mám na klíně, že mě div nevyslece :D jinak je to malej otesanek, ji všechno co ji dam :) a spaní v noci? Hrůza, děs a utrpení, budí se i 6× za noc, takže jsem z toho na palici a zralá na psychinu :D teď jsme venku a užíváme si sluníčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
28.9.13 10:40

Jo a mluvení jen máma, táta, čičí, haf, mnam, papapa-jako papat. Ukáže jak je veliká, paci paci. udělá indiana, pápá a hrozně ráda ukazuje pupik :D a když není v okolí máma nebo táta, tak jsou to hysteráky :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
28.9.13 10:45

No u nas tedka taky celkem vede vyhrnuti trika a posuzovani speku na brichu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
28.9.13 13:53
@balenka píše:
@Fíková takhle vzniklo slovo „série“… Když se sere tak se sere…
Holky držte se a ať je Maty brzo zdravá! :hug:

To jsem neznala, ale bohužel to @Fíková teď sedí. My si v létě přinesli od Dr. angínu. A to už ani nevím, s čím jsme tam vlastně původně byli… :( Tak hlavně aby nebyly zas horečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
28.9.13 14:01

Jsme také nemocní, nejhůř je asi mně. Minulý pátek s tím přišel manžel, mně to začalo v pondělí. Nějaká chřipka asi - bolely mě záda, klouby, pálilo v krku. Rýma se přidala až později s ošklivým dráždivým kašlem. Přitom si vůbec nepamatuji, že bych ho kdy měla, průdušky občas ano, ale suchý kašel ne. Max byl od pondělí doma, muž od úterý na služebce, do toho Theo… Včera mi bylo 1. den líp, tak jsem s nima zkusila jít na procházku, což nebyl dobrý nápad. A teď jen koukám ven, jak je tam krásně. :,( Theo kupodivu nic, ale dnes jsem koukala, že měl trošičku nudli u nosu a občas pšikne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
28.9.13 14:24

Jinak to Theodorovo priserne nespani atd. bylo tedy asi opravdu zuby, vcera jsem mu nahmatala trochu prorizle stolicky vpravo vzadu. :pankac: Budi se tedy porad 1× v noci, ale to uz je dobre a hlavne zas (TUKY TUK) zacina sam usinat. :dance:

Co umi, holky, to je vam sranda: Uz nekdy driv jsem ho ucila posilat pusinku. Vysledek byl, ze si dlan dal spis na tvar, nez na pusu a vystrelil ji dopredu. Spis jako by si chtel tu tvar ocistit. :-) Ted ale po delsi dobe zacal uplne sam od sebe si pusikovat tu dlan - krasne u toho mlaska!!! :mrgreen: :* A dokonce to udelal jen kdyz jsem to rikala manzelovi, uz vazne rozumi! A hrozne se mu to libi.

Jinak umi zvuky zvirat asi vsech, co me napadly, ale nepojmenovava. Akorat jednou rekl haf haf - pesss. Umi vlak, auto, vosu bzzzz - pich (prstem). Rika „taky gogurt“ kdyz chce jist rano jogurt jako Max nebo „taky“ kdyz vidi Maxe venku na pisku. Porad si brebenti. Rekl parkrat i jina slova - ale zkomolene. To Max zacal trochu pozdeji, ale rikal to rovnou dobre.

Fakt jsou uplne jini, miluji to pozorovat! Hraji si jinak, recovy vyvoj uplne jiny, Theo se porad uklidnuje tim dumlanim jazyka s rucickou u pusy, to Max vubec nedelal. Max sel na hrani spis rozumove, rozmyslel si, co bude delat a jak, v tomhle veku uz zacal skladat pucliky ze 2 kusu, na dotykovem mobilu hral hry atd. Theo spis cvici motoriku a je nesmirne urputny - zkousi vsechno tak dlouho, az to udola. :-)

Miluje se schovavat a bafat bud baf baf baf nebo kuk. Da si na oci knizku a pak odenda a baf! Tleska si, kdyz se mu neco povede. Uz celkem sam vklada tvary. Miluje porad cokoli navlikat. Vzal treba CD a dratek a porad ho navlikal. Jezdi si s autickem, houpe se sam na houpacim koni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
6.10.13 12:03

Ahoj holky, tak jak je? My už jsme zdraví, tak doufám, že i vy ostatní na tom jste lépe. :)
Teď akorát budeme muset jednou měsíčně nosit moč do laboratoře, což je dost pakárna, odebírat moč batoleti, aby to bylo sterilní. No ale snad to nějak dáme. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
6.11.13 19:07

Ahoj holky, jak se máte??? My jsme teď konečně chvíli docela zdraví, teď chodíme každý den na plavání na náhrady. :-) Prcek pořád nechodí, ale hodně mluví a opakuje. Akorát si tedy ta slova poupravuje po svém. :cert: Tenkrát jak nespal, byla to skutečně stolička. Trvalo to 3 týdny. Pak se to na chvíli spravilo, ale teď úplně přestal sám usínat, tak kombinujeme uspávání a vyřvání. Chjo. :nevim: A co je u vás všech nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
6.11.13 19:12

@Levandule121 :mavam: My se nějak nemůžem vyhrabat z nemocí. Byli jsme zas v nemocnici. Prozměnu v Třinci a s bronchitidou. :zed: Naštěstí jen dva dny. A včerejší noc opět prochrchlaná. Asi budem muset zajít na alergologii, už je to potřetí během měsíce. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
6.11.13 20:05

@Fíková :mavam: Ach jo, holka… Tak držím palce, ať je Maty dobrá! Teď mi líčila maminka Maxovy spolužačky, jak měla malá minulý rok postupně troje antibiotika na kasel, nic nezabíralo, tak jí i píchali penicilin, z toho se osypala a nakonec se přišlo na to, že má plicní chlamydie. Ale to nebude váš případ. Vy už máte vybráno.

Theo zas trpí na nějaké vyrážky, na chalupě se nám komplet osypal, na pohotovosti v nemocnici Dr. nevěděla, že asi alergie. Dala napm prednison a za 2 dny to zmizelo. Měl rudé fleky, některé s výbledem uprostřed, vystouplé i nevystouplé celé rudé plochy (např stehna zezadu komplet). Začalo to v obličeji. Divné bylo, že byly zasažené jen končetiny a hlava, tělo nic. To by té alergii neodpovídalo. Ale byl bez teplot, nevadilo mu to nijak výrazně… :nevim: Vypadalo to ale děsivě! Každopádně za 2 dny to bylo pryč. Mám pocit, že má od té doby ve tvářích slaboučký ruměnec, ale nevím. Předtím jsem si toho nikdy nevšimla, ale třeba tam už byl… Nebo je to normální… :nevim: Záhada…

Maty už běhá, co? Kupovaly jste už někdo zimní botky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí