Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
29.2.12 10:35

euricek: tak to je fajn ;) Taky ho bohužel nemám ve městě,dřív jsem tam nenakupovala,nejaky kupony jsem dostala a poslali mi knížečku s kuponama,když jsem se na stránkách DM zaregistrovala jako těhotná…Jsou tam slevy hlavně na věci pro těhotný,na pleny,přebal. podložky a tak…A až se prcek narodí,tak jim tam poslu myslim datum narození prcka a oni mi poslou slev. kupony na věci pro prcka…
Ale ten sterilizátor jako dárek je fajn…1 000,– tam necháš určitě,jestli jedeš pro tolik věcí =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
29.2.12 10:43

Lucie: tak to ja jeste jukny na stramky dmka a nebo se pak zeptam i rovnou tam. Pritel to ma kousek od prace tak tam pak nebude problem nakoupit a hlavne jsem cetla ze ty veci z DM drogerie jsou kvalitni a mnohlem lepsi nez nejake znackove.

Jinak uvidim az v patek co vse vybereme ale rekla bych, ze ani ta tisicovka stacit nebude ale uvidime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
29.2.12 10:58

No na stránkách DM jsi zaregistrovana raz,dva..A pak ty kuponky přijdou asi týden poštou =) A právě švagrovka měla kupony i na dudlíky,tak mi nejaky dala…NEbo i na ty ubrousky.Koupim velky balení,kde jsou 4balíky vlhčených ubrousku,v kazdým 80ks, normálne stoji kolem 129? A takhle je mas myslim za 69, kdyztak se můžu mrknout. Ale nevim jestli je to uz v tý první knížecce.Nebo az se prcek narodí,kazdopadne se to vyplatí :palec: Mam v těch kuponkach trosku bordel,jak mam nektery od nekoho a nekterý svoje… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
29.2.12 11:02

tak jsem jukla na stránky ale nějak jsem to nenašla chce to po mě číslo dm karty a tu ja jeste nemam tak je asi potreba se registrovat primo na prodejne :-( jinak ty kuponky budou fakt super to uz se vyplati se registrovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
29.2.12 11:47

euricek: taky na to koukam,ja jsem se tam registrovala nekdy pred koncem min. roku a jeste to po me nic nechtelo..tak uvidíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
29.2.12 12:02

neva registruju se zitra a bude. Stejnak veci na mimco budu potrebovat porad tak i tak se to rozhodne vyplati :-) díky za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
29.2.12 12:23

No není zač, člověk se snaží ušetřit kde to jde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
29.2.12 12:40

tak to rozhodně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
29.2.12 16:22

Ahoj,já si byla taky v dmku pro slevovou knížečku, vyplnila jsem leták,co mi dali u pokladny přímo na místě a hned mi dali knížečku s kuponkama:-).Už abych taky věděla,co to bude a mohla začít dávat dohromady věcičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
29.2.12 17:27

Petia: neboj taky se dočkáš :-)koukám, že do toho DMka půjdu hned ráno abych pak vybrala jaké kuponky použiju večer pro nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
1.3.12 14:59

Euricek: A v jakém že obchodě dávají takové krásné dárky??? Tam chci jít taky! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
1.3.12 18:40

FairyDrumy: je to obchod Malvík v Hostivici u Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
1.3.12 18:42

tak mame po velkem ultrazvuku a vse je v poradku. Potvrzen chlapecek ale je o tyden mensi tak rodit budu az kolem 21.cervence. Ted uz jen hura na nakup :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
1.3.12 19:43

Euriček: :mavam: prosím te jak si si teda vypočítala ten datum porodu? to ti rekli na kontrole že je o týden menší tak budeš rodit teda v tedy? :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
1.3.12 20:20

termín porodu mam 4.července a když je o týden mladší tak je to tedy 11.července. Prve jsem to špatně napsala :-) jinak dnes mi mimčo na Gennetu změřili atd a řekli, že je o týden mladší ale to už mi řekli i minule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí